Dodaj do ulubionych

Obwisła szyja

02.08.23, 20:54
Na zdjęciach z wakacji ujrzałam moją obwisłą szyję i podbródek. Przerażający widok😜😭
Co mogłoby pomóc?
Na medycynę estetyczną na razie mnie nie stać choć to zależy od ceny.
Może jakieś super-hiper smarowidła?
Ja wiem, że cudów nie ma ale może chociaż cokolwiek...
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Obwisła szyja 02.08.23, 20:56
      Masaże, joga twarzy, wałek Lyapko, kinesiotaping- mogą trochę pomóc.

www.youtube.com/watch?v=v82MkPw3uxg
      www.youtube.com/watch?v=HSwNhe07Nxk
      www.youtube.com/watch?v=TSyFYBubGSo
    • andaba Re: Obwisła szyja 02.08.23, 21:15
      Pokochaj golfiki!
    • misiamama Re: Obwisła szyja 02.08.23, 21:20
      kolorowe jedwabne apaszki / szale/ chusty, świetnie robią też na cerę.
      • mysiulek08 Re: Obwisła szyja 03.08.23, 00:47
        o, to to, zgaszony pudrowy roz jest super
    • panna_lila Re: Obwisła szyja 02.08.23, 21:21
      nieoglądanie swoich zdjęć z wakacji, jeśli widok przeraża. Inazcej się ustawiać do zdjęcia. Robić zdjęcia naturzesmile
    • agnes_gray Re: Obwisła szyja 02.08.23, 21:25
      Obserwując mężczyzn stwierdzam, że wizualnie bardzo pomaga zapuszczenie brody, ale nie wiem jakie masz możliwości w tym zakresie 😂
    • brenda_bee Re: Obwisła szyja 02.08.23, 21:41
      No wszystkie odpowiedzi cudne ale:
      golfików nie lubi mój naprawdę duży biust
      apaszek ja nie lubię
      zdjęcia z wakacji oglądają też inni
      broda- tu zdecydowanie brak możliwości
      😁😁
    • mava1 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 21:59
      zmień poduszkę na jasiek i śpij głównie na plecach.
      Schudnij (podbródek) + ćwiczenia na szyję (są najprostsze z najprostszych, "pomachac" głową) codziennie.
      • brenda_bee Re: Obwisła szyja 02.08.23, 22:06
        Od 30 lat nie śpię na poduszce tylko na płasko. Od miesiąca z konieczności na poduszce ortopedycznej.
        • okruchlodu Re: Obwisła szyja 02.08.23, 22:41
          Z szyja nie pomogę ja staram się ją pielęgnować tak samo jak twarz- te same kosmetyki, zabiegi.

Jeśli chodzi o podbródek to zadaj sobie pytanie, gdzie trzymasz jezyk 'na luzie'? Warto wyrobić sobie nawet trzymania języka przy podniebieniu. Właściwie to 'przytulnego' do podniebienia.

Ewentualnie zabiegi medycyny estetycznej np. nici. Podobno efekt wow.
          • okruchlodu Re: Obwisła szyja 02.08.23, 22:57
            Nie nawet a nawyksmile
            youtube.com/shorts/UPPjhramHPg?feature=share
    • kk345 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 22:02
      Gdyby istniały naprawdę skuteczne sposoby na starą szyję, to przy swoich możliwościach finansowych ani Jane Fonda nie nosiłaby apaszek, ani Diane Keaton golfików...
      • sarah_black38 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 22:37
        Nie pomoże puder, róż, kiedy stare pudło już! Trzeba siebie pokochać i nie przejmować się wyglądem a świat wyda się piękniejszy smile
        • raczek47 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 22:50
          Niestety, ja się tak przerażam za każdym razem, gdy u fryzjera siadam przed wielkim lustrem i oglądam się z bliska...wsmarowuję co wieczór w szyję retimax1500 grubą warstwą, ale nie wiem, czy to coś daje. ☹️chyba trzeba zaakceptować i starzeć się z godnością, bez świrowania na punkcie różnych zabiegów, których efekt jest zazwyczaj chwilowy .
          • kk345 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 22:58
            Patrząc po (za)możnych tego świata, na szyję i dłonie nie ma rady...
      • majenkirr Re: Obwisła szyja 02.08.23, 23:12
        kk345 napisała:
        Gdyby istniały naprawdę skuteczne sposoby na starą szyję, to przy swoich możliwościach finansowych ani Jane Fonda nie nosiłaby apaszek,

😏
        • kk345 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 23:30
          W 2010 wyglądała sporo starzej, niż na twojej fotce big_grin ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ffzk9kpTURBXy8zNGVkOGM5Yzc4NmMyMDcyZTMwNDFiNzIzZjY0YzJiOS5qcGeRkwLNA0jNA-zeAAKhMAahMQE
          • kk345 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 23:30
            https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ffzk9kpTURBXy8zNGVkOGM5Yzc4NmMyMDcyZTMwNDFiNzIzZjY0YzJiOS5qcGeRkwLNA0jNA-zeAAKhMAahMQE
          • majenkirr Re: Obwisła szyja 02.08.23, 23:37
            To tylko świadczy o tym, ze jednak da się coś zrobic smile.
            • kk345 Re: Obwisła szyja 02.08.23, 23:46
              Przynajmniej w warstwie graficznej big_grin
                • kk345 Re: Obwisła szyja 03.08.23, 00:02
                  Ale kojarzysz, że w filmie można teraz poprawić WSZYSTKO? I zmienić twarz Fondy w twarz księcia Williama?
                  • majenkirr Re: Obwisła szyja 03.08.23, 00:37
                    9 lat temu tez? Nie wiem, oglądałam - wyglądała tam super extra!
              • mamtrzykotyidwato5 Re: Obwisła szyja 03.08.23, 00:38
                No właśnie zdjęcia z wakacji, zanim się je pokaże komukolwiek, trzeba trochę podrasować.
                Nawet, jak się samemu nie umie, to koszt będzie mniejszy niż jakieś tam zabiegi.
                • raczek47 Re: Obwisła szyja 03.08.23, 06:47
                  No,ale nas nie stać na zabiegi, na które może sobie pozwolić Jane Fonda. Dlatego musimy przyjąć z godnością widoczny na naszej skórze upływ czasu.
                • majenkirr Re: Obwisła szyja 03.08.23, 16:07
                  Właśnie tego nie rozumiem. Przecież ludzie widza jak naprawdę wyglądasz. Chyba ze to celem wrzucenia na emamę wink.
        • furiatka_wariatka Re: Obwisła szyja 03.08.23, 16:54
          W 'Grace i Frankie' nosila apaszki oraz postawiony kołnierzyk od koszuli. Pewnie to zdjęcie jest podrasowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka