Dodaj do ulubionych

Honorarium Gate c.d.

03.03.22, 19:44
Odpowiedż menedżera koncertowego wokalistki Bogdana Zepa w sprawie honorarium

USIADZCIE zanim przeczytacie, bo kunszt dyplomacji powali nawet konia Eda, który mówił.

Otóż:
Honorarium to prywatna sprawa każdego artysty. Wiecie, co śpiewała Steczkowska? Jaką piosenkę? No właśnie. Wiecie tylko, że wchodząc na scenę, powiedziała, że odda honorarium.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/wRvk9kpTURBXy9jMGM5NzE4NTUwNzJiZDFiODZkNzYwOWNkZmE1ZDYwNS5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCw4GhMAU
Obserwuj wątek
    • turbinkamalinka Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 19:48
      Bo to w sumie prawda. Ja też nie mam pojęcia co śpiewali. Za to wiem, że Steczkowska oddała honorarium i rusza z nową płytą.
      • malia Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 19:52
        A pani Natasza juz organizuje nowy koncert charytatywny
      • mid.week Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 19:53
        turbinkamalinka napisała:

> Bo to w sumie prawda. Ja też nie mam pojęcia co śpiewali. Za to wiem, że Steczk
        > owska oddała honorarium i rusza z nową płytą.

Nie, na koncercie CHARYTATYWNYM honorarium nie jest prywatną sprawą artysty wink
      • woman_in_love Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 20:07
        ja wiem że oddała na Caritas i w sumie to jak dla mnie to mogła w związku z tym nawet zatrzymać sobie
    • shmu Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 22:41
      Że co?
      Mnie powala kunszt logiki u tego pana.

Generalnie ostatnie lata były chude u artystów ale te akurat panie pewnie mogłyby bez problemu jeszcze kilka lat przezimować bez koncertów. Jednak uważam, że ludzie pracujący dla nich, np. śpiewający w chórkach, tancerze, ludzie zajmujący się sprzętem itp. moze już niekoniecznie mogą pozwolić sobie na gest oddania zarobku. Natomiast trochę mnie zenuje ta publiczna przepychanka ,,ja dałam a one nie" i nieporadna obrona reszty.
      • mid.week Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 22:44
        Marylka to z samych tantiemow ma na chleb z masłem
    • borsuczyca.klusek Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 22:46
      Dalszy ciąg też jest niezły:

Maryla by się ze wstydu spaliła, gdyby miała kiedykolwiek powiedzieć coś na temat honorarium. Każda osoba powinna się kierować tym, że pomaga tak, jak uważa. Maryla oczywiście przekazała pieniądze, ale to jest jej prywatna rzecz. Nie będzie się mieszała w jakieś zamieszki z panią Steczkowską. Nikt nie pamięta, co śpiewała, jaką piosenkę, tylko wszyscy wychwycili [co powiedziała o swoim wynagrodzeniu]. Gdyby każdy wychodził na scenę w tym koncercie i mówił: "słuchajcie, ja przekazuję na Ukrainę"… To nie o to chodzi. (...) Tylko pani Steczkowska się wywyższyła. Moim zdaniem nie jest to eleganckie, przy takiej imprezie coś takiego zrobić. Maryla na pewno przekazała pieniądze, ale nikomu nie chce mówić, bo to jest jej prywatna rzecz. Maryla zawsze będzie pomagała.
    • superematka Re: Honorarium Gate c.d. 03.03.22, 22:57
      Jusia odlatuje 🪐

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka