la_bonne_cusine 05.08.23, 16:58 Może któraś zna nazwę firmy, której nazwa kojarzy się z nepotyzmem (🤪), coś w ten deseń. Mają duże srebrne pick up z czarnym dużym logo jakby grafika tygrysa. Nie mogę znaleźć, a bardzo mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggrr.ruu Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 17:18 A co, powiedział że zadzwoni i nie dzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 18:05 Dokładnie tak. Ten picup nie dzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 21:08 Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 21:02 Nazwa kojarzy się z nepotyzmem... "Koleś"? Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 21:09 A skąd. Pełna profeska. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 21:16 Aż się zaciekawiłam i znalazłam trochę, ale nic mi się nie kojarzy z nepotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
a-bara Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 21:25 Też nie znalazłam, ale Jarhead i Kasta sa interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 22:03 Nie. Nazwa może na manowce wprowadzić Skupmy się na opisie auta. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 22:26 la_bonne_cusine napisał(a): > Nie. > Nazwa może na manowce wprowadzić > Skupmy się na opisie auta. Przecież agencje mają różne auta. S. Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 22:32 Nie, nie mają jeśli są firmą krajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 06.08.23, 00:40 la_bonne_cusine napisał(a): > Nie, nie mają jeśli są firmą krajowa. Nieprawda. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 22:04 a-bara napisała: > Też nie znalazłam, ale Jarhead i Kasta sa interesujące Jarhead? Głowa Jarosława??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 06.08.23, 19:52 Amerykanskiego szeregowego, durniu. Popularne potoczne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 06.08.23, 21:12 melikles napisał(a): > Amerykanskiego szeregowego, durniu. Popularne potoczne określenie. Nie. To jest slangowe określenie Marines. Popularne, potoczne określenie a ty nie wiesz co oznacza??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 22:10 W tym stylu. Tylko ewidentnie srebrne i logo firmy. Drapieżne, rzucające się w oczy ( niestety , stałam na światłach ) Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 22:11 Paka bez nadruku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 22:25 la_bonne_cusine napisał(a): > Może któraś zna nazwę firmy, której nazwa kojarzy się z nepotyzmem (🤪), coś w > ten deseń. Mają duże srebrne pick up z czarnym dużym logo jakby grafika tygrys > a. > Nie mogę znaleźć, a bardzo mi zależy. Nepotyzm? Pewnie było "protection" w nazwie, co może dotyczyć każdej agencji ochrony, jeśli chciała aby jej nazwa brzmiała ładniej, czyli po angielsku. Tygrysów w logo jest pełno (stylizowanych i dosłownych) a są także rosomaki czy nosorożce, o ptakach nie wspominając. Za mało danych. S. Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 05.08.23, 23:23 Jak nepotyzm w firmie ochroniarskiej, to może "Szwagry i s-ka" Ewentualnie "Ociec, prać?" Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 06.08.23, 19:40 Ewentualnie "Ktoś Tam and Sons" lub "Jacyś Tam Brothers". Odpowiedz Link Zgłoś
juztubylam Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 06.08.23, 19:46 A z czym ci się kojarzy nepotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
juztubylam Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 06.08.23, 20:03 na pewno tygrysa? może pumy? albo lwa? Odpowiedz Link Zgłoś
oczypiwne2 Re: Firma ochroniarska - pomoc potrzebna 06.08.23, 20:26 Może „Switalski i synowie”? 😂 Masz tu listę, na drugiej stronie jest taka firma: www.rynkometr.pl/pkd/80/ranking-firm Odpowiedz Link Zgłoś