prosbaoporade5 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 13:39 Rower meski ale z tych mniejszych. Moja córka 170 dawała na nim radę. Wycieczka nad jezioro i spowrorem około 2 h, w tym kąpiel. Poszło o kwestię tego, że ona poczuła się źle jako gość, bo dostała "coś gorszego". Wyrzuciła mi to w rozmowie po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 13:41 Gorszego w jakim sensie? Po roku ci zrobila wyrzut? Trollujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 13:45 Nie troluję. Pokłóciłyśmy się i ulało się jej zbiorczo za wszystkie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 13:43 Ja bym córcię wydziedziczył. Znaczy specjalnie kupił kulawy rower w Ałchanie i zostawił w spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 13:45 Znaczy specjalnie kupił kulawy rower w Ałchanie i zostawił w spadku. I jeszcze na kredyt... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:09 prosbaoporade5 napisała: > Rower meski ale z tych mniejszych. Ritual, czy dalej twierdzisz, ze przeciez wiadomo, ze w mowieniu rower meski/damski chodzi o rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:18 suki-z-godzin napisała: > prosbaoporade5 napisała: > > > Rower meski ale z tych mniejszych. > > Ritual, czy dalej twierdzisz, ze przeciez wiadomo, ze w mowieniu rower meski/da > mski chodzi o rozmiar > ??? Jedyny moj komemtarz to 😀😀😀😀 Suki naucz sie czytac a potem zacznij dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:21 Mozemy sie pouczyc razem, chetnie Ci pomoge* chociaz nie wroze sukcesu. *zartowalam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:32 Suki to nie japońskie imię, to liczba mnoga. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 15:59 krwawy.lolo napisał: > Suki to nie japońskie imię, to liczba mnoga. Ja nie probuje odgadywac znaczenia nikow. Nie wiem co oznacza suki-z-godzin i mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 16:10 Suki z godzin oznacza naszą przyjaciółkę, niechby złośliwą, ale inteligentnie. Osobiście suki lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 16:12 Cokolwiek byś nie odpowiedziała, wal się. 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:40 To czym się w końcu różni rower damski od męskiego? Damski jest w kwiatki, a męski w autka? I dlaczego damski jest uważany przez niektórych za wygodniejszy od męskiego? Czy taka damska szosóweczka będzie wygodna, z racji bycia rowerem damskim? www.centrumrowerowe.pl/rower-szosowy-damski-lapierre-sensium-2-0-w-pd23770/ Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:43 Podział dla blondynek, jak widać sprzedający nie jest przywiązany do swojej własnej specyfikacji... To jak z maszynkami jednorazowymi. Rozowe są damskie a wszystkie inne męskie Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 15:03 Ech, posiadałem, ba dosiadałem Lapierka. Olbrzymi sentyment tli się w duszy mej. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:45 No meski ma rame i meskie siodelko Moze byc maly i rozowy, ale to go zdradzi. Ta damska szosoweczka nie moze byc wygodna bo w rzeczywistosci jest meska a tylko identyfikuje sie jako damska. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 17:19 suki-z-godzin napisała: > No meski ma rame i meskie siodelko Moze byc maly i rozowy, ale to go zdradzi. > Ta damska szosoweczka nie moze byc wygodna bo w rzeczywistosci jest meska a tyl > ko identyfikuje sie jako damska. > IMO to transrower. Jest męski ale czuje się damski i tak kaze o sobie mówić. Ciekawe czy dopuszczają takie do zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 17:38 Jest czarny, wyobraź sobie co by było jakby nie dopuścili. Rasizm i terfizm na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 15:58 To co dla kogo jest uwazane za wygodne jest bardzo subiektywne. Dla ciebie moze byc wygodny niski z szerszym rozstawem kierownicy, bez siodla w czarne auta na niebieskim tle. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 13:51 To zależy jak wysoka jestem ja, jak siostra i jakiego rozmiaru jest ten męski rower. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:33 Oddaję jej swój rower. Gościni ma szczególne prawa😉 Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 14:37 Oczywiście, że nikomu nie oddaje swojej szczoteczki, ręcznik, łóżka i rowera. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 15:33 Zależy od wieku siostry. Jak mloda niech jedzie na męskim, jak emertyka, to niech stracę, oddaję swój. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 16:05 Swoj oferuje, ale osobom ktorych nie lubie oferuje ten drugi (mam na to dobra wymowke). Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans1 Re: Rower pytanie obyczajowe 24.07.23, 17:10 pytam wsrod znajomych, ktorzy moga pozyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Rower pytanie obyczajowe 26.07.23, 17:26 To proste, sprawniejsza bierze lepszy model, mniej sprawna gorszy. Dzięki temu jedna nie będzie powoli kuśtykać za drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
akn82 Re: Rower pytanie obyczajowe 27.07.23, 08:08 Jeśli jeden z dostępnych rowerów nie odpowiada żadnej z was proponuję wypożyczyczenie innego wygodnego roweru. Odpowiedz Link Zgłoś