Dodaj do ulubionych

Lubię Rozenek

18.06.23, 08:18
Za kampanię na rzecz in vitro, za tęczową flagę i za to że nie boi się stracić zasięgów tak jak na przykład Ania Lewandowska. Miłej niedzieli.
Obserwuj wątek
    • slatynka85 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:22
      Też ją bardzo lubię. Tak bardzo jak nie lubię Lewandowskiej.
      Tą pierwszą odbieram ciepło, ta druga mnie po prostu wkurza, nawet w reklamach (moja szczoteczka ajoo 😂)
    • jolie Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:30
      Nie trawię jej i w ogóle jej nie wierzę. Ustawia się tam, gdzie najwięcej skorzysta. Odbieram ją negatywnie, jak każdą hipokrytkę.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:20
        Jak korzysta na walce o in vitro?
        • jolie Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:39
          Wizerunkowo? Bardzo. Walczy w słusznej sprawie/ ma coś do powiedzenia/ona też jest człowiekiem ze swoimi problemami. Będzie jeszcze więcej kliknięć, więcej jej w mediach.
          • rosapulchra-0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:24
            A wiesz, że nie miałaby w ogóle dzieci, gdyby nie in vitro?
            • jolie Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:25
              Oczywiście, że wiem, sto razy o tym mówiła wszem i wobec. I co z tego?
              • rosapulchra-0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:42
                Jajco. Nie chce mi się z tobą gadać. Szkoda mojego czasu i klawiatury, a jaki jest koń każdy widzi. EOT.
                • jolie Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:49
                  Kto pytał...
                  • ponis1990 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:55
                    ,,Ale to ty dzwonisz" ;p
            • danaide2.0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:12
              No ale ma.
              I akurat z metodą prokreacji wstrzeliła się w potrzeby rynku.
              • rosapulchra-0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:14
                Wstrzeliła się. Następna sciana
                • danaide2.0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:25
                  No wstrzeliła.

Robisz pewne rzeczy w życiu, a potem się okazuje, że się wstrzeliłaś w jakiś większy trend. Przecież nie poszła w in vitro, żeby mieć zasięgi. Po prostu przeszła przez coś co można marketingowo opakować i sprzedać.

To jak ze schudnięciem 50 kg. Nie wstrzelę się w zasięgi "schudłam 50 kg", bo najpierw musiałabym przytyć. No pasaran.

Tak, Rozenek jest dla mnie produktem marketingowym. Nie ma tu nic do lubienia czy nielubienia, można ocenić skuteczność. To że produkt marketingowy robi rzeczy pożyteczne (wspiera jakieś akcje) oraz mało pożyteczne/pożyteczne dla producentów (promuje fęfnastą torebkę czy fęfsięczną ozdóbkę na stół wielkanocny) to chyba oczywiste?
                  • danaide2.0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:27
                    Taka Rosati próbowała się wstrzelić w trend "samodzielna/samotna matka", bo tak się jej życie ułożyło, ale marketingowo słabo się to sprzedaje i zrobiło się cicho.

Chyba, bo nikogo nie śledzę, po prostu czasem ktoś wyskoczy z lodówki.
                  • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:28
                    Robisz pewne rzeczy w życiu, a potem się okazuje, że się wstrzeliłaś w jakiś większy trend.

to tak jak z działaczami prawicowymi: bierzesz rozwody kościelne, pieprzysz się z mężem/żoną znajomych, porzucasz dzieci, albo robisz je ale nie wiesz z kim i potem takie dziecko ma 2 ojców i trzeba się szarpać w sądzie

i nagle się okazuje że się wstrzeliłaś w jakiś większy trend i dostajesz prace w TVP albo Sejmie albo spółce Skarbu Państwa
                    • danaide2.0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:31
                      Życie jest przewrotne, nigdy nie wiadomo, co się opłaci i kto się będzie śmiał ostatni!
          • veryvery Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 15:05
            jolie napisała:

> Wizerunkowo? Bardzo. Walczy w słusznej sprawie/ ma coś do powiedzenia/ona też j
            > est człowiekiem ze swoimi problemami. Będzie jeszcze więcej kliknięć, więcej je
            > j w mediach.

wobec Rozenek mam uczucia letnie ale nie oceniam w taki cyniczny sposób jej aktywności w sprawie in vitro, to jest jednak dla niej samej bardzo osobisty, wynikający z doświadczeń temat i jej głos jest ważny, dla mnie ona jest szczerze i niekoniunkturalnie zaangazowana w sprawę
          • karmello29 Re: Lubię Rozenek 20.06.23, 10:08
            jolie napisała:

> Wizerunkowo? Bardzo. Walczy w słusznej sprawie/ ma coś do powiedzenia/ona też j
            > est człowiekiem ze swoimi problemami. Będzie jeszcze więcej kliknięć, więcej je
            > j w mediach.

dokladnie.to kute na 4 kopyta babsko ale jak widac po kwokach z emamy-skuteczne.
            wali w odpowiedni target ,stad jej sukces.
            na pudlu w komentarzach (a one b czesto pokrywaja sie z rzeczywistoscia)pisali nieraz na temat tej jej fundacji in vitro ,no slabo slabo.
            jej praca w ddtvn to dno i potwarz dla kazdego kto ma cokolwiek wspolnego z dziennikarstwem-nie bez przyczyny nie mogla sie tam wbic za czasow miszczaka .
            btw jest dobrze ustawiona -tatus ,bliski wspolpracownik kaczynskiego ,ma swoje kontakty.

• woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:21
        czuję że lubisz ultra katola kożuchowską
        • jolie Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:34
          Bardzo źle czujesz.
          • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:57
            aha, jasne
        • black_magic_women Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:42
          Na Pudelku kwiczą, że już od dawna nie jest z mężem, tylko piarowo to ukrywa.
      • briar_rose Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 14:00
        Też nie lubię tej osoby. Jej podstawowym dramatem życiowym jest chęć prolongaty bycia popularną. Sprzeda swój ślub, rozwód. Sprzedaje wszystko, łącznie z prywatnością swoich dzieci. Ta pusta parka bez żadnych osiągnięć pakuje się wszędzie. Co szufladę otworzysz to Rozenek wylatuje.
    • gama2003 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:30
      Może być równocześnie próżna i pomocna w sprawie. To się nie wyklucza.
      Podoba mi się, że zabiera głos dosłownie i w przenośni.

Kto jeszcze z celebrytów to robi w niepopularnych tematach ? Garsteczka ledwie.
      Steczkowska miała szanse na protescik, ale kurgalopkiem się z niego wycofała. Myślę, że w lęku finansowym. Jej polityka nie dotyczy zaznaczyła i głowy nie zajmuje.

A że Rozenek lubi na bogato, z logiem i pozłacane ? Niech ma, wolę tę próżną atencjuszkę niż neutralne mimozy z wyrachowania.
      • wapaha Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:09
        dokładnie, tak jak Godlewska glonojad-która zakasała rękawy do pielęgniarskiej pracy
        • jednoraz0w0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 15:00
          O to nie wiedziałam, a ja lubię Godlewskie, tylko bez głosu, one muszą mieć dystans do siebie i wiarę w siebie na poziomie Donalda trumpa, chciałabym tak.
          • wapaha Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 15:49

""Do wszystkich robiących g*wnoburzę. Odznaczenie dostałam (nie tylko ja) za pracę przy 3 fali, za miesiące po 450-500 godzin mies. (mój oddział +dodatkowo covid), za to jak traktowałam pacjentów, ludzi z zespołu, zespoły, które prowadziłam...

Mam Wam o tym zaśpiewać by było jasne?""

www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/godlewska-dostala-order-od-ministra-zdrowia-odpowiada-hejterom-co-mowi/c6n8ty9
      • veryvery Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 15:21
        gama2003 napisała:

>
        >
        > A że Rozenek lubi na bogato, z logiem i pozłacane ? Niech ma, wolę tę próżną at
        > encjuszkę niż neutralne mimozy z wyrachowania.

No właśnie
        Zwróciło moją uwagę to ze tak mało celebrytów, zwlaszcza z mlodszych generacji poparło marsz 4 czerwca, kilka twarzy zaledwie, I to tych co juz od dawna wypowiadają się w mediach przeciwko pisiemu reżimowi jak np Maja Ostaszewska, czy dinozaury typu Olbrychski lub Seweryn. I ja nie wiem czy dlatego ze mają wywalone, popierają pis czy żeby się nie wychylać, tak na wszelki wypadek
      • bramstenga Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 09:02
        Jakie znów niepopularne tematy? Rozenek doskonale wie, gdzie leżą konfitury. Przecież to, co odwaliła w zeszłym roku z paradą równości, to jakiś ponury żart. Przypomnę: wielogodzinna relacja z przygotowań: fryzura, make-up, wymyślny strój, z oznaczeniami fryzjerów, makijażystek itp., później 20 minut przechadzki po ulicy i myk do domu. Na paradzie nawet się nie pokazała, co zresztą przyznała później "ze względu na inne zobowiązania". W tym roku to samo - fotka w tęczowych ciuchach (które jak sądzę zaraz potem poszły do kosza, bo przestały byż potrzebne) z własnego ogródka i szafa gra. www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-malgorzata-rozenek-wcale-nie-byla-na-paradzie-rownosci-przeszla-po-pasach-udokumentowala-to-i-wrocila-do-innych-obowiazkow-6783983840398304a
        • gama2003 Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 16:00
          Może i tak.

Ale są wszędzie jej zdjęcia na tęczowo ? Czyli zabrała głos w kraju w którym można dostać na ulicy za torbę w paski.
          Kto jeszcze z celebrytów ? Niedostrzegalna grupa, reszty polityka nie dotyczy.
          Nie mówiąc o in vitro.
          Kto jeszcze o tym tyle mówi ?
          Jej to prywatnie niepotrzebne, bo stać ją na nieprzeciętnie wiele.

A coś mi mignęło wystąpienie w sejmie ? Czy gdzieś tam.

Niech się przebiera w pióra i obwiesza czym chce. Niech na tym zarabia ile chce, ale mimo (!) zawodowej przeszłości tatusia nie siedzi cicho, gdy coraz więcej popularnych twarzy chowa głowy w piasek.

Serio wolę może i czasem śmieszną Rozenek krzyczącą tam, gdzie poważni i z klasą niby - milczą.

• conena Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:45
      Baba jest kuta na cztery nogi i ma łeb do interesów jak mało kto, tego jej trochę zazdroszczę.

Tęczowa flaga w jej przypadku jest tylko i wyłącznie na pokaz, nie idzie za tym żadna głębsza myśl ani działanie. Wypada i jest modnie, to u niej jest tęczowo. Ale tylko na pokaz.
      • mid.week Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:50
        Samo opowiedzenie sie po jakiejs stronie przez osobę publiczna juz jest dzialaniem. I nie kazdy ma jaja zeby to zrobic
        • slatynka85 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:54
          mid.week napisała:

> Samo opowiedzenie sie po jakiejs stronie przez osobę publiczna juz jest dzialan
          > iem. I nie kazdy ma jaja zeby to zrobic

Dokładnie tak
          >
        • conena Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 12:09
          mid.week napisała:

> Samo opowiedzenie sie po jakiejs stronie przez osobę publiczna juz jest dzialan
          > iem. I nie kazdy ma jaja zeby to zrobic
          >

tak, faktycznie, masz rację, nie patrzyłam w ten sposób na MRM.
      • iwles Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:01

A mogła jak Kożuchowska- lansować zgodnie z linią partii naprotechnologię.
      • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:07
        modnie to jest być jak Lewandowska, Kożuchowska itd.., czyli albo grzecznie siedzieć cicho albo trzymać z PiS
      • jednoraz0w0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 15:02
        Wiesz co, nawet takie na pokaz wymaga cojones.
      • azalee Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 10:07
        conena napisała:

> Tęczowa flaga w jej przypadku jest tylko i wyłącznie na pokaz, nie idzie za tym
        > żadna głębsza myśl ani działanie. Wypada i jest modnie, to u niej jest tęczowo
        > . Ale tylko na pokaz.

No popatrz, a u wiekszosci celebrytow z porownywanymi zasiegami nawet flagi na pokaz nie ma, zeby reklamodawcow nie urazic.
    • mid.week Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:48
      O tak. Wolę jakąś Rozenek niz przezroczysta Lewandowską.
      • azalee Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 10:10
        Pol biedy jak Lewa jest przezroczysta, najgorzej ze czasem lubi wtracic pseudo gleboki tekst na temat wlasnej religijnosci, wiary i jak to "ona by nigdy" (à propos aborcji)
    • koko8 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:51
      kokokoko_euro_spoko napisał(a):

za to że nie boi się stracić
      > zasięgów. Miłej niedzieli.

Dokładnie odwrotnie, dla zasięgów. Miłejwink
    • auksencja15 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 09:58
      Fajnie, ze się angażuje, poświęca swój czas i robi coś dobrego s tej sprawie. Większość celebrytek/influenserow się boi, ze $$$ odpłynie.
      • dramatika Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:44
        auksencja15 napisała:

> Fajnie, ze się angażuje, poświęca swój czas i robi coś dobrego s tej sprawie. W
        > iększość celebrytek/influenserow się boi, ze $$$ odpłynie.

Kaska to by jej odpłynęła, gdyby wzywała do niezabijania nienarodzonych i szła w marszu życia i rodziny.
        • iwles Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:05

Wtedy to by jej płynęła szerokim strumieniem, jak niejakiemu Rafałowi Patyrze.
        • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:50
          kaske to by miala gdyby plula na lgbt w tvp info i szła w marszu życia i rodziny
          • dramatika Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:56
            woman_in_love napisała:

> kaske to by miala gdyby plula na lgbt w tvp info i szła w marszu życia
            > i rodziny

Ochłapy ze stołu prezesa xD
            Idąc w elgiebety ma nie tylko kasę z budżetu i korposów, ale też jest tolerowana przez szołbiz i media, którzy raz dwa by ją skancelowali za odstępstwa od normy, tak jak skancelowali Daukszewicza big_grin
            • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 13:05
              bąkiewicz zarobił miliony
              ogórek także

• danaide2.0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:14
          A to nie są różne kaski?
    • kk345 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:09
      Jak pięknie widać polskość w tych komentarzach. Opluć, od debili wyzwać i od razu dzień staje się udany 😂
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:18
      Na pewno miała łatwiej z finansowej strony, ale poza tym musiała przechodzić to samo co wszystkie inne kobiety podchodzące do ivf, a to nic przyjemnego dla ciała i psychiki.
    • bei Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:24
      👏🏻👍
    • pani_tau Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:34
      Nie cierpię Rozenek, ale szanuję za popieranie in vitro i LGBT+, do tego ostatniego nawet Majdana przekonała 😄.
      Lewandowska w każdej swojej akcji jest koszmarnie niewiarygodna.
      Jedyną akcją Lewandowskiej, w której ta była do bólu autentyczna, to wytoczenie procesu dziewczynie, która kulturalnie skrytykowała jej poczynania na Instagramie.
      • czerwonylucjan Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:50
        Co napisala?
    • mia_mia Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 10:54
      Ja jej nie lubię, ale za pewne rzeczy szanuję.
    • pepsi.only Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:01
      O widzę, że moderacja zaczyna kasować, więc powtórzę, co myśle w temacie:

Lubię.
      Wolę ją, niż tchórzliwe celebrytki, artystki, które zjedzą własne g.o.wno, byle było poprawnie, a żeby nie narazić się komuś (byle komu).

A skoro piszę ponownie, to dopiszę. Wiecie kogo nie lubię? Steczkowskiej, za całokształt, a teraz to juz po bandzie w Opolu pojechała: Użyła piosenki zespołu, który nigdy nie zgodziłby się wystąpić dla TVP, użyła piosenki którą ten zespół wykonywał wyłącznie w swoim zespole, a pzrede wszystkim przy okazjach wyjątkowych.
      Ciężka kretynka bez przyzwoitości.
      • kk345 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:06
        Swoją drogą rzadko widzę,że posty wylatują zupełnie bez pozostawienia śladu, ale dobrze,że ten ściek o debikach itp zniknął
        • pepsi.only Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:23
          Mój post poleciał za g.o.w.n.o, jak przypuszczam.
          Cóż. Mam dość ehem soczystą mowę, zawsze tak było, i lubię nazwać rzeczy po imieniu, jak mam lukrować, to wolę wcale nie napisać. A fakt jest taki, że długi czas na ematce było to tolerowane, przeklinanie też nie było tępione. Ale widać czas zacząć kropkować.
          Jak dla mnie to spoko. wink To tylko forum. Szkoda, że nikt nie uprzedził wink
          • rosapulchra-0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:27
            Poleciała cała gałąź, nie tylko twój post i nie sądzę, że za gówno. Gorsze słowa i okreslenia wiszą na forum. Tu moderacja wycięła wymianę wyzwisk i wzajemnych ocen IQ.
            • pepsi.only Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:51
              A dzięki, czyli to znaczy, że były tam wpisy osób, których nie widzę.
              Ale żeby całą gałąź suspicious
              • kk345 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:09
                Mogłaś nie zdążyć zauważyć, błyskawicznie poleciało
              • rosapulchra-0 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:17
                Calutką 🤷‍♀️
      • dramatika Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:17
        pepsi.only napisała:

> Wolę ją, niż tchórzliwe celebrytki, artystki, które zjedzą własne g.o.wno, byl
        > e było poprawnie, a żeby nie narazić się komuś (byle komu).

Ale elgiebety to jest główny nurt, płynięcie z prądem i paradowanie na tęczowo i to jest własnie koniunkturalizm.
        • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:45
          koniunkturalizm to konfiarze, narodowi patrioci bioracy kase od PiS, katolickie aktorki od reklam naprotechnologii i katoliccy dzialacze bioracy kase od ziobry z funduszu sprawiedliwosci
          • dramatika Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:52
            woman_in_love napisała:

> narodowi patrioci bioracy kase od PiS

W tej licytacji katole przegrywają w przedbiegach, jako że mają do dyspozycji kasę tylko od biednego polskiego podatnika, a elgiebety nie dość że od biednego polskiego podatnika, to jeszcze są finansowane przez największe korporacje świata.
            • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 13:07
              spokojnie, dostajecie miliony od tego " biednego polskiego podatnika"

a do tego wy konfiarze dostajecie jeszcze kasę od korposów rosyjskich i budzuetu rosyjskiego
              • dramatika Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 13:32
                woman_in_love napisała:

> spokojnie, dostajecie miliony od tego " biednego polskiego podatnika"

Nie "my" tylko pisowcy. A to wielka różnica big_grin Takie media narodowe (foliarsko prawacki kanalik na YT) musiał całkowicie zmienić linię, żeby coś od Kaczyńskiego wydębić smile Podobnie Bąkiewicz smile Czyli slava itd.

> a do tego wy konfiarze dostajecie jeszcze kasę od korposów rosyjskich i budzuet
                > u rosyjskiego

Koniecznie zgłoś to do prokuratury! No chyba że tak sobie pierdzielisz, razem z pisowcami zresztą smile
                • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 13:41
                  niby nie dostajecie i za darmo jesteście prorosyjscy? aha, już w to wierzę big_grin
                  • dramatika Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 14:30
                    woman_in_love napisała:

> niby nie dostajecie i za darmo jesteście prorosyjscy?

Lepsza szczera i bezinteresowna ruska onuca niż politpoprawny celebryta mówiący to, za co mu ktoś więcej zapłaci smile
                    • iwles Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 14:49
                      dramatika napisał(a):

> Lepsza szczera i bezinteresowna ruska onuca

Żadna ruska onuca nie jest lepsza, a szczera i bezinteresowna, to już samo dno 🤣
                    • woman_in_love Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 14:50
                      dramatyczny kłamczuszek smile

i tak wszyscy wiedzą, że bierzecie kasę od ruskich
      • gama2003 Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 16:09
        A jak ktoś jej napis na koszulce uznał za manifest to z piskiem tłumaczyła, że absolutnie. Stylizacja to była podkreślająca urodę piosenki a nie że jej poglądy
        Tych nie ma, polityka jej nie dotyczy.
        Co dla mnie znaczy, jest mi świetnie a jak Wam nie jest to trzeba było zostać Steczkowską.

Co jest dla mnie właśnie deklaracją polityczną .
        Bo takie czasy .

• daniela34 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 11:05
      Nie lubię pani Rozenek, ale uważam, że jej zaangażowanie w sprawę in vitro jest cenne i może przynieść bardzo pozytywne skutki.
    • kozica111 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:10
      Nie lubię, bo taka plastikowa, dziwna.
    • beataj1 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:11
      Nie czuje ze lubienie jakiejś kobiety automatycznie sprawia że mam nie lubić innej która może (ale nie musi) być hej konkurencja. Nie lubię takiego stawiania przeciw sobie kobiet.

Akurat ani jedna ani druga pani nie stanowi dla mnie postaci które mogłabym lubić. Ale to nie znaczy że uważam że mam wybierać jakąś kobietę bardziej by wybierać jakąś kobietę mniej.
    • livia.kalina Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:32
      Nie znam kobiety, nawet nie wiem czy lubię czy nie ale szanuję za głoś w sprawie in vitro. Mogłaby, jak jeszcze nie unieważniona Kurska, udawać, że jej dzieci nie są z in vitro i zbijać kapitał na szczucia na jakaś grupę ludzi.
    • princy-mincy Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 12:38
      W sumie mnie ona ani ziębi ani parzy, nie ogladam programów w TV itp ale szacun, zw glosno mowi o on vitro, to ważne
    • midge_m Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 13:07
      Nie lubię jej. Szanuję za głowę do interesów ale nic poza tym. Jej ojciec zdaje się jest czy był skarbnikiem PiS i jakoś jej to szczucie na dzieci z in vitro wtedy nie przeszkadzało. Ona wie że jej to nie spotka, więc nic swoją postawą nie ryzykuje.
      • long_week Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 09:27
        A skąd wiesz, że jej nie przeszkadzało szczucie? Zresztą od dawna odcina się od poczynań PIS. A swoją drogą, jaki wpływ ona ma na decyzję swojego ojca?
      • gama2003 Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 16:14
        Przecież ona dokładnie to samo głośno mówiła lata temu, synowie mają po kilkanaście lat i przynajmniej tyle krzyczy w słusznej sprawie . A tatuś wtedy skarbnikował w najlepsze.

Jest jeszcze inna celebrytka z rodzicem w pisie i głosząca wręcz przeciwne treści ?
      • szarmszejk123 Re: Lubię Rozenek 20.06.23, 09:02
        Może jej przeszkadzało, skąd wiesz, że nie? Przecież sobie ojca nie wybrała a wpływ na to, co szanowny tatuś będzie w życiu robił miała żaden.
        • simply_z Re: Lubię Rozenek 20.06.23, 09:43
          Oj nie badzmy naiwni. Oczywiscie, ze tatus mocno jej pomogl w autopromocji.
        • midge_m Re: Lubię Rozenek 20.06.23, 09:46
          No ale szanowny tatuś należał do partii, i co więcej zajmował w niej wysokie stanowisko, która ochoczo i potężnie na in vitro szczuła. Czy choćby ochłodziła z nim stosunki?
    • kaki11 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 19:39
      Ja za nią nie przepadam, ale doceniam jej aktywność w temacie invitro. To jest przydatne kiedy celebrytka robi coś takiego głośno i wprost, niezależnie od pozostałej opinii na jej temat.
      • akseinga1975 Re: Lubię Rozenek 18.06.23, 19:53
        Ani lubie, anie nie lubie jednak doceniam, ze wystepuje w slusznej sprawie.
    • mallard Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 09:12
      A mnie drażni jej nazwisko, bo kojarzy mi się z "rodzynkiem" w jakiejś prowincjonalnej gwarze 🙃
    • majaa Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 13:42
      A dla mnie Rozenek jest po prostu niezłą cwaniarą. Jakoś wcześniej nie trąbiła wszem i wobec, że sama skorzystała z in vitro, bo jej się to zwyczajnie nie opłacało. A ostatnimi czasy wykoncypowała, że może więcej ugrać wpisując się w trendy, to wsiadła na konia, i tyle.
      • kaki11 Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 13:51
        Tu się akurat nie zgodzę, ona o in vitro mówiła już od czasów początku "perfekcyjnej ...". Kilka lat temu wydała nawet jakąś książkę w tym temacie
        • majaa Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 15:29
          No nie wiem, może i gdzieś tam mówiła, ale ja tego kompletnie nie kojarzę. A książkę wydała w 2019 konkretnie.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Lubię Rozenek 20.06.23, 08:25
            Ja też od "zawsze" wiedziałam, że ma dzieci z in vitro, choć się specjalnie nie interesuję polskimi celerytami. Więc na pewno nigdy się z tym nie kryła.
      • gama2003 Re: Lubię Rozenek 19.06.23, 16:16
        Kojarzę wywiady a nawet wizytę u Ewy Drzyzgi kilkanaście lat temu. Nie ukrywała in vitro nigdy.
      • szarmszejk123 Re: Lubię Rozenek 20.06.23, 09:07
        Ona od początku mówiła otwarcie o in vitro, już te 10 lat temu na pewno. To nie jest "ostatnio".
      • aguha Re: Lubię Rozenek 20.06.23, 09:36
        Rozenek zawsze mówiła, że dzieci ma z in vitro. Nawet ja wiem, chociaż nigdy mnie nie interesowały programy, w których brała udział. Jest mi obojętna, ale podziwiam, że nie boi się o tym mówić i aktywnie bierze udział w kampanii promującej refundację in vitro. Czy któraś ze znanych osób otwarcie mówi, że korzystała z in vitro? Nikt inny mi nie przychodzi do głowy ...
        Podobnie z tęczową flagą. W Polsce - przy obecnej atmosferze politycznej - to chyba raczej nie jest mile widziane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka