Dodaj do ulubionych

Robert Karaś i doping

02.08.23, 22:40
www.pudelek.pl/robert-karas-przeprasza-za-swoja-glupote-na-konferencji-fame-mma-do-glowy-nie-bralem-ze-to-ma-skutek-na-moj-trening-6926349027269312a
PRowcy powinni go zakneblować, bo nie dość, że nie potrafi poprawnie złożyć zdania, to z każdą wypowiedzią pogrąża się coraz bardziej.
Generalnie, przyznał się do stosowania nielegalnych substancji, ale w ramach przygotowań do walki MMA, a nie do triathlonu, więc ma czyste sumienie. Poddał się nawet badaniu wariografem! big_grin
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Robert Karaś i doping 02.08.23, 22:46
      On od PR na Wlodarczyk 😂
      • agatha.trixie Re: Robert Karaś i doping 02.08.23, 22:50
        Obejrzałam właśnie Hejtpark na Youtubie i poważnie się zastanawiam, co ona w nim zobaczyła?! Facet jest zapatrzonym w siebie bucem i z IQ marchewki. 🤦‍♀️
        • mid.week Re: Robert Karaś i doping 02.08.23, 22:55
          Razem maja IQ włoszczyzny
    • gama2003 Re: Robert Karaś i doping 02.08.23, 23:05
      Zrozumiałam z tego tyle, że uczciwie chciał wygrać te walki jako lepszy od innych zawodników. No bo lepszy wygrywa wiadomka.
      Tak było jest i będzie.

Brał więc nielegalne kroplówki na bycie lepszym, pewien, że wysika to w dwa dni, z pęcherza i z głowy będzie. Organizmowi pomagał wygrać. Wyjątkowo tym razem jednym jedynym nieuczciwą metodą.

Ciekawe co to było, skoro wysikane, po kilku miesiącach ( bez dolewki kroplówkowej ) nadal było do zidentyfikowania.

Agnieszka mówiła, że oni z przeklinająch bardzo. To może w nerwach tak mu teraz nieinteligentnie wyszło, bo jeszcze trza się było skupić na wycinaniu brzydkich wyrazów ?
      Wycinał i sens zdania potraciły ?

• mid.week Re: Robert Karaś i doping 02.08.23, 23:25
        On mial zlamania kosci i jednoczesnie trenowal do MMA. Wydawac by sie moglo ze sensownym rozwiazaniem jest odwolac udział i isc na rekonwalescencje. Ale okazalo sie ze jest jeszcze opcja genialniejsza - skorzystac z pomocy alchemika amatora, wziac od niego cos na ekstra szybkie zrastanie i isc sie tluc w klatce. Wiec on nie bral zeby byc lepszym tylko zeby sie tam w ogole doczołgać.
        To wersja ktora ja uslyszalam ale kto to wie czy ostateczba... Moze sie okazac ze trenowal na rowerze i akurat przeleciał samolot z opryskami.
      • wapaha Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:07
        gama2003 napisała:

>
        >
        > Brał więc nielegalne kroplówki na bycie lepszym, pewien, że wysika to w dwa dni
        > , z pęcherza i z głowy będzie. Organizmowi pomagał wygrać. Wyjątkowo tym razem
        > jednym jedynym nieuczciwą metodą.
        >
        Skąd info o kroplówkach?
        >
        > Ciekawe co to było, skoro wysikane, po kilku miesiącach ( bez dolewki kroplówko
        > wej ) nadal było do zidentyfikowania.
        >
        >testy antydopingowe miał w maju (po brazyli ), teraz spłynęły wyniki
        >
    • zanetka.x Re: Robert Karaś i doping 02.08.23, 23:09
      Gdyby nie ta afera to nawet bym nie wiedziała kim jest ten pan.
    • obrus_w_paski Re: Robert Karaś i doping 02.08.23, 23:33
      W ogóle nic nie zrozumiałam. Trudno mi wyobrazić sobie jakaś w miarę sensowna rozmowę z tym gościem. Rozumiem ze Agnieszka jest na podobnym poziomie, tylko bardziej się ukrywa?

Brał bo chciał mieć sztuczna przewagę nas przeciwnikami, chciał żeby to nu pomogło wygrac, ale przecież świadomie by czegoś takiego nie brał stad ten wariograf, a tak w ogóle to był to zastrzyk w kolano bo nie mogl funkcjonować. Gdyby ktos mu powiedział, ze to jest doping to by nie brał.

• gama2003 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 00:00
        I chyba w tej chwili nadal nie wie, czy wiedział o tym dopingu, czy nie wiedział.
        • kariwitch00 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 00:31
          Wysyp ludzi z jakimiś zaburzeniami którzy robią zle rzeczy lub oszukują by wypaść lepiej niż inni a jak się wyda i wypłynie szerzej bo np przejada kogoś po pijanemu albo stosowali doping to chęć utrzymania statusu bycia ponad resztę zwycięża nad zdrowym rozsądkiem wiec brną, zanim przyjdzie pijarowiec i każe im się zamknąć dla własnego dobra zdarzą zaorać swój wizerunek.
        • turbinkamalinka Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 01:03
          gama2003 napisała:

> I chyba w tej chwili nadal nie wie, czy wiedział o tym dopingu, czy nie wiedzia
          > ł.

Z tego co czytałam to on wiedział że bierze taką a nie inną substancję. Ale ona mu miała pomóc leczniczo, a niebyć dopingiem smile a na sport wyczynowy miała nie mieć wpływu smile
          • ayelen40 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 08:42
            Czyli o dopingu nie wiedział! Niewinny!
            • turbinkamalinka Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:21
              On wiedział że to doping, ale to miało działać tylko na tą walkę w lutym. I nie miało mu pomóc wygrać. On się tym leczył po kontuzji. Czyli w jego przypadku to nie był doping. To były środki pomagające w zdrowieniu smile
              Tu masz cytat
              "- Chodzi mi przede wszystkim o to, by oczyścić się z tego, że przygotowywałem się do jakiegokolwiek wcześniejszego wyścigu na sterydach. Nigdy tego nie robiłem. To był jedyny raz, kiedy przed walką zgodziłem się na coś takiego, bo myślałem, że te środki działają doraźnie przez kilka godzin "
        • obrus_w_paski Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 08:50
          Wiedział ze brał doping bo „w tyle głowy” miał ze to jest doping i dlatego tak wcześniej w wywiadzie powiedział ale on chciał tylko mieć sztuczna przewagę nad przeciwnikami i dlatego to brał, gdyby wiedział ze to jest doping to by nie brał.

Swoją droga czy określenie „do głowy nie brałem” to jakaś nowość? Karaś tak powiedział w. Wywiadzie i znalazłam tez takie wyrażenie w jakiejś książce dla dzieci. Jak mieszkałam w pl to nigdy nie słyszałam takiego wyrażenia
          • ayelen40 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 08:57
            Zwrotu jeśli już (jest czasownik). Pokretnie się chłop tłumaczy, jakby był upośledzony. I jeszcze "medyk" - amator mu to podawał.
        • turbinkamalinka Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:29
          To taki typ, który jak zaprosi na obiad gości i dowie się że ktoś jest uczulony na marchew, to poda rosół. Bo przecież w rosole (na talerzu) marchewki nie ma. Albo weganowi da zupę z odrobiną śmietany tongue_out
      • agatha.trixie Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:00
        Jemu zdaje się chodzi o to, że technicznie wiedział, że to był doping, ale wziął go w ramach przygotowań do walki. A w MMA doping nie jest zakazany. Dodatkowo, jego organizm miał to wydalić w 72 godziny. W ramach przygotowań do triathlonu natomiast, nie brał niczego, bo jest taki honorowy i odmawia zaakceptowania faktu, że to tak nie działa. tongue_out Poza tym wierzy ludziom, a ten pseudo-doktorek go oszukał!
        Facet kurczowo trzyma się tej bardzo pokrętnej logiki, bo cóż innego mu pozostało.
        • wapaha Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:10
          agatha.trixie napisała:

> Jemu zdaje się chodzi o to, że technicznie wiedział, że to był doping, ale wzią
          > ł go w ramach przygotowań do walki. A w MMA doping nie jest zakazany. Dodatkowo
          > , jego organizm miał to wydalić w 72 godziny. W ramach przygotowań do triathlon
          > u natomiast, nie brał niczego, bo jest taki honorowy i odmawia zaakceptowania f
          > aktu, że to tak nie działa. tongue_out Poza tym wierzy ludziom, a ten pseudo-doktorek g
          > o oszukał!
          > Facet kurczowo trzyma się tej bardzo pokrętnej logiki, bo cóż innego mu pozosta
          > ło.

Wiedzial że substancja jest nielegalna (zakazana w 2016 r )
          Debil i tyle
      • ggrr.ruu Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:29
        Ukrywa? Wywiad o ciele astralnym mówi wszystko... A facet z takim ciałem i kondycją może być idiotą, podobnie jak seksownym i pięknym kobietom wybacza się braki intelektualne
        • ayelen40 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:50
          Piękne ciało bez mózgu jest aseksualne.
        • hanusinamama Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:55
          Może dla ciebie. 3 minuty rozmowy z takim kolesiem i nie widzę jego "pięknego ciała" tylko pustą głowę.
          • arwena_111 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:07
            Wiesz, on nie jest do rozmowy wink
            Inna sprawa, że dla mnie ma totalnie aseksualny wygląd.
            • hanusinamama Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:10
              Nie wiem. Nigdy nie miałam tak zeby chłop był tylko do wyglądania.
              Pamiętam raz spodobał mi się chłopak, tak sobie na niego patrzyłam dobre 2 tygodnie i podziwiałam. Jak zagadał...to cały urok wyparował. Nie zostało nic.
              • ayelen40 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:48
                Mój chłop byl kiedyś z laską "tylko dla wyglądu". Do dziś zapowiada pielgrzymkę na kolanach w ramach pokuty za ten błąd. Podobno miała boski tyłek i brak mózgu. Chłop twierdzi, że w kiepskiej kondycji psychicznej wtedy był.
          • ggrr.ruu Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:59
            A po co rozmawiać? Zresztą to czymś pewnie się da, o sporcie na przykład, nie trzeba od razu omawiać polityki międzynarodowej
            • hanusinamama Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 21:21
              Jak?? Ja nie rozumiem co ten Karaś mówi. Koleś nie umie powiedzieć z sensem jednego zdania i pigułach a ty o sporcie chcesz gadać.
              Nie wiem może umawiałaś się na dzikie seksy bez powitania nawet.
              Dla mnie taki facet staje się aseksualny. Nogi same rwą się do ucieczki.
            • black.emma Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 22:20
              Pewnie się nie da, bo gość koszmarnie bełkocze. Wyglądać to on tez nie wygląda.
      • suki-z-godzin Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:54
        obrus_w_paski napisała:

> Rozumiem ze Agnieszka jest na podobnym poziomie, tylko ba
        > rdziej się ukrywa?

Ona miała swój moment, kiedy z Krawczykiem bredzili o ciele astralnym jakim się stali.
        • ayelen40 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:10
          Może tym właśnie ujęła aktualnego partnera, kto wie.
        • obrus_w_paski Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:21
          Oho zapomniałam o tym wywiadzie 😅
        • hanusinamama Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 21:22
          Ona mu gada o ciałach astralnych, on jej odpowiada w ten sposób w jaki się tu wypowiadał. Jedno drugiego za wuja nie rozumie...cały czas są na etapie związku "poznajemy się". Wieczne motylki w brzuchu
          • wapaha Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 21:39
            hanusinamama napisała:

> Ona mu gada o ciałach astralnych, on jej odpowiada w ten sposób w jaki się tu w
            > ypowiadał. Jedno drugiego za wuja nie rozumie...cały czas są na etapie związku
            > "poznajemy się". Wieczne motylki w brzuchu
            >

🤣🤣🤣
    • borsuczyca.klusek Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:08
      Głównym problemem pana Karasia a wcześniej też Sthura jest to, że nie potrafili w odpowiednim miejscu i czasie zachować milczenia. Zamiast poczekać, skonsultować się z kimś mądrzejszym i ustalić jakąś jedną trzymającą się kupy wersję to najpierw poszła jedna narracja, potem druga i kolejne.
      Takie ględzenie, że on wziął bo miało się wydalić po 3 dniach jest niezwykłym samozaoraniem. A akcja z wariografem to cyrk jakiego najstarsi Górale nie pamiętają. I ciężko teraz sobie wyobrazić w jaki sposób mógłby wyjść z tego z twarzą.
      • turbinkamalinka Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:25
        On ten wariograf zrobił bo w momencie kiedy jego próbki wyszły z laboratorium to u niego pod drzwiami już był sztab prawników z Bakomy i Inpostu smile
        • borsuczyca.klusek Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:34
          Tylko kogo na boga interesują wyniki wariografu. Przypominam, że mamy rok 2023.
          • agatha.trixie Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:39
            Szczególnie, że podczas tego badania i tak przyznał się do stosowania nielegalnych substancji. I to, że było to w ramach przygotowań do wcześniejszej walki, nie ma znaczenia- czego on albo kompletnie nie akceptuje, albo zwyczajnie nie rozumie. 🤷‍♀️
            • agatha.trixie Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:41
              To tak, jakby żona oskarżyła go o zdradę na służbowym wyjeździe. A on poddał się badaniu wariografem, gdzie wyszłoby, że na wyjeździe służbowym faktycznie nie zdradził, ale na wcześniejszych imieninach kolega już tak. big_grin
              • turbinkamalinka Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:45
                Bo to ogromna różnica smile
            • turbinkamalinka Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:43
              Bo ty nic nie rozumiesz. On wziął do walki a nie do triathlonu. To zupełnie jak ja. Jak kupuję przecier pomidorowy do zupy to logiczne że nie kupuję go do spagetti tongue_out
      • hanusinamama Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 09:58
        Przerosło go własne ego.
        Serio nie rozumiem, jak można zachwycać się kolesiem który po poważnej kontuzji zamiast się rehabilitować i dać organizmowi czas na wyleczenie...bierze jakieś tabsy żeby moc się napierdalać w MMA.
        Wiem, że ma tu troche fanek i panie wpatrzone jak w obraz ale dla mnie koleś już dawno przeszedł na ciemną stronę mocy. Tylko dopiero teraz się wydało
        • borsuczyca.klusek Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:04
          Dla mnie w ogóle MMA to rak współczesnego sportu i jest mi zwyczajnie smutno jak kolejni utytułowani sportowcy idą w to bagno, bo nigdzie indziej nie zarobią podobnych pieniędzy. Tylko trochę inaczej wygląda to w przypadku kogoś kto zakończył zawodową karierę i szuka nowych sposobów na siebie i na zarobek. Tutaj pana skusiła szybka i pewnie według niego łatwa kasa. No cóż chyba jednak średnio mu się to opłacało.
          • hanusinamama Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:11
            Zgadzam się. Dla mnie każdy sportowiec biorący udział w tym cyrku jest spalony.
            Natomiast Pana Karasia nie uważałam przed MMA za sportowca.
            • borsuczyca.klusek Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:26
              Ja aż tak radykalna nie jestem, bo zdaję sobie sprawę, że każdy ma swoją cenę a honoru do gara nie wrzucisz. Jest mi raczej smutno, że tak wygląda współczesny świat i że cofnęliśmy się w rozwoju do pokazów dziwolągów.
        • wapaha Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:13
          hanusinamama

> Wiem, że ma tu troche fanek i panie wpatrzone jak w obraz ale dla mnie koleś ju
          > ż dawno przeszedł na ciemną stronę mocy. Tylko dopiero teraz się wydało

Chyba jednak nie ma 😉
          >
          • hanusinamama Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 21:23
            BO sie okazało, ze jednak żarł jakieś tabsy. Chociaż u niego wersja zmienia się co 5 minut...Moze jak tu któraś pisała, był na polu i oberwał opryskiem z samolotu na robale...
            • wapaha Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 21:37
              Nawet jeśli to nie pasują do stwierdzenia "wpatrzone jak w obraz "
              • wapaha Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 21:38
                wapaha napisała:

> Nawet jeśli to nie pasują do stwierdzenia "wpatrzone jak w obraz "
                I nam rache howgh !Patrz która godzinę ustrzeliłam 😁
    • ichi51e Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:13
      Widziałam z gościem wywiad jednocześnie przyznawał się ze brał oraz ze nigdy by nie wziął.
      • ayelen40 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 10:15
        On chyba niezbyt lotny jest.
    • atoness Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:18
      Doping to oczywiście gruba sprawa, ale większe wrażenie robi na mnie stan jego umysłu, który jak zawsze znajduje odzwierciedlenie w tym, jak człowiek mówi. Spotkałam wielu takich (nawet tłumaczy!), którym się chyba wydaje, że działanie języka polega na tym, że bierze się słowa, które tak jakby chyba mniej więcej mają związek z tematem, potrząsa, wydala - i oto mamy zdanie. To ich zdanie jest czymś w rodzaju sieczki, i to niestety używanej. A to oznacza, że również w głowie mają taką sieczkę. Nie wiedzą, że język jest bardzo precyzyjnym narzędziem i używanie go do chlastania po ścianach błotem jest czymś w rodzaju marnowania zasobów.
    • danaide2.0 Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:19
      A jak ludzie się burzą przeciw niezwykłemu (bo podpartemu jednak treningiem) cwaniactwu to HEJTUJO!!!

Fakt, chcemy walk fair, ale może czas zaakceptować prosty fakt, że takie MMA to walki naszprycowanych lepiej z naszprycowanymi gorzej? Tylko po co mieszać porządki walutowe (tu: dyscypliny)?
    • wapaha Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 11:23
      Jest dowodem prawdziwości przysłowia: kto nie ma w głowie,ten ma w nogach 😉
    • waleria_bb Re: Robert Karaś i doping 03.08.23, 21:56
      Wyszło szydło z worka, że pan jest prymitywnym bucem. Doping to jedno, ale jego styl bycia, język i to bijące od niego poczucie wyższości zniechęcają. Plus oczywiście porażająca głupota jak na prawie 40-latka, żeby umyślić sobie wariograf i udzielanie wywiadu w takim stylu trzeba mieć papkę zamiast mózgu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka