nika_1985
24.06.23, 06:57
Przy morzu, male miasteczko rybackie, żadna piękna promenada..zwyczajna, nawet zaniedbana, ale pogoda fajna i można zjeść rybkę, jednak do miasta przez duże M daleko. Generalnie też lekki syfik na ulicach, no klimat południowych Włoch.
Czy może totalnie przemysłowe miasteczko, o 21 wszyscy już śpią, taka sypialnia, nic szczególnego nie ma wkolo, same autostrady, lasy i generalnie nie ma tam co robić, wszędzie trzeba dojechać, jednak to polnocne Włochy, więc czujesz się bardziej bezpiecznie, komfortowo i czuć porządek.Nie ma tego rozpizdzielu na ulicach. Do miasta przez duże M jakie lubię też daleko.
Byłam i tu i tam..optuje znowu za 1 wersja żeby mnie na chwilę tam wysłali.
Te wszystkie.miasteczka generalnie mnie.oslabiaja, bo są fajne,ale na chwilę a nie na dłuższe mieszkanie. Ja lubię miasta, typu Wrocław, Kraków, Katowice, Gdańsk i nie wiem.. może czas wrócić do Pl. Jak wracam na chwilę do Pl to mam wszystko w zasięgu ręki, od sklepów po galerie, muzea, przychodnie, starówkę. Miasto to miasto..można mieszkać na obrzeżach,ale i tak u nas w Pl miasta mają fajne zaplecza, nie ma problemów z dojazdem.
A te włoskie miasteczka to inna kompletnie bajka.