Dodaj do ulubionych

Choròbska - mam doła

27.05.23, 23:10
10 dni temu syn zachorował, miał kibiegunkę i gorączkę. Z dwojga złego "cieszyliśmy" się, że akurat wtedy zaczęła się choroba i że do wycieczki szkolnej wyzdrowieje. Od wtorku chodził już do szkoły.
Wczoraj grał po szkole z kolegami w piłkę na boisku.
Dzisiaj rano jakiś niemrawy, po zmierzeniu temp. 36,9, następna 37,2. Szybko do apteki po przeciwgorączkowe, tabletki na gardło, spray, witamina c. Wieczorem temp. 39,5.
W poniedziałek miał jechać na 5dniowa wycieczkę z klasą na koniec 3 klasy. Mówili o niej od kilku miesięcy, uzgadniali skład w pokoju, to byłby pierwszy taki wyjazd.
Tak strasznie mi go żal.
Obserwuj wątek
    • panna_lila Re: Choròbska - mam doła 27.05.23, 23:13
      Może jutro będzie dobrze, trzymam kciuki żeby to była chwilowa niedyspozycja 🤞
      • sol_13 Re: Choròbska - mam doła 27.05.23, 23:18
        Dokładnie, mój tak miał idealnie w wigilię - 1 dzień gorączki.
    • sol_13 Re: Choròbska - mam doła 27.05.23, 23:16
      Ojeju współczuję. Najgorsze to tracenie rozrywek przez choróbska u dzieciaków.
      Ja też leżę chora i obym nie zaraziła dzieci, bo mają w przyszłym tygodniu kilka wycieczek (1-dniowych).
      • grey_delphinum Re: Choròbska - mam doła 27.05.23, 23:32
        Mój syn jest mistrzem w traceniu rozmaitych wyjazdów i przyjemności z powodu chiroby. Taki trend trwa nadal, choć syn ma już prawie 17 lat 😉
        Tylko w tym roku kalendarzowym przepadly mu dwa wyjścia klasowe, duza impreza klasowa, biwak i gra harcerska.
        • wiosennedni5 Re: Choròbska - mam doła 27.05.23, 23:37
          To rzeczywiście mistrz. To pewnie się orientujesz czy otrzymamy zwrot zapłaconej kwoty za wyjazd, jeśli nie pojedzie?
          • stasi1 Re: Choròbska - mam doła 27.05.23, 23:47
            Raczej mało prawdopodobne . Chyba że będą jakies bilety na miejscu kupowane, albo wspólny obiad płacony przez organizatora
        • panna_lila Re: Choròbska - mam doła 28.05.23, 07:39
          Może się tak stresuje wyjazdami, że to odchorowuje? Gdybym, bo znam takie przypadki
          • wiosennedni5 Re: Choròbska - mam doła 28.05.23, 08:18
            Myślę, że nie.
    • wiosennedni5 Re: Choròbska - mam doła 28.05.23, 08:19
      No i nici z wyjazdu. Od rana 39 stopni.
      Jutro wyjazd, ale do lekarza 😔
      • sol_13 Re: Choròbska - mam doła 28.05.23, 18:59
        😪

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka