cossinnego
05.06.23, 14:08
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ?
Kupilam tablet prawie miesiąc temu w sklepie internetowym ME . Nie jestem zadowolona z tego egzemplarza, niestety za późno zorientowałam się, że zwrot to tylko 14 dni od daty zakupu . Nie wiem co robić, bo ja po prostu nie chce tego tabletu - przez prawie miesiąc to nawet nie tyle co go używalam, a raczej testowalam i juz w pierwszym tygodniu tych testow tablet...po prostu mi sie wylaczyl w trakcie uzywania, mimo naladowanej baterii.
I to się niestety powtarza - nie znasz dnia ani godziny, kiedy się sam wylaczy i poziom naładowania baterii nie ma za dużo do rzeczy. No i kiepsko się ładuje...Ogolnie sprzęt jest badziewny i nie wiem co z tym zrobic - ME ma taka politykę reklamacji, ze mogę wysłać to bezposrednio do producenta sprzetu, albo do nich i wtedy mam opcje wymiany wadliwego modelu na dobry albo wymiany na tanszy i wtedy doplacaja mi nadwyżkę pieniędzy, albo wymianę na droższy model i wtedy ja doplacam..No jakoś tak.
Mam obawy, ze to nie będzie przebiegać łatwo. I az mi się odechciewa. Jakies dosw