24.07.23, 09:02
Mam pytanie jak spędzacie dzień swoich urodzin.
I jak to się odbywa w przypadku urodzin męża/partnera?
Czy organizujecie z tej okazji imprezy dla rodziny, znajomych w najbliższy tej daty weekend? Jeśli tak, to czy bierzecie pod uwagę tylko gości, którzy Was też odpraszają na swoje urodziny?
Obserwuj wątek
    • jahelena Re: Urodziny 24.07.23, 09:12
      zanetka.x spędza urodziny z xaverym.barem.
      • malia Re: Urodziny 24.07.23, 10:21
        Matko, ta też? Nie mogę już nadążyć
    • extereso Re: Urodziny 24.07.23, 09:13
      Absolutnie nie zawracam sobie głowy czy ktoś odprasza czy nie. Przedtem wysyłam SMS y jakiego dnia i o której kawa urodzinowa, bo i tak przyjdą to lepiej wszyscy razem. Jak mam ochotę to tego dnia, jak nie to innego, a tego idziemy z mężem gdzieś. Różnie, ale świętowanie jest zawsze i bez tego byłoby mi smutno.
      • extereso Re: Urodziny 24.07.23, 09:14
        A, nie złapałam kto.
        • stokrotka00000 Re: Urodziny 24.07.23, 11:04
          ?
    • kaki11 Re: Urodziny 24.07.23, 13:47
      Ja najczęściej swoich urodzin wcale nie organizuję- zdarza się że ktoś coś wymyśli i np. jak w tym roku przyjaciele wpadną wieczorem z tortem, a koleżanka umówi się na kawę i przyniesie drobiazg (to się zresztą fajnie zgrało bo robili to niezależnie) albo że mąż uzna, że z tej okazji idziemy zrobić coś fajnego, ale jak nie, i tylko przyjmuję życzenia i jakiś prezent to też jest fajnie. Mąż zwykle lubi się spotkać z jakimiś bliskimi i zwykle wcześniej mamy to obgadane i wiem, czy jest to jego wyjście z kimś piwo albo nasz wspólny z kimś wypad do baru w dniu urodzin czy jakieś spotkanie , imprezka w najbliższy weekend.
      Bierzemy pod uwagę gości z którymi chcemy się spotkać albo jak u mnie oni wpadli na pomysł z niespodzianką. A że u nas obu to skromne grupy, to nie raz nie ma na nich kogoś u kogo my byliśmy, ale kto robi sobie co roku garden party na 40 ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka