Dodaj do ulubionych

Steczkowska

10.06.23, 23:41
WOOOW
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Steczkowska 10.06.23, 23:43
      ??
    • kaki11 Re: Steczkowska 11.06.23, 00:01
      Ale co?
    • bei Re: Steczkowska 11.06.23, 08:16
      Występ w Opolu! ( teraz czytałam).
      • alfa36 Re: Steczkowska 11.06.23, 08:38
        A da się gdzieś obejrzeć powtórkę? Też czytam..
        • maslova Re: Steczkowska 11.06.23, 08:58
          plejada.pl/newsy/justyna-steczkowska-poruszyla-w-opolu-napis-na-jej-koszuli-zwraca-uwage/xhd4cke
          • chococaffe Re: Steczkowska 11.06.23, 09:04
            Takie same hasło jak naszych trolli wink
            • wapaha Re: Steczkowska 11.06.23, 09:06
              chococaffe napisała:

> Takie same hasło jak naszych trolli wink
              >
              tyle, że ona tę sama aranżację ma od 2015 a trolle zaczęły wyłączać tv 2020 r suspicious
    • maslova Re: Steczkowska 11.06.23, 09:00
      Wow? "Myśl samodzielnie" to tak uniwersalne hasło, że każdy może zinterpretować je po swojemu. Nie widzę tu żadnego "wow".
      • marzeka11 Re: Steczkowska 11.06.23, 09:43
        "Myśl samodzielnie"- na TT to było i jest ulubione hasło najpierw antyszczepów, teraz konfederuskiów od Brauna z proruskim nastawieniem.

"Myśl samodzielnie" to hasełko wykorzystywane przez hochsztaplera Ziębę z witamina C, który wyleczy ci raka.
        Ten poziom.
        Jak dobrze, że od kilkunastu lat już nie oglądam żadnych Sopotów czy konkursów w Opolu.
        • livia.kalina Re: Steczkowska 11.06.23, 12:46
          Dokładnie tak.
          • gama2003 Re: Steczkowska 15.06.23, 21:08
            No tak. Przecież każdy z każdej strony uważa, że myśli samodzielnie.
            Oraz ma wystarczająco wysoki intelekt.

Steczkowska biegiem się z podejrzeń o manifest tłumaczyła. Ona się bowiem polityką nie interesuje i nie jest za nikim.

Znaczy jej polityka nie dotyczy. Co samo w sobie w obecnej sytyacji jest deklaracją.
        • merces Re: Steczkowska 11.06.23, 13:08
          A gazeta.pl chwali Justi za "odważny manifest polityczny " I dodaje "można? można!".
        • bene_gesserit Re: Steczkowska 15.06.23, 21:25
          marzeka11 napisała:

> "Myśl samodzielnie"- na TT to było i jest ulubione hasło najpierw antyszczepów,
          > teraz konfederuskiów od Brauna z proruskim nastawieniem.
          >
          > "Myśl samodzielnie" to hasełko wykorzystywane przez hochsztaplera Ziębę z witam
          > ina C, który wyleczy ci raka.

Otóż.
          'Myślenie samodzielne' to - to się wie, jeśli się monitorowało prawackie szczekaczki - prawackie hasło, klepane od lat w kierunku, jak to się wtedy pisało po prawacku, lemingów. Że nie myślą samodzielnie.

A poza tym Steczkowska odżegnuje się od jakicholwiek kontekstów politycznych związanych z tym odzieniem.
    • malia Re: Steczkowska 11.06.23, 12:44
      nie wiem czego dotyczy woow
    • dramatika Re: Steczkowska 11.06.23, 12:50
      Co za odwaga i brawura ze strony celebrytki. Za takie rzeczy to grozi jej przecież kanceling z branży smile
    • pursuedbyabear Re: Steczkowska 11.06.23, 13:27
      Co wow? Oportunistka od zawsze.
    • mid.week Re: Steczkowska 11.06.23, 14:27
      To pewnie do Edyty bylo 😂
    • livia.kalina Re: Steczkowska 15.06.23, 20:30
      Ważny głos:
      Od kilku dni biję się z myślami, czy powinienem pisać tego posta. Wczoraj spotkałem się z kolegami z Republiki i nie sposób było nie wspomnieć o występie Justyny Steczkowskiej na festiwalu TVP.
      Wyśpiewała tam święty dla nas, "Republikanów" utwór "Moja Krew". Gramy go tylko w pewnych uzasadnionych okolicznościach i osobiście nigdy nie wykonałbym go inaczej niż w towarzystwie moich kolegów przy specjalnie ważnej okazji. Tymczasem utwór ten pojawia się na festiwalu TVP.
      Osobiście mnie to zabolało.
      Nie wiem jakie były intencje i jakiż to "protest" ale... Justyna powinna wiedzieć lepiej...
      Pomijając niestosowne "użycie utworu".... Republika za żadne pieniądze nie zgodziła by się zaszczycić i wystąpić na festiwalu w obecnej sytuacji.
      I chyba nawet nie musze uzasadniać dlaczego.
      Nie bardzo wiem jak artyści się do tego wewnętrznie przekonują i jaki dialog wewnętrzny muszą z sobą przeprowadzić... .
      Co do nie artystów... wiadomo.
      Chciałbym unikać oceniania, ale pozwolę sobie na prywatną opinię.
      Bez względu na to jak dobrze się pływa kraulem, pływanie w szambie, zawsze pozostawia na ciele, nieprzyjemny zapach.
      Pozostańmy przyzwoici.
      Miłego dnia państwu życzę.
      Leszek Biolik
      • ladyban666 Re: Steczkowska 15.06.23, 20:38
        Pięknie jej napisal. Chociaż pewnie nie jej, tylko bardziej ludziom. Klasa.
      • bene_gesserit Re: Steczkowska 15.06.23, 21:27
        Mnie najbardziej rozczarował Kuba Badach, którego od dobrych paru lat darzę cichą sympatią, mimo że nie wygląda jak artysta, ale księgowy z firmy drobiarskiej. Tak jakoś pokrętnie się tłumaczyl. I że w ogóle wystąpił. Ech sad
        • ladyban666 Re: Steczkowska 15.06.23, 22:32
          Cos widziałam, ze mu napisali internauci, czy się nie wstydzi przed tesciem- a Ola broniła męża. Nawet nie czytałam tego, bo dla mnie to słabe, ze nie potrafi sobie gość takiej "fuchy" odpuścić. Dla mnie fuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka