alfa36 Re: Steczkowska 11.06.23, 08:38 A da się gdzieś obejrzeć powtórkę? Też czytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Steczkowska 11.06.23, 08:58 plejada.pl/newsy/justyna-steczkowska-poruszyla-w-opolu-napis-na-jej-koszuli-zwraca-uwage/xhd4cke Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Steczkowska 11.06.23, 09:06 chococaffe napisała: > Takie same hasło jak naszych trolli > tyle, że ona tę sama aranżację ma od 2015 a trolle zaczęły wyłączać tv 2020 r Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Steczkowska 11.06.23, 09:00 Wow? "Myśl samodzielnie" to tak uniwersalne hasło, że każdy może zinterpretować je po swojemu. Nie widzę tu żadnego "wow". Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Steczkowska 11.06.23, 09:43 "Myśl samodzielnie"- na TT to było i jest ulubione hasło najpierw antyszczepów, teraz konfederuskiów od Brauna z proruskim nastawieniem. "Myśl samodzielnie" to hasełko wykorzystywane przez hochsztaplera Ziębę z witamina C, który wyleczy ci raka. Ten poziom. Jak dobrze, że od kilkunastu lat już nie oglądam żadnych Sopotów czy konkursów w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Steczkowska 15.06.23, 21:08 No tak. Przecież każdy z każdej strony uważa, że myśli samodzielnie. Oraz ma wystarczająco wysoki intelekt. Steczkowska biegiem się z podejrzeń o manifest tłumaczyła. Ona się bowiem polityką nie interesuje i nie jest za nikim. Znaczy jej polityka nie dotyczy. Co samo w sobie w obecnej sytyacji jest deklaracją. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Steczkowska 11.06.23, 13:08 A gazeta.pl chwali Justi za "odważny manifest polityczny " I dodaje "można? można!". Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Steczkowska 15.06.23, 21:25 marzeka11 napisała: > "Myśl samodzielnie"- na TT to było i jest ulubione hasło najpierw antyszczepów, > teraz konfederuskiów od Brauna z proruskim nastawieniem. > > "Myśl samodzielnie" to hasełko wykorzystywane przez hochsztaplera Ziębę z witam > ina C, który wyleczy ci raka. Otóż. 'Myślenie samodzielne' to - to się wie, jeśli się monitorowało prawackie szczekaczki - prawackie hasło, klepane od lat w kierunku, jak to się wtedy pisało po prawacku, lemingów. Że nie myślą samodzielnie. A poza tym Steczkowska odżegnuje się od jakicholwiek kontekstów politycznych związanych z tym odzieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Steczkowska 11.06.23, 12:50 Co za odwaga i brawura ze strony celebrytki. Za takie rzeczy to grozi jej przecież kanceling z branży Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Steczkowska 15.06.23, 20:30 Ważny głos: Od kilku dni biję się z myślami, czy powinienem pisać tego posta. Wczoraj spotkałem się z kolegami z Republiki i nie sposób było nie wspomnieć o występie Justyny Steczkowskiej na festiwalu TVP. Wyśpiewała tam święty dla nas, "Republikanów" utwór "Moja Krew". Gramy go tylko w pewnych uzasadnionych okolicznościach i osobiście nigdy nie wykonałbym go inaczej niż w towarzystwie moich kolegów przy specjalnie ważnej okazji. Tymczasem utwór ten pojawia się na festiwalu TVP. Osobiście mnie to zabolało. Nie wiem jakie były intencje i jakiż to "protest" ale... Justyna powinna wiedzieć lepiej... Pomijając niestosowne "użycie utworu".... Republika za żadne pieniądze nie zgodziła by się zaszczycić i wystąpić na festiwalu w obecnej sytuacji. I chyba nawet nie musze uzasadniać dlaczego. Nie bardzo wiem jak artyści się do tego wewnętrznie przekonują i jaki dialog wewnętrzny muszą z sobą przeprowadzić... . Co do nie artystów... wiadomo. Chciałbym unikać oceniania, ale pozwolę sobie na prywatną opinię. Bez względu na to jak dobrze się pływa kraulem, pływanie w szambie, zawsze pozostawia na ciele, nieprzyjemny zapach. Pozostańmy przyzwoici. Miłego dnia państwu życzę. Leszek Biolik Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Steczkowska 15.06.23, 20:38 Pięknie jej napisal. Chociaż pewnie nie jej, tylko bardziej ludziom. Klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Steczkowska 15.06.23, 21:27 Mnie najbardziej rozczarował Kuba Badach, którego od dobrych paru lat darzę cichą sympatią, mimo że nie wygląda jak artysta, ale księgowy z firmy drobiarskiej. Tak jakoś pokrętnie się tłumaczyl. I że w ogóle wystąpił. Ech Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Steczkowska 15.06.23, 22:32 Cos widziałam, ze mu napisali internauci, czy się nie wstydzi przed tesciem- a Ola broniła męża. Nawet nie czytałam tego, bo dla mnie to słabe, ze nie potrafi sobie gość takiej "fuchy" odpuścić. Dla mnie fuj. Odpowiedz Link Zgłoś