Dodaj do ulubionych

Polacy na all inclusive

22.07.23, 11:04
Czy potrafiłybyście wypocząć w hotelu za granicą, w którym połowa turystów z Polski to są wytatuowani ludzie wklejajacy w windzie naklejki klubu sportowego jednego z większych miast z Polski? Jest to jeden z najtańszych hoteli w ofercie biur podróży przyciągający mniej zamożne towarzystwo.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:06
      Nie.
    • thea19 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:07
      wybieraj droższe hotele
    • gaskama Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:07
      Egipt?
      • zanetka.x Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:21
        Bulgaria
        • merces Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 13:23
          Zdecydowanie nie.
    • vasaria Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:23
      Nie sad . Na szczęście mam jakiś dziwny gust, bo najczęściej jesteśmy jedynymi/nielicznymi Polakami w hotelu smile . Już się kiedyś nawet nad tym zastanawiałam, co robię nie tak, wynika jednak, że to dobry wybór tongue_out
      • bombelek1 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 15:19
        My tak samo. W tym roku samochodem i sąsiedzi big_grinuńczycy, Belgowie i Niemcy smile
        Miło i bezproblemowo
        • bombelek1 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 15:21
          A poza tym, Bułgaria to imprezownia. Młodzi jeżdżą zabawowo tylko i wyłącznie.
          • luna.elsol Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 17:37
            Nie obraz się, ale jesteś w błędzie. Bułgaria ma wiele do zaoferowania, pomimo kiepskiego stereotypu taniej imprezowni. I absolutnie nie jeżdżą tam tylko młodzi.
            • jasnoklarowna Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 18:01
              Właśnie siedzę?e w Bułgarii pod turecką granicą, jedynymi Polakami jesteśmy my i znajomi którzy z nami przyjechali. No ale my nie jesteśmy na alk inclusive. Na lotnisku wynajęliśmy samochody, oddaliliśmy się od kurortu i jeździmy zwiedzamy bunkry, ruiny, klify, zatoki. Absolutnie nie jesteśmy tu w imprezowni.
              • gulcia77 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 18:22
                Sinemorec? Dwa lata temu z Polski były trzy rodziny. My transportowcy, emerytowany gliniarz i prawnik z Justitii. Nawet poglądy polityczne mieliśmy takie same. 🤔😉
    • borsuczyca.klusek Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:25
      Za podły trolling na forum życzę ci nie tylko kiboli w windzie ale i pizzy na wycieraczce 🙄
      • mondaymorning1987 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:14
        Pudełka po pizzy🙃pustego
      • gama2003 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 13:37
        I rodaków ( wszak nie Polaków ) trzeźwiejących na 5 minut dziennie - by sił starczylo na zakupy w monopolowym. Z silną potrzebą integracji z krajanką.
    • bialepytajne Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:37
      zanetka.x napisała:

> Jest to jeden z najtańszych hoteli w ofercie biur podróży
      > przyciągający mniej zamożne towarzystwo.

Taniość all inclusive i kultura się wykluczają. Tanio może być fajnie i z klasą, ale to muszą być góry lub jakieś spartańskie warunki, bo to na dzień dobry odsiewa patolę. Natomiast all inclusive to poniżej 3 tys. euro za tydzień za osobę nie ma nawet co schodzić, bo jak nie na chamowatych Polaków, to trafisz na Anglików, Holendrów, Niemców czy Francuzów. Niestety odpowiednie towarzystwo na tego typu wyjazdach zaczyna się dopiero od pewnej ceny, nieosiągalnej dla większości Polaków zresztą. Wiem, co piszę. Dwa razy byłam na takich wyjazdach: na taniej masówce i było tragicznie, na dostępnym dla nielicznych i było fajnie. Ogólnie nie jestem fanką all inclusive ale obserwacje własne i bliskich znajomych potwierdzają tę regułę.
      • 71tosia Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:52
        Byłam kiedyś z dzieckiem na all-inclusive w Turcji w hotelu raczej niedrogim i gdzie byli prawie sami Rosjanie. I o dziwo nie było ani pijaństwa ani bijatyk mimo ze alkohol (dość podle wino) był dostępny 24 godziny na dobę. Ale fakt większość to były mamy i babcie z dziećmi - większość maluchów na pytanie z kim jesteś odpowiadala ze przyjechała z mama bo „tata rabotajet”. smile
      • bombelek1 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 15:27
        Wystarczy czytać opinie i szukać hoteli określanych jako dla zwiedzających.
        Cisza, spokój, bar do 23,góra 24.
        Ja omijam hotele że zjezdzalniami i Anglikami
        W tym roku śmialiśmy się, że nasza agroturystyka przyciągnęła samych intelektualistów, wszyscy na leżakach z książkami, dzieci też 😃
      • jahelena Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 17:20
        No to jesteś hołota, bo dla mnie AI na poziomie to co najmniej 8 tysięcy ojro za tydzień. Nigdy nie będzie cię stać.
    • ritual2019 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:54
      Nie wiem, nigdy nie spotkalam sie z czyms takim.
    • heca7 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 11:55
      Nie, ale nie z powodu tatuaży tongue_out
    • dwa_kubki_herbaty Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:16
      Nie wiem gdzie oni jeżdżą, może dlatego, że nie wybieram hoteli z górnej półki - raczej dolnej w cichych miejscach, ale albo nie mam polaków w ogóle w hotelu, albo jakieś starsze panie albo nawalonych angoli.
      • dwa_kubki_herbaty Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:17
        Może też kierunki nie takie.
        • dwa_kubki_herbaty Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:19
          Dobra wiem dlaczego, omijam hotele typu aquapark z animacjami, bo moje dziecie nie jest zainteresowane integracją.
          • vasaria Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:28
            dwa_kubki_herbaty napisała:

> Dobra wiem dlaczego, omijam hotele typu aquapark z animacjami, bo moje dziecie
            > nie jest zainteresowane integracją.

To może być dobry trop, też takich unikam- dziecięcia już dorosłe tongue_out . Wolę hotele w centrach miast, żeby samemu pochodzić, zwiedzić, a takie z reguły mają małe place, to i brak aquaparków itp rozrywek smile
    • shellyanna Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:18
      Nie
    • ichi51e Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:22
      A jaka różnica jakby byli z Tiutiurlistanu?
      • dyzurny_troll_forum Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:53
        ichi51e napisała:

> A jaka różnica jakby byli z Tiutiurlistanu?

Albo z Blabony?
      • mimfa Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 15:22
        Właśnie też się zastanawiam.
      • berdebul Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 15:59
        Rozumiesz co mówią, płoniesz ze wstydu jak po paru dniach przy śniadaniu kelner pyta „czy życzą państwo wódkę”, bo słyszy ze rozmawiasz z mężem po polsku, trochę siara ze w podatkach płacisz na publiczne szkoły i to jest efekt publicznego kształcenia. tongue_out
        • ichi51e Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 16:29
          Ostatnio czytałam ze ktoś w Rosji kotleta zamówił i wódkę kelner doniósł z przyzwyczajenia.
      • klaramara33 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 18:20
        Polska mentalność to samokrytyka.
    • tokyocat Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:36
      Nie.
    • 71tosia Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:45
      Z tego co opisałaś raczej dość męczące towarzystwo. Szukaj hoteli z rozległym terenem i małymi zabudowaniami wtedy nawet jak reszta towarzystwa kłopotliwa łatwiej się izolować.
    • dyzurny_troll_forum Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 12:51
      zanetka.x napisała:

> Jest to jeden z najtańszych hoteli w ofercie
      > biur podróży przyciągający mniej zamożne towarzystwo.

A co ematka robi w jednym z najtańszych hoteli w ofercie biur podróży?
      • shellyanna Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 13:20
        dyzurny_troll_forum napisała:

> A co ematka robi w jednym z najtańszych hoteli w ofercie biur podróży?
        >

Pewnie wcieleniowke o tym jakie all inclusive jest beznadziejne
    • angazetka Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 13:25
      Cudze tatuaże nie psują mi wypoczynku.
    • berdebul Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 13:33
      Tak, bo w hotelu spędzam minimum czasu. Jadę zwiedzać, poznawać nowe miejsce, zachwycać się przyrodą, a nie siedzieć nad hotelowym basenem.
    • sabek81 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 13:38
      Nie.
    • panna.nasturcja Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 13:51
      Następnym razem wybierz lepszy hotel.
    • anorektycznazdzira Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 14:40
      Nie wiem. Nigdy w takim miejscu nie byłam.
    • furiatka_wariatka Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 16:57
      Ja się tylko wypowiem w sprawie tatuaży, że niestety, ale nie tylko Polacy chodzą wytatuowani. Tak samo Niemcy i Angole, taka moda się zrobiła sad w tych droższych hotelach również.
      • zanetka.x Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 17:07
        A czy im się wydaje że to ładnie wygląda?
        • furiatka_wariatka Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 17:15
          Pewnie tak, skoro robią sobie te tatuaże
    • klaramara33 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 18:18
      Ja w ogóle hoteli nie lubię, za granicą wynajmuję apartamenty. Dzisiaj miałam koszmar nawet, że 9i byłam prawie zmuszona do wynajęcia na jedną noc jakiegoś wypasionego hotelu ale udało mi się coś skromniejszego znaleźć.
    • clk Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 18:29
      Wybieram takie miejsca gdzie jest niewielka możliwość spędzenia wakacji w takim towezustwie
    • vivi86 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 18:45
      Szkoda czasu na all. Zwiedzanie i prawdziwa lokalna kuchnia po drodze, w terenie.
    • mikams75 Re: Polacy na all inclusive 22.07.23, 19:27
      oby nie imprezowali w hotelu po nocy, poza tym jest mi obojetne, bo i tak do hotelu wracam tylko spac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka