gama2003 10.08.23, 14:40 Kto ma zdrowie, niech coś powie. Zmroził mnie dzisiejszy wpis Pauliny Smaszcz na instagramie. Bardziej niż poprzednie. Trawię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_mujer75 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:45 Długo i tak siedziała cicho. Nie zdzierżyła, jak zobaczyla, iz konkubina śmie opalać się na tych samych leżakach, co PRAWOWITA MAŁŻONKA! Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:49 A gdzie ona zabierała swojego żonatego kochanka? I czy sprawdzała, czy aby na pewno nie są w miejscu, w którym był z żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:52 ggrr.ruu napisała: > A gdzie ona zabierała swojego żonatego kochanka? I czy sprawdzała, czy aby na p > ewno nie są w miejscu, w którym był z żoną? #wyjątkowasytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:29 Ja się zaczynam zastanawiać czy ten facet w ogóle był jej kochankiem, może to był zwykły znajomy, którego użyła w charakterze. Nie chce mi się niestety guglać i sprawdzać historii jej związków. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:36 Krauze?! No bez jaj. Jego żona była w tym czasie w ciąży. Sądzisz, że jakikolwiek normalny człowiek bez swojej wiedzy ciągany po tabloidach i opisywany (przez Petardę) jako kochanek przeszedłby nad tym do porządku dziennego?! Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:16 Zaliczali wspólne występy medialne, a on miał żonę. W takim charakterze to się wolnego kolegę wykorzystuje Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:47 Petarda standardowo trzyma poziom. Ciekawe kto kliknie w oznaczoną knajpę.... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:18 Ja chciałam zdjęcia leżaków zobaczyć… Gdzie są te leżaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:55 No nie, to leżak Pyzy. Teraz poproszę leżak z Petardą dla porównania czy rzeczywiście te same . Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:45 Podziwiam kobiety, którym nie przeszkadza, że tak im biust widać. Ja mam zawsze problem z takim lookiem, nie dam rady tak wyjść do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:37 Przecież to nie biust widać, tylko rowek - schowek 😋 Zawsze marzyłam; nigdy nie miałam 🤗🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:48 A ja przez Ciebie teraz śmieję się w tramwaju i ludzie się na mnie patrzą. Ona jest niesamowita jednak.za każdym razem jak się myśli, że było już wszystko, podnosi poprzeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:54 Jadę właśnie tramwajem. Czyli piszesz, żeby jednak nie szukać o co chodzi? Bo tramwaj zatłoczony i nie chciałabym sobie reputacji popsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:58 Nie czytaj, nie rób mojego błędu. To jest dobry kabaret z oślizgłym szczurem i pinokiem Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:59 Daniela, nie mów, że masz reputację nawet w tramwajach Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:04 Daniela bez reputacji nie wychodzi z domu Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:10 Właśnie! Ja się reputacją owijam jak togą i kroczę w niej przez krakowskie ulice 😉 Dojechałam i doczytałam. Dobrze, że tatuś rosołu jie zdążył podać, bo bym się opluła. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:20 daniela34 napisała: > Właśnie! Ja się reputacją owijam jak togą i kroczę Tylko przy wsiadaniu do tramwaju uważaj, żeby jej nie przydepnąć! Bo się zszarga. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:21 I nie wsiadać do windy (mój patron tak wsiadł w todze - choć nie powinien - i mu się oberwała z przodu🤣🤣🤣) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:30 O o windzie nie pomyślałam. Ale racja i na drabiny się nie wspinaj. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:02 Czy to trzeba prasować? Gniotliwe jest? Jak wozusz do.sadu, w pokrowcu na garnitur i tam trzymasz w jakiejś szafie? Masz tego.wiecej, jak jest sprawa w różnych sądach, jak.do.prania wieziesz, to jak.to transportować potem? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:09 Prasować czasem trzeba. Gniotliwosc zależy od tego, z jakiego materiału się zamówi. Ja mam z dobrej wełny i nie gniecie się specjalnie. Do sądu raczej nie wożę, trzymam w sądowej szatni, ewentualnie w biurze i wtedy niosę (mam blisko, chodzę piechotą) przewieszoną przez rękę. Jeśli muszę wieźć z domu, tramwajem, to złożoną w torbie tekstylnej, nie wiozlabym w pokrowcu, bo to nieporęczne. Można mieć tóg bez liku, niektórzy zamawiają sobie drugą i wożą w samochodzie. Ja akurat nie widzę takiej potrzeby. W niektórych (nie we wszystkich) sądach sa togi rezerwowe do wypożyczenia wxrazie awarii. Tego unikam, ale zdarzyło mi się korzystać, w pośpiechu wzięłam męską, za dużą i z oberwanym żabotem. Dlatego raczej unikam. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:12 Haha, mój brat się kiedyś rozwodził w zachwycie nad swoją togą, że taka super z superwełny . Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:20 Może się słusznie zachwycał. Jak ja zamawiałam togę to jeszcze nie były popularne, ale teraz się namnożyło firm szyjących na internetowe zamówienia i tak jak ktoś przyoszczędzi to ma kiepski materiał i to robi różnicę. Największą głupotę, o której czytałam, zrobiła dziewczyna, która postanowiła zaoszczędzić na pralni i togę wyprała w pralce. Niestety żabot tego nie przeżył Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:48 Z togami jak z garniturami - możesz mieć plastik z Zary, a możesz wełenkę ze skrętem super i jeszcze szytą na miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:12 No ale czasem do pralni idzie to na ten czas zastępcza by się.przydala. gorąco w tym i ile kosztuje. Tak mnie naszła xiekawosc, a skoro jest.kogo dopytać 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:17 Oddaję do pralni wtedy jak mam moment bez rozpraw. Z tym akurat nigdy nie miałam problemu, zawsze była na czas. Gdyby mi się w tym czasie zdarzyła awaria no to są te dyzurne, ale się nie zdarzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:50 Daniela, czytając na szybko uznałam, ze prasujesz reputację Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:55 Piorę, krochmalę, nakrapiam i prasuję 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:10 To jest z takiego materiału, że się nie gniecie ,😄 większość nosi zwinięte w kłębek i przewieszone przez rękę Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:58 Na zdrowie ! ❤️ Ochłonęłam na tyle, żeby zacząć rozkminiać czy to gorzej jak ,, ona śpi w moim łóżeczku ,, czy ,, opala się na moim leżaczku ,, ? Czekam na zdjęcia Kasi na łóżeczku w pozie kociej. Ciekawe czy starym czy nowym. I fotki z remontu i metamorfozy domu ! Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:20 Ciekawe czy ci znajomi co jej donoszą, to istnieją naprawdę i jeśli tak, to czy mają % od pudla za nakręcanie petardy 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:28 Ja mam wrażenie, że ci donoszący znajomi to Instagramy Kurzopkow, ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
raphidophora_tetrasperma Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:09 Kij z łóżkiem. NA TYM SAMYM MATERACU! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:31 Niemożliwe, przecież w tym układzie do Cichopkowa jest materacem, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:00 dawno już nie jechałam tramwajem ale bardzo lubiłam jak ktoś się śmieje w transporcie zbiorowym Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:30 Tyle że w gruncie rzeczy to jest ciągle to samo, tylko coraz mniej kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:48 Mnie najbardziej zafrapował tekst o wannie. W życiu bym nie pomyślała o wymianie armatury po poprzedniej małżonce 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:51 Używa tego samego penisa a nie może użyć tej samej wanny? 🙄 Przez kilka lat używałam wszystkiego po ex faceta, poza łóżkiem, bo po niej było nie do użycia. A jak się spotykaliśmy u mnie to używałam tego samego łóżka co z mężem wcześniej. Totalny remont, bo nowy związek? Ona naprawdę ma coś z głową Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:54 Też używałam tej samej wanny i nawet przez ułamek milisekundy nie przeszło mi przez myśl, że to oznaka braku klasy 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:17 Wymień wannę po żonie ! Wymień wannę po mężu ! Wymień wyspę na inną ! Odkaź leżaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:26 A sedes? Czy nie uważacie, że sedes jest bardziej hmm newralgiczny? Chociaż z drugiej strony przynajmniej deskę można wymienić 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:21 I rury w ścianach. I kable...i gniazdka. Wstyd tak wtykać wtyczkę suszarki w gniazdko, w które wtykała była...w sensie "jedyna prawdziwa żona" Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:48 borsuczyca.klusek napisała: > A sedes? Czy nie uważacie, że sedes jest bardziej hmm newralgiczny? > > Chociaż z drugiej strony przynajmniej deskę można wymienić 🤔 Sedes po kimś - tragedia. Tak, bardziej newralgiczny. Ale jako osoba bardzo brzydząca się cudzych łazienek i łóżek stwierdzam, że używany wspólnie penis obrzydza mnie jednak mniej niż wyżej wymienione😛. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:33 Jeśli o mnie chodzi, to nie różni się to dla mnie niczym od sedesu używanego "po mężu" lub "z mężem". Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:25 ggrr.ruu napisała: > Używa tego samego penisa a nie może użyć tej samej wanny? 🙄 Zawyłam Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:12 ja też i mąż się dziwnie na mnie patrzy i też chce się pośmiać pokazać mu wątek czy lepiej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:44 Z ciekawości, co z tym łóżkiem było nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:20 taje napisała: > Z ciekawości, co z tym łóżkiem było nie tak? > Podbijam, bo tym watku akurat to mnie najbardziej zafrapowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:21 Przesiąknięte rozmaitymi wydzielinami w stopniu uniemożliwiającym korzystanie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:23 A miałam dziewczynom pisać, żeby się nie dopytywały, bo je zemdli po odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:59 O fuj. Ale to chyba nie było tylko jej łóżko tylko wspólne i facetowi to nie przeszkadzało?? Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:42 Po rozwodzie przez jakiś czas pan mieszkała w tym mieszkaniu, potem jak facet się znowu wprowadzał to wymienił łóżko. Ale tak czy inaczej inne sprzęty zostały i były kalane przeze mnie, talerze też Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:42 ggrr.ruu napisała: > Używa tego samego penisa a nie może użyć tej samej wanny? 🙄 Zaprawdę przegięłaś! Nie wierzę, że byłby na tyle bezczelny, żeby ten sam penis, którym zapładniał matkę ich dzieci, wykorzystywał do podłego i zwierzęcego zaspokajania konkubiny! Nikt nie byłby tak podły... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:50 Morał z tego taki, że przy rozwodzie należy zabierać penisa ze sobą, żeby uniknąć takich nieprzyjemnych sytuacji 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:56 Oczywiście! Jedyna prawowita babcia jego wnucząt powinna otrzymać penis w wyniku podziału dóbr po rozwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 07:35 No właśnie petarda wychodzi z takiego samego założenia i wciąż przypomina w mediach, kto NAPRAWDĘ I NA WIEKI jest właścicielką rzeczonego penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:52 A mnie zastanawia, czy Petarda wyrzuciła całą bieliznę po rozwodzie czy doszło do skandalicznej sytuacji, że kochanek zdejmował z niej te same majtki, co wcześniej mąż któremu przysięgała przed ołtarzem Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:54 ggrr.ruu napisała: > A mnie zastanawia, czy Petarda wyrzuciła całą bieliznę po rozwodzie czy doszło > do skandalicznej sytuacji, że kochanek zdejmował z niej te same majtki, co wcze > śniej mąż któremu przysięgała przed ołtarzem Weź grruu takie zboczeństwa tu serwujesz 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:59 Ej no, ja jeszcze ze dwa lata po rozwodzie nosiłam bokserki byłego męża jako spodenki do spania 🙄 Więc co Ty mi tu o zboczeństwach... Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:30 A mój konkubent nosi japonki i spodenki po moim byłym mężu, bo akurat pasują, to ci dopiero heca 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:34 I Ty te spodenki... dobra, nie dokończę, bo Borsuczyca zemdleje :p Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:37 To się nazywa recycling zasobów 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:57 On z niej to zdzierał jeszcze przed rozwodem, więc było po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:59 Poprzednia małżonka to już swoją jest, ja się kąpie w wannie po jakichś obcych ludziach! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:43 Najgorzej. Bo może wśród tych ludzi jest czyjaś była żona 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:15 A może ktoś w niej umarł? Nachodzą mnie czasem takie myśli :p Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 18:13 szarmszejk123 napisał(a): > A może ktoś w niej umarł? Nachodzą mnie czasem takie myśli :p Przypomniałaś mi opowiadanie horror (chyba Kinga), jak laska uprawiała w wannie seks z mięśniakiem i on na niej umarł, a ona nie mogła się wydostać, bo był za wielki i za ciężki, więc w końcu się spod niego wyjadła... Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 23:39 taje napisała: > Wyjadła?? 😳😳 > Ożeszkurła 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 13.08.23, 00:02 No właśnie, też mnie to zafrapowało, bo można przecież było odgryzać i wypluwać, nie trzeba było tego zjadać! Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 23:59 Niemozliwe - czego to ludzie nie wymyśla… Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 17:47 A to nie był Masterton? On lubi takie dziwne klimaty... Ale jego chyba wszystko czytałam a tego nie pamiętam:p Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 17:54 Swoją drogą, to on napisał poradnik sexuologiczny, wiedzialyscie? Tytuł " jak zdobyć nowego, namiętnego kochanka" i zawiera porady typu " w dzień jego urodzin czekaj na niego nago na stole z palącą się świeczka w doopie" :p Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 18:34 Raczej nie King, bo Kinga prawie wszystko znam. Bylo zjadanie samego siebie z glodu, na bezludnej wyspie. Byly drzwi od lazienki zatarasowane martwym grubasem i jedzenie mydla z glodu w tejze lazience. Ale tego o wannie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 18:36 No to musi być Masterton, to takie bardzo " jego" :p Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 18:55 Była taka nowelka Kinga, "Gra Geralda", seks był "kinky" z przykuwaniem kajdankami do łóżka, mąż istotnie skonał na niej, a ona,, tak mi się wydawało, domacała się w końcu szklanki, stłukła ją i skaleczyła nadgarstki, żeby móc zsunąć kajdanki, nie kojarzę "wyjadania się", ale może wyparłam? Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 19:01 Tam dziki pies sie truchlem meza pozywial. Ona nie, absolutnie Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 19:33 Na Netflixie był nawet film ale nie udało mi się dotrwać do końca więc nie wiem, czy jakieś wyjadanie było. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:53 To łap pudelka: www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-wsciekla-na-cichopek-i-kurzajewskiego-obslizgle-szczury-umoczone-w-scieku-klamstw-i-manipulacji-6929077656468256a Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:55 thx. Ta baba nigdy się nie zamknie. Szkoda tylko, że pudel i inni na tym żerują. Odpowiedz Link Zgłoś
lemonka5 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:52 No nie wiem, czy nazwanie pani Kasi obślizgłym szczurem umoczonym w ścieku oszustw dobrze zrobi relacjom rodzinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:56 Mnie bardziej urzekl "podły pinokio w cichości" Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:22 azalee napisał(a): > Mnie bardziej urzekl "podły pinokio w cichości" Tak, to jest sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:36 Takie nawet poetyckie. Az sie prosi zeby jakis nauczyciel od polskiego rozrysowal co autor mial na mysli, bo ze Kurzaj podly to wiadomo nie od dzis, ale pinokio (?) w cichosci (??) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:38 azalee napisał(a): > ze Kurzaj podly to wiadomo nie od dzis, ale pinokio (?) w cichosci (??) Cichpkowa jedna miała chłopca z drewna Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:04 Ja mam same seksualne skojarzenia o twardym kolku... Głodnemu chleb na myśli 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:24 Cichpkowa jedna miała chłopca z drewna ale go wymiotła i jest teraz gniewna, Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:35 Może to taka kontra do prawdziwego Pinokia? W sensie, że mu się wydłuża i rośnie, kiedy nie otwiera paszczy? Nos oczywiście, nos. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:37 Jemu się wydluża kiedy ona( petarda) nie otwiera paszczy? To by mogło być :p Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:21 A CKE zrobi z tego zadanie otwarte na przyszły egzamin ósmoklasisty Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 23:22 Rany kota ... Skąd ta baba bierze te teksty? Z Rodziewiczówny czy z Samozwaniec? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 23:24 Zastanawiam się czy ona te teksty pisze na trzeźwo? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:00 lemonka5 napisała: > No nie wiem, czy nazwanie pani Kasi obślizgłym szczurem umoczonym w ścieku oszu > stw dobrze zrobi relacjom rodzinnym. A to nie było o Macieju?🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:06 Poczytajcie ostatnie posty pełne wzniosłych słów o parszywych kłamcach, podłych ludziach, oszustach i głupcach. Z tą biedaczką jest coraz gorzej☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:15 Złodziej, jeszcze był złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:30 Przepraszam, ale to jest szczur-szejming 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
renia77 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:43 ichi51e napisała: > Płacze 🤣🤣🤣 > Ja też !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemonka5 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:49 To była liczba mnoga, więc, jak mniemam, oboje zasłużyli sobie u Petardy na tak wdzięczne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:16 Dzięki, już poczytałam. Gruuubo. Szczególnie te obślizgłe szczury unurzane w szambie. To chyba nie przejdzie bez echa...sądowego Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:54 Też mnie zaszokowała ilość jadu w obecnym poście. Tak się zastanawiam, co ona chce osiągnąć? Każdy normalny facet będzie od niej uciekał, Kaśka tylko na tym wszystkim z Kurzajem zyskała wizerunkowo, ona tu nie wygra, serio satysfakcja chwilowa płynąca z poniżania exa na oczach całej Polski jest warta takiego zaorania wizerunkowego? To się źle skończy, tylko nie dla Kaśki i Kurzaja, a dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
norra.a Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:23 Mi się wydaje, że ona adresuje te wypociny do innych porzuconych kobiet przepełnionych żalem i złością, może zbiera taką społeczność, żeby zacząć sprzedawać jakieś ebooki czy kursy dla rozgoryczonych, laleczki woodoo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
norra.a Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:41 To nieważne, pod jej postami pisze dużo rozgoryczonych babek, na bank zacznie to monetyzować 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:01 Niby może sprzedawać warsztaty dla kobiet po rozwodzie, ale sama niestety jest antyreklamą. Tak poza tym to nie przychodzi mi do głowy nic dla rozgoryczonych rozwódek. W sensie specjalnego rynku, na którym można zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:58 Poszłaby w ezoterykę i rzucanie czarów miłosnych, to by się chętne znalazły. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:13 No ale też raczej nie zareklamowałaby, bo u niej nie działają najwyraźniej Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:19 alpepe napisała: > Poszłaby w ezoterykę i rzucanie czarów miłosnych, to by się chętne znalazły. Obawiam się że najlepiej by jej wyszło trucie much.. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:38 No a oczyszczanie czakry i waginy po poprzednim partnerze..? W sumie można tez pójść w czyszczenie lezaczkow, talerzy i armatury łazienkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:50 oczyszczenie przez oczadzenie kadzidlem Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:28 Pal licho relacje z facetami, ta kariera w SM moze mieć wpływ na jej życie zawodowe oraz jej synów. Ja się zastanawiam czy to nie jest jakiś epizod maniakalny. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:23 Ci synowie z jakiegoś powodu uciekli daleko....tam było dość nieweseoło chyba od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:12 Najlepsza była sexi sesja na insta, a pod nią podobne wysrywy. No stan ciężki Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:56 Nie mam instagrama. Zalinkuj odpowiedni artykuł.pudelka Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:57 O ludzie www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-wsciekla-na-cichopek-i-kurzajewskiego-obslizgle-szczury-umoczone-w-scieku-klamstw-i-manipulacji-6929077656468256a Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:57 www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-wsciekla-na-cichopek-i-kurzajewskiego-obslizgle-szczury-umoczone-w-scieku-klamstw-i-manipulacji-6929077656468256a Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:57 Prawdę mówiąc ja na miejscu jej ex-męża też wolałabym jeździć z nową partnerką w nowe miejsca, z którymi nie wiążą się wspomnienia z poprzedniego związku. Ale oczywiście wypisywanie takich rzeczy na Insta świadczy o całkowitym niezrównoważeniu Petardy i nieprzepracowanych problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:59 Ale ponoć Petarda się pomyliła, bo oni są nie na Leros, tylko na Rodos Przynajmniej tak jest w komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:02 O ludzie czyli niewypał 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:03 Leros czy Rodos nie ma znaczenia. Grecja to Grecja. Powinni wybrać inne państwo a nie to do którego w Petardą jedzil... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:07 18lipcowa3 napisała: > Leros czy Rodos nie ma znaczenia. Grecja to Grecja. Powinni wybrać inne państwo > a nie to do którego w Petardą jedzil... > W ogóle inną planetę. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:39 i jeszcze Israel jest Petardy niech ona idzie do sądu, by miec wykaz państw, do których szczur i jego kochanica jeździć nie moga Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:04 !! No nieźle. Musieli jej na złość sklonować te leżaki 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:44 Nawet skrzypiały heksametrem daktylicznym Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:17 daniela34 napisała: > Nawet skrzypiały heksametrem daktylicznym To byl trymetr jambiczny, stąd emocje we wpisie. Że właśnie nie jest epicko, lecz zupelnie inaczej 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:59 Podobno oni nawet nie są w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:02 To nic, to jest GRECJA, nie wolno tam z konkubiną bo tam bywała,Prawowita Małzonka Matka Jego Dzieci i Babcia Jego Wnuczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:03 A pamiętajmy, że wcześniej też Izrael wypadł z baru. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:15 To jest dopiero jazda, nie ? Nie jezdzic do tego samego kraju. Trzeba bye Kurzopkom zrobic liste krajow w ktorych Petarda nie byla, typu Etiopia, a i tak ta by cos wymyslila w stylu : on nigdy. Je pomyslal zeby mnie tam zabrac, co za chamstwo 😂😀😂 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:22 Do Nigru pewnie mogliby jechać tylko teraz trochę strach. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:50 Wy tu o krajach jak konkubina śpi w rodzinnym domu! A remontu nie było! W tym samym łóżku! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:59 Nabytym przez Petardę w drodze zależenia. "Sąd postanowił 1) stwierdzić, że Wnioskodawczyni Petarda stała się z dniem...przez zależenie właścicielką następujących ruchomości A) wanny żeliwnej B) łoża małżeńskiego dębowego Oraz C) leżaków plastikowych plażowych znajdujących się w hotelu...na wyspie... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:55 Ty wiesz jak cenne potrafią być wanny żeliwne? Takie na nóżkach? Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:00 Może po prostu to miejsce lubię. Ja sobie nie wyobrażam, że mam nie po chcą z rodziną w moje ukochane miejsce, bo byłam tam z exem. No byłam, zamknięta sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:06 Co kto lubi. Ja mając taką niezrównoważoną ex, wolałabym nie jeździć w miejsca, które mogą mi się z nią kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:11 Ale może on ma to już przepracowane i jemu zwisa, co robił z Petardą. I chyba to ją boli najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:39 Ale widocznie jemu się nie kojarzą...ona bol rzopy o wszystko. Nawet o wannę i talerze. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:58 Głupio majątek podzieliła. Powinna wannę z łóżkiem zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:38 To powinni się z Polski wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:21 Wszystko przez tych znajomych dzwoniących w oburzeniu do Petardy ! Pytają gdzie żona ? Bo na leżaczku inna pani ? Wszystko to samo, mąż, hotel i wakacje a pani inna ? Grecka komedia i tragedia farsą przeplatana. I wszyscy pytają ? Kurzaja przechodnie zaczepiają i łapią się za głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:32 O tak, to z pewnoscia ci Grecy dzwoniacy zatroskani, ze na petardowym lezaczku sie jakis kurczak rozgoscil. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:41 Kilka lat temu byłam z moim mężem i jego dziećmi na pewnej uroczystości rodzinnej u jego siostry. Pojawiła się tam też jakaś dalsza ciotka, która, siedząc naprzeciwko mnie, lustrowała dosyć długo i wnikliwie wszystkich gości przy stole i w pewnej chwili, na cały głos i z pełnym oburzeniem, zwraca się do mojego męża: "A GDZIE ŻONA?!" Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:00 Nie poznała, czy miała na myśli pierwszą żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:46 Miała na myśli pierwszą żonę Tyle że całkiem możliwe (mąż do dziś nie jest pewien) że rzeczywiście nie wiedziała wcześniej nic o ich rozwodzie. To była ciotka jego ojca czy może szwagierka ojca, w każdym razie dalsza rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:31 m_incubo napisała: n > a cały głos i z pełnym oburzeniem, zwraca się do mojego męża: "A GDZIE ŻONA?!" > Grubo...Była jakaś reakcja ze strony męża albo Twojej? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:00 Nie wiedziała o roszadzie ? No gruba niezręczność. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:48 Nie jesteśmy pewni, ale mogła rzeczywiście nie wiedzieć. Mąż wyjaśnił, że żona siedzi obok i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:38 Widocznie te wspomnienia nie mają dla niego wiekszych wartości.... Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:57 Kurcze, zal mi jej. Sama sie sobie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:57 Jak można mieć profil na insta z opisem stopnia naukowego? Co trzeba mieć w głowie? A co do reszty to nie ma co komentować, tu jest potrzebny dobry psychiatra po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:00 Jaki psychiatra, przecież ona jest normalna, to oni są nienormalni przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:05 Jaki? Dobry, bardzo dobry, słabszy nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:16 Synowie musieliby złożyć wniosek o ubezwłasnowolnienie, inaczej nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:42 Ubezwłasnowolnienie na podstawie czego konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:55 Na podstawie szkodliwej dla siebie i otoczenia działalności w internetach. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:01 Ogólnego po.pierdo.lenia? Nie da się? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:01 Nie ma podstaw. Żadnych. Poza tym wtedy synowie mają ją pod opieką prawną, po co im to? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:23 Tam stopień naukowy jest wplatany między komentarze non stop. Oczywiście przez właścicielkę. Oraz treści z doktoratu. Idealnie pasujące do życiorysu i poglądów na swój rozwód. Ciekawe czy pani zrobi habilitację ze zdrady męża ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:37 Jak można mieć ukończoną polonistykę (na Warszawskim uniwerku a nie uczelni gracji) i pisać tak nieskładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:57 Kobieta ewidentnie zapomniała wziąć leki... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskie_korale Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 14:59 a mi wydaje sie, ze paulina najbardziej nie moze przebolec, dla jakiej kobiety rzucil ja maz. Zupelnie obiektywnie petarda jest super atrakcyja kobieta, a Cichopek ma taka, nie wiem jak to powiedziec, malo rzucaja sie urode i przy tym okrutnie bezgustowny styl. moze sie myle... Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:00 Co? Ty żartujesz? Ale to właśnie pokazuje, że uroda to kwestia gustu. Dla mnie Paulina to taka wielka baba (nie wagowo), wysoka, duża głowa, przerażająco szeroki uśmiech jak u jokera, implanty w piersiach i krótkie włosy... no nie. Kaśka wygląda nadal dziewczęco, ma tzw baby face, jest niska, ale figura ok, o wiele bardziej mi się podoba od Pauliny. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:03 A mnie sie obie wydaja bardzo atrakcyjne i zgrabne. Te epitety interautow pod adresem Cichopki (pyza, krotkonoga) sa zwyczajnie debilne. Ale uroda obu pan w petarda gate imo nie ma i nigdy nie miala znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:06 Też tak uważam, że to nie o urodę chodzi. Do pewnego momentu było mi żal Pauliny, ale na tym etapie wzbudza już tylko politowanie dla swojej obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:10 Uroda to tutaj nie gra nawet 10-tych skrzypiec 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
karmello29 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:54 natalyaxx napisała: > Co? Ty żartujesz? Ale to właśnie pokazuje, że uroda to kwestia gustu. Dla mnie > Paulina to taka wielka baba (nie wagowo), wysoka, duża głowa, przerażająco szer > oki uśmiech jak u jokera, implanty w piersiach i krótkie włosy... no nie. Kaśka > wygląda nadal dziewczęco, ma tzw baby face, jest niska, ale figura ok, o wiele > bardziej mi się podoba od Pauliny. Smaszcz jest wysoka i zgrabna,zwlaszcza na swoj wiek. ma tez niezly styl i nie jest brzydka z twarzy. Cichopek z kolei bardziej kojarzy sie z seksem-duzy biust,mała ,krągła -to zupelnie odmienne typy kobiet . btw ani smaszcz nie ma dla mnie twarzy jokera ani cichopek babyface-chyba nie do konca rozumiesz znaczenie babyface tak imho. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:00 No jak Petarda nie ma jak ma. I ten wytrzeszcz nie do zapomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:45 Sorki ale Smaszczowa mi się kojarzy z klaczą i do tego raczej nie rasową. Gust? Hmm.. o tym się nie dyskutuje, mi nie odpowiada a wyszczerzanie się, pozy, sposób noszenia ubran raczej kojarzy mi się z j/w. O sposobie wypowiedzi nawet nie ms co dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:02 Mylisz się. Petarda nie jest kobieca, pomimo wszelakich starań. I to chyba nie kwestia wzrostu, bo znowuż nie ma 2 m. A Katarzyna jest małą kobietką w tylu Marlin Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:32 panterarei napisała: A Katarzyna jest małą kobietką w tylu Ma > rlin Monroe > O mamuniu! są pewne granice absurdu.... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:34 Chodzi o energię, kobiecość, a ie że niby blondyna z paszczy podobna Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:45 Ty mi nie tłumacz, rozumiem, że nie chodzi o typ urody. Tylko w tym porównaniu miedzy nimi jest rów mariański. Na jednym biegunie skończona dystyngowana legendarna piękność, na drugim wąsata i przaśna Pyza. No błagam... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:48 No może nie seksapil, ale jakas kobiecosc, miękkość w tym samym typie jest. Do mnie to porownanie przemowilo Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:06 Na pewno nie dystyngowana. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:17 "skończona dystyngowana legendarna piękność" Eee, na pewno o MM piszesz? Bo ona była raczej "dziewczyną z sąsiedztwa", a nie dystyngowaną pięknością. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:52 No weż. MM była bezdyskusyjnie piękna uroda szlachetną, nie żadną tam siermiężną. Ja podobieństwa z Pyzą nie widzę, trochę nawet wieje groteską takie porównanie, na niekorzyść Pyzy. Zaprawdę, przedziwne są niektóre konkluzje na emamie. Tę , gdzie Cichopek wystąpila jako polska Marilyn zapamiętam na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 10:44 "MM była bezdyskusyjnie piękna uroda szlachetną, nie żadną tam siermiężną" - ej, no nie, coś takiego można powiedzieć raczej o Grace Kelly Marilyn miała za to niewiarygodny magnetyzm, dlatego ja też protestuję przeciwko porównywaniu jej do K. Cichopek. Marilyn to Marilyn Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:46 MM magnetyzm oraz "szlachetną" urodę miała wyłącznie na taśmie filmowej. W rzeczywistości nie była Marylin tylko Normą Jeane i opisywana była przez ludzi którzy z nią pracowali i znali osobiście hmm nieco inaczej. Niemniej jednak posiadała sexapeal, niewątpliwy talent aktorski, pracowała nad sobą i potrafiła się wylansować. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:36 aqua48 napisała: > Niemniej jednak posiadała sexapeal, niewątpliwy talent aktorski, pracowała nad > sobą i potrafiła się wylansować. MM mnie fascynuje. Zdecydowanie wyprzedzala swoje czasy. Była bardzo inteligentna, kuta na cztery kopyta zdeterminowana bizneswoman, ale perfekcyjnie to ukrywała grając głupia blondynkę. Tak, używała swojej najlepszej broni czyli seksapilu i często balansowała na bardzo cienkiej linie. . W czasach gdy aktorki po podpisaniu kontraktu stawały się praktycznie własnością studia filmowego zdominowanego przez mężczyzn, którzy dyktowali wszystko od fryzury przez pseudonim, małżeństwo lub jego brak oraz to z kim dana gwiazda musi się przespać by dostać rolę i płacili im grosze, MM wypracowała sobie dużą niezależność i założyła własną wytwórnię filmowa. Była rewolucjonistka. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:03 A tę inteligencję to z czego wywiodłaś? Bo danych nie masz akurat żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:09 Chodzi o energię, kobiecość, I dalej: są pewne granice absurdu Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:29 Wam chodzi o seksapil, bo całą resztą się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:10 panterarei napisała: > A Katarzyna jest małą kobietką w tylu Ma > rlin Monroe > Nie no, są jakieś granice absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:02 Ale mąż jej nie rzucił tylko ona rzuciła męża. I dopóki prowadzała się z żonatym kochankiem nie interesowała się swoją następczynią. Narcyzka nie może przeboleć, że porzucony mąż zamiast żyć w żałobie i ją wspominać to sobie znalazł partnerkę i ośmiela się być szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:04 On wygrał życie, gdy zmienił wariatkę na Cichopek. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:06 A to ją rzucił mąż? Przecież to ona rzuciła męża, ten zwiazał się z inną kobietą kilka lat późńiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama766 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:37 No właśnie podobno nie, że niby Cichopek była już dawno tylko ukrywana stąd ten Pinokio itd Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:23 Podobno, podobno, i tylko w opowiesciach petardy Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:08 niebieskie_korale napisał(a): > moze sie myle... Moim zdaniem petarda to typ kobiety, która będzie się wydawać atrakcyjna bardziej dla innych kobiet niż mężczyzn. Wysoka, wyprostowana, dobrze ubrana, modnie obcięta itd. Natomiast Kasia ma mocny wajb dziewczęcości i opiekuńczości. Śliczny uśmiech, duże oczy i "oczy". Przy tym kwestie gustu i doboru garderoby spadają na drugi plan. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:13 Na mnie ona robi wrażenie takiej dresiary tylko przebranej - glośna, agresywna, nawet te patusiarskie tatuaże pasują Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:17 To dobre podsumowanie. Ona udaje kogoś, kim nie jest, a jest właśnie taką dresiarą-patusiarą. Trochę podobna jest w tym do Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:18 Jezu, dokładnie. I ten styl wypowiedzi, no rychtyk wkurzony konkretny typ ematki Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:21 Zgadzam się borsuczyca. To co podoba się kobietom, niekoniecznie podoba się mężczyznom. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskie_korale Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:41 moge sie zgodzic z opinia na temat petardy, tzn mi sie podoba choc tak naprawde to glownie ja sledze od momentu kiedy ematka zaczela rozpisywac sie o niej . nawet nie mialam okazji usyszec jej nigdy. Natomiast co do Kasi, tez prawda, ze ma dziewczeca urode, ale jednak cos mi w niej nie lezy. Oczywiscie te moje wydymasy nijak sie maja da watku Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:48 niebieskie_korale napisał(a): > nie mialam okazji usyszec jej nigdy. To posłuchaj choćby w jakimś wywiadzie. Ona ma niesłychanie męczący sposób wypowiadania się z takim naciskiem jakby głosiła prawdy objawione maluczkim.. Petarda dla mnie jest przerażająca. Kasia to normalna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:18 Petarda mówi i pisze z manierą wielokrotnego wymieniania po przecinkach. Mnie to szczerze bawi i liczę. Potrafi i kilkadziesiąt przecinków postawić. Wzburzona robi rekordy. Kasia jest dla mnie zbyt przesłodzona w sposobie bycia. Tak ma i tym gra. Ale wolę tę swojskość i dziewczęcość niż agresję Petardy. Uśmiech góra i dołem. Przygotowaną do ataku. Obie grają. Taki los tych z parciem na szkło, bo mają je tam wszyscy dorośli uczestnicy dramatu. Ale Petardzie się charakter ulewa w groźny i chorobliwy sposób. I bardzo wiele mówi jak wygladał jej związek i macierzynstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:35 aqua48 napisała: > > > Petarda dla mnie jest przerażająca. > Tak, ja też tak czuję - głośna, intensywna, jaskrawa, niezdrowo pobudzona. Ja się źle czuję w towarzystwie takich ludzi. To musi być bardzo wyczerpujące być z kimś takim na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:36 A pomyśl sobie, jak wyczerpujące musi być bycie takim na co dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:45 Akurat Kaśka oczy ma malutkie, ale z całą resztą się zgadzam. Mnie się fizycznie dużo bardziej podoba petarda, ale którego faceta by nie zapytać, to mówi, że lepsza Cichopek. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:54 Ja z kolei popytalam znajomych we Francji, gdzie odpaly Petardy znane nie sa. I tutaj to ona wygrywa zdecydowanie wsrod facetow (oczywiscie nie pokazywalam zdjec z usmiechem Jokera, tylko te bardziej stonowane). Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:59 Petarda z innym charakterem by była kompletnie inaczej odbierana. Jest atrakcyjna, nawet bardziej niż jako młodziutka kobieta. Z pewnością podoba się wielu mężczyznom. Cichopek jest bardzo ładna i kobieca. Podoba mi się bardzo w wersji zrobionej na wielki dzwon. Z gładkimi wlosami upiętymi na szyi i mocnym makijażem. I bez mocnego uśmiechu. Kompletnie inne typy urody, ale oba fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:26 Smaazcz ma wizerunek korposuczy. Cichopek ma urodę plebejską. Dwa kompletnie różne typy kobiecości. Co potwierdza tezę, że facet szuka sobie drugiej kobiety w typie pierwszej, ale dużo młodszej albo kompletnego przeciwieństwa pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:17 Cichopek nie ma urody plebejskiej, z gładkimi włosami i w wieczorowej sukni wyglądała świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:38 Nie ma urody plebejskiej, tylko laleczki (nie barbie ). I najlepiej jej z lokami i bez tego creepy sztucznego usmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:23 gładkimi włosami i w wieczorowej sukni wyglądała świetnie. Powyższe zdanie jest dowodem na to, że opinie nt urody mogą się wstrząsająco różnić. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:26 Niby tak. Ale jak czytam ematkowe opinie nt urody kobiet, to mi sie zawsze skecz kabaretowy "Tofik" przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 23:39 > Co potwierdza tezę, że facet szuka sobie drugiej kobiety w typie pierwszej, ale dużo młodszej albo kompletnego przeciwieństwa pierwszej. Fajna ta teza: albo szuka takiej samej, albo zupełnie innej. Głębokie Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:23 Przypomniał mi się slogan reklamowy wymyślony przez Dona Drapera: Jackie czy Marilyn. Jaki kraj, taka Jackie/Marilyn... Mad Men: Every Woman's fantasy: Jackie and Marilyn Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:54 borsuczyca.klusek napisała: > Moim zdaniem petarda to typ kobiety, która będzie się wydawać atrakcyjna bardzi > ej dla innych kobiet niż mężczyzn. Wysoka, wyprostowana, dobrze ubrana, modnie > obcięta itd. Natomiast Kasia ma mocny wajb dziewczęcości i opiekuńczości. Ślicz > ny uśmiech, duże oczy i "oczy". Przy tym kwestie gustu i doboru garderoby spada > ją na drugi plan. Oj, nie wiem. Paulina Smaszcz ma w sobie coś męskiego, nigdy mi się nie podobała i nie chciałabym tak wyglądać. Ale trzeba przyznać, że twarz ma doinwestowaną i wygląda lepiej niż kiedyś. Kasia Cichopek vel Skromna Parafianka jest dziewczęca, uśmiechnięta i ma naturalny duży ponętny biust i obstawiam w ciemno, że facetów bardziej kręci. Do tego też się doinwestowała, schudła i wygląda bardzo dobrze. Jest obrzydliwie sztuczna, ale to dla chłopów żadna wada. Niezmiernie dziwi mnie natomiast, co i jedna, i druga pani widziały w Kurzajewskim i jego sweterkach, ale chyba nie chce wiedzieć 😀. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:14 Paulina jest duża, mlodsza i szczuplutka wyglądała dobrze, teraz męsko. Kaśka wygląda dziewczęco, nie jest agresywna i jest pracowita. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:12 Na zdjęciach Kaśka wygląda na większą od Pauliny. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 20:40 pade napisała: > Na zdjęciach Kaśka wygląda na większą od Pauliny. > Jakim cudem??? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:45 Biorąc Kurzaja jako punkt odniesienia to Paulina jest wyższa od niego i mimo szczupłej sylwetki nie wygląda na drobną. Kasia jest sporo od niego niższa, nawet na szpilkach. I jej sylwetka wygląda filigranowo. Mimo, że ma duży biust i krągłe biodra. Kurzaj raczej nie rośnie i szczupły jest. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:47 Zgodnie z tym co piszą w internecie - Paulina ma 170 cm, Kaśka 158 cm a Kurzajewski 176. Czyli Kurzaj jest wyższy od Paulutka Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:52 Nie jest, pewnie sobie w dowodzie wzrost zawyzyl, jak jeden moj nauczyciel. Paulina wyzsza od Kurzaja ewidentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:45 frntta666 napisała: > Pau > lina wyzsza od Kurzaja ewidentnie. To przez rozdęte ego Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:56 Ego i sila sugestii. Chyba jednak nie jest wyzsza Chyba, ze Kurzajewski mial kompleksy i sie odpowiednio do zdjec ustawiali... Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:03 Na zdjęciach niepozowanych jest wyższa od niego, moim zdaniem Petarda ma 180 cm? Mam kuzynkę podobnego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 22:19 Kurzajewski ma ze 175 cm, nie więcej. Smaszcz jest jego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:19 koko8 napisała: > Kurzajewski ma ze 175 cm, nie więcej. Smaszcz jest jego wzrostu. też mi się tak wydaje na wszystkich zdjęciach, gdzie ma obcasy jest od niego wyższa Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 13:30 Możliwe, to może być też kwestia ujęcia. I wysokości obcasów. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:52 iuscogens napisał: > pade napisała: > > > Na zdjęciach Kaśka wygląda na większą od Pauliny. > > > Jakim cudem??? > > > Nie chodzi o wzrost 😃 Kaśka ma więcej ciała niż Paulina. Widać to na zdjęciach, które są w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 22:37 Żartujesz, Petarda ma rozmiar około 42, Kaśka max 38, jak nie 36 bo niziutka. Petarda retuszuje wszystkie zdjęcia, kiedyś paparazzi złapali ją na mieście i ma sporo ciałka. Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 06:11 Kaśka raczej rozmiar 34-36. Tyle, że musi to być coś, żeby biust jej się zmieścił. Widuję jà czasami, jest szczuplejsza niż ja, a ja mam 34-36 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 09:53 figa_z_makiem99 napisała: > Żartujesz, Petarda ma rozmiar około 42, Kaśka max 38, jak nie 36 bo niziutka. > Petarda retuszuje wszystkie zdjęcia, kiedyś paparazzi złapali ją na mieście i m > a sporo ciałka. no nie wiem, nie znam jej osobiście (na szczęście), a jej figura bardzo przypomina mi Twoją zresztą, kto teraz nie retuszuje zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:30 Ważę 48 kg i mam 167 cm wzrostu, Petarda to wysoka kobieta z klocowatymi nogami, spójrz na zdjęcie Petardy ze ślubu i jej nogi a była szczupła. Moje spodnie wejdą na jej jedną nogę, a do jej buta wejdą 2 moje stopy chyba złośliwość nie wyszła.... wyglądam przy niej jak nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:34 W którym wątku można oblukać twoją figurę? Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:37 Nogi 50 latki. Figa ma naprawde dobra figure, wiec kabluje bez zlosliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:42 frntta666 napisała: > Nogi 50 latki. Figa ma naprawde dobra figure, wiec kabluje bez zlosliwosci Nie, to nie kwestia wieku. Petarda ma takie same nogi na zdjęciach sprzed wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:44 Nie, nie, ja borsuczycy podaje tytul watku "Nogi 50latki". Sama mam masywne nogi, nie bedac przy tym gruba, wiec dobrze wiem, ze to nie kwestia wieku Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:50 frntta666 napisała: > Nie, nie, ja borsuczycy podaje tytul watku "Nogi 50latki". Sama mam masywne > nogi, nie bedac przy tym gruba, wiec dobrze wiem, ze to nie kwestia wieku Nie chodziło mi o masywność a "zgrabność". Można mieć szczupłe zgrabne, szczupłe niezgrabne, nieszczupłe zgrabne itd. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:45 pade napisała: > frntta666 napisała: > > > Nogi 50 latki. Figa ma naprawde dobra figure, wiec kabluje bez zlosliwosc > i > > Nie, to nie kwestia wieku. Petarda ma takie same nogi na zdjęciach sprzed wielu > lat. > > "Nogi 50 latki" to tytuł wątku, ale też miałam przez chwilę małego mindfucka o co chodzi 😅 I figura Figi w niczym nie przypomina Petardy, to kobiety na zupełnie różnej figurowej skali. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:34 Figa masz szczescie, ze Petarda jest nielubiana. Co by to bylo gdyby sie okazalo ze Iga Swiatek mierzy i wazy tyle samo 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:35 Ano. Na insta to kazda sylfida- a rzeczywistosc skrzeczy. I u Cichopki jednak duuuuzo mniej skrzeczy, niz u Petardy Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:48 Faktycznie A to są zdjęcia z tego samego czasu? Serio można filtrami zrobić z siebie takiego szczuplaczka jak ten, co siedzi na murku? Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:51 Chyba mozna. Zawsze mam takie wtf, jak widze te zdjecia "real kontra rzeczywistosc". No chyba sie nigdy nie przyzwyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 10:57 Można, ja przy niej wyglądam jak patyczak z cyckami przy rozmiarze 34. A Kaśka nie retuszuje tak chamsko zdjęć, przy wzroście 150 paru cm, może mieć max rozmiar 38 góra, a może 36 bo jest dużo niższa ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:10 Straszne łoszukaństwo Toż to zupełnie inna kobieta. Wiedziałam, że są filtry, ale sądziłam, że dają niewielki retusz, a nie zmieniają o kilka rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:52 Zapewne ktoś jej zdjęcia retuszuje i Petarda musi zaakceptować. Po realnych zdjęciach widać moim zdaniem rozmiar 42 i wcale nie wygląda źle, po co zakłamuje rzeczywistośc. Potem facet umówi się na randkę, a tu ktoś inny. Są amatorzy różnych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 14:49 Mysle, ze nie ktos, tylko ona sama to robi. OT- Kasia Skrzynecka chyba wreszcie poszla po rozum do glowy i zaczela publikowac fotki, na ktorych wyglada normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:23 pade napisała: > Faktycznie > A to są zdjęcia z tego samego czasu? > Serio można filtrami zrobić z siebie takiego szczuplaczka jak ten, co siedzi na > murku? > > He, he. Jak mnie kumpel grzecznosciowo przefiltrowal, to sama siebie nie poznalam na fotce , ani po twarzy, ani po figurze. Tylko po ciuchach mozna bylo ustalic, ze to jednak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 15:36 Podejrzewam, że profesjonalny program do obróbki graficznej, nie wiem czy są takie filtry w telefonach, nie słyszałam. Mam koleżankę fotografa i ona robi to w photoshopie, jedne klientki nie chcą a inne bardzo chcą I są niepodobne do siebie. Osoba publiczna pewnie ma od tego ludzi. Widać różnicę między chamskimi filtrami a profesjonalnym retuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 16:31 pade napisała: > A co to za filtry? Też tak chcem! > Nie chcesz, daje ci slowo, ze nie chcesz. Po co ci fotki, na ktorych na twoich urodzinach zyczenia i prezenty przyjmuje jakas obca osoba, calkiem do ciebie niepodobna ? co to za filtry, to ja nie wiem, nie pytalam, kolega jest fotografikiem amatorem, ale pasjonatem wieloletnim i obrobke ma na poziomie niezlego profesjonalisty Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 16:38 Proznosc mi podpowiada, ze lepiej na zywo pozytywnie zaskakiwac, niz rozczarowywac Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 16:45 a ja tak dla zabawy bym chciała insta nie prowadzę a otoczenie wie jak wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:07 Tutaj przede wszystkim ma za małą bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:13 to też, ale ręce, szyja, plecy wyglądają zupełnie inaczej niż na tym zdjęciu, gdzie siedzi w krótkich spodenkach na murku Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:17 Mam koleżankę na FB, była modelka, też wkleja zdjęcia szczuplutkiej kobietki na wakacjach, a jak zobaczysz realne zdjęcie grupowe, które wklei ktoś inny a nie ona, jest tęgą wysoką kobietą, przy której inne wyglądają szczuplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:16 Petarda jest atrakcyjna jak lampart, co ci zaraz kark przekracza. Mo ladne zwierzę, nie powiem, że nie. Za to cichopkowa jak uroczy króliczek czy inny kotek, którego chcesz wziąć na rece. Co do stylu się nie wypowiem, bo po 1 nie oglądam co noszą obie, a po 2 się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:25 Ale jej mąż nie rzucił, to przeciez ona rzucila męża, lansowala się z żonatym kochankiem nie baczac na uczucia jego Prawdziwej Rodziny, rozwiodla się, a teraz drama, bo byly mąż nie placze z żalu, tylko jakby odżył? Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:26 Przeciez on jej nie rzucil, co gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:52 Ona rzucila męża i starannie to przemilcza. Poszła w siną dal z kochankiem. Będąc w małżeństwie. Zrobila to samo co Cichopek. Identycznie. Tylko żona jej kochanka była w tym czasie w ciąży, czyli ciut pikantniej Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:31 niebieskie_korale napisał(a): > Zupelnie obiektywnie petarda jest super atrakcyja kobieta Co atrakcyjnego jest w agresywnej, zdesperowanej osobie, która zachowuje się żenująco? Nawet gdyby była zjawiskową pięknością, to żadne cechy jej wyglądu nie zrównoważyłyby charakteru z piekła rodem. Wyobrażasz sobie jakim piekłem musiałoby być życie u boku takiej kobiety? Ona jest skrajnie nieatrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:48 >>>Zupelnie obiektywnie petarda jest super atrakcyja kobieta Yyy, no chyba jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:32 niebieskie_korale napisał(a): > a mi wydaje sie, ze paulina najbardziej nie moze przebolec, dla jakiej kobiety > rzucil ja maz. > Zupelnie obiektywnie petarda jest super atrakcyja kobieta, a Cichopek ma taka, > nie wiem jak to powiedziec, malo rzucaja sie urode i przy tym okrutnie bezgusto > wny styl. > moze sie myle... Bez żartów, obstawiam, że ok. 80% facetów wolałoby kobietę w typie Cichopek. Ja sama wolałabym kobietę w typie Cichopek. I tak, Petarda bardziej mi się podoba fizycznie, ale kurde, o boże, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama766 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:44 Petarda mówi, że coś między nimi już było w 2019 to może stąd ten pinokio itd. Patrzą na jej zachowanie może to sobie wymyśliła... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:50 Ehem...Petarda twierdzi, że poznali się ją planie Czaru Par. Circa about sierpień 2019. Tymczasem w październiku to już media pisały że pozew rozwodowy z wszystkimi ustaleniami jest w sądzie. Więc nawet gdyby Kurzopki natychmiast po poznaniu poszły uprawiać dziki seks w garderobie to się czasowo nie spina nikomu, kto ma jakieś pojęcie o rozwodach. Odpowiedz Link Zgłoś
mama766 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:07 Aż takich szczegółów nie znałam. Czyli koloryzuje, czemu mnie to nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:50 W życiu nie widziałam Pauliny jako atrakcyjnej kobiety, dla mnie to jest trochę męski typ- grubokoscista, jakaś taka szczapowata, twarz niezbyt atrakcyjna ,końska trochę ,fryzura nudna- no ogólnie nie za bardzo.Już nie wspomnę o głosie /sposobie mówienia. Cichopek z kolei to sam urok i słodycz, może nawet za dużo słodyczy ale jest bardzo kobieca i zwyczajnie ... ładna w tym.Taka kwintesencja słodkiej i uroczej kobietki. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:47 Gdybym miała jechać na leżaczki na Lesbos, to zabrałabym Kurczaka. Figura ładna, twarz przyjemna, normalna, standardowa ilość zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:18 standardowa ilość zębów Czyścisz mi telefon! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:34 standardowa ilość zębów. Nie! No na zdjęciach " z usmiechem" zdecydowanie wygląda, że ilość jest nadmiarowa Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 09:08 Faktycznie, uśmiech Petardy wygląda jak wygenerowany przez AI. Dobrze, że liczba palców się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 22:58 Mnie się petarda nigdy nie podobała, ona nie ma w sobie nic. Jest zgrabna, ale to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:13 Petarda jest tak atrakcyjna, jak macocha królewny Śnieżki:p Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:29 szarmszejk123 napisał(a): > Petarda jest tak atrakcyjna, jak macocha królewny Śnieżki:p O to, to! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:26 przprszm bardzo, petarda ostatnio była na występach gościnnych w Poznaniu, nie poszłam, ale widziałam zdjęcia i rzeczywistość mocno skrzeczy w jej wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Petarda odpaliła. 16.08.23, 09:26 Z góry zastrzegam. To są foty z publicznego profilu fejsbukowego. Zobaczyć je może każdy, nawet niezalogowany użytkownik. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:09 <a mi wydaje sie, ze paulina najbardziej nie moze przebolec, dla jakiej kobiety rzucil ja maz. Akurat Kurzaj to niekogo nie rzucił, a zwłaszcza Paulutka. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:42 Według mnie ona jest chora. I jest drapieżna, może dla kogoś to jest atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Petarda odpaliła. 15.08.23, 02:51 Powiedz ze żartujesz 😀 Kaśka właśnie z wiekiem bardzo zyskała na urodzie i jeszcze długo będzie wyglądać młodo i uroczo. A petarda ? Ma jak dla mnie za dużo męskich cech w wygladzie, podkreśla to niekobiecym stylem, dodać tą fryzurę i paskudny agresywny charakter i jest co jest. Kaśka moglaby odrobinę zapuścić włosy, to by jeszcze podrasowala swój look. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:03 Alez zieje nienawiścia. ale na miejscu Pyzy wolałabym gromadzic swoje, nowe wspomnienia i przezycia z nowym narzeczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:19 Mam wrażenie, że to wlasnie robi i stąd Odpaulutek Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:34 I to robi. Jeżeli moj chłop był kiedyś na wycieczce z dziewczyną w Paryżu...mam z nim nie jechać do tego Paryża? No litości... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:36 Gorzej. Jeśli oboje mieszkacie np w Warszawie to po rozwodzie on powinien wyprowadzić się stąd żeby z nową partnerką przypadkowo nie chodzić po tych samych ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:08 Biorąc pod uwagę, że Petardzie się chyba wyspy pomyliły...to wręcz z Polski się nalezy wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:52 Wiesz co, niektórzy naprawdę mają totalnie wywalone na takie idiotyczne sentymenty. Np. ja dość długo bywałam w domku letniskowym, który mój mąż budował ze swoją byłą żoną i spałam w tym samym łóżku, w którym niewątpliwie spędzili wiele miłych chwil. Nawet komplety pościeli były te same. Sprzedał tę chatę dopiero kilka lat po rozwodzie. Bardzo nam z tego powodu było wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:03 Narcyzka, Kurzajewski to jej własność, ona może zdradzać, rozwieść się ale on nadal należy do niej. Wszystko należy do niej i powinien nadal sypać jej kasą i wypłakiwać się w rękaw. W takim stadium i przy jej osobowości to jest nieuleczalne. On jest w okresie świetności, a u niej równia pochyła, nie wybaczy mu tego. Przypuszczam, że pije a może grane są narkotyki. Na jej żale nabierają się frustraci i ludzie żądni zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:15 Picie/cpanie to zbyt banalne. Ja mysle, ze ona jest az tak bardzo szalona bez wspomagania. Ale tych synow, ktorych starymi fotkami ilustruje swoje wysrywy to mi bardzo zal. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:40 tak, same stare zdjęcia, żadnych nkwych Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:33 Ktoś jeszcze się na to nabiera?? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:11 No, skoro LEŻAKI te same, to już skandal. I ci znajomi, dzwoniący, żeby poinformować o leżakach i że pytają Kurzopków o Mamę Paulutka Ale ton całej wypowiedzi faktycznie sugeruje, że rzeczona juz trzyma łapę na bazooce i celuje. Brr. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:26 Hotel powinien te leżaki oddać do jakiegoś muzeum/mauzoleum miłości Petardy i Kurzaja. I taka tabliczka "Tu na tym leżaku siedziała Najespanialsza Żona i Matka. Przechodniu, powiedz Sparcie." Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:58 I Babcia najcudowniejszej Wnuczki, złośliwie pominęłas! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:02 I Babcia! W ogóle napis będzie dłuższy od najdłuższego gruzińskiego toastu, żeby wymienić wszystkie tytuły Petardy. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:49 Zapomniałyście o Szkoleniowiec/Konsultant PhD University Lecturer Women Capital Expert Access Bars Practioner (co to jest to nie wiem ??) #kobietapetarda #kobietapoprzejściach #babciapetarda Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:59 No jak, praktykująca używanie zawartości barku, i to w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:05 Faktycznie, ten "practioner" mówi sam za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:08 Ja myślałam ze to jakiś sport ale chyba jakaś akupresura? www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/what-is-access-bars/ Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:03 #teściowaswojejnajwspanialszejsynowej Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:40 To prawie jak Daenerys z rodu Targaryenów, Pierwsza tego imienia, Zrodzona z burzy, Niespalona, Królowa Meereen, Królowa Andalów i pierwszych ludzi, Khaleesi Wielkiego Morza Traw, Wyzwolicielka z Okowów, Matka Smoków, Srebrna Królowa... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:20 To się naprawdę skończy tragedią. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:00 No właśnie - wszyscy śmichy chichy, a to śmieszne przestało być jakiś czas temu. Babka jest chora psychicznie i posuwa się coraz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:41 Posuwa się coraz dalej, bo wciąż znajduje głosy poparcia. Zebrało się kółko kobiet, które zdecydowanie jej przyklaskują i to jest jeszcze bardziej przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:56 Czytałaś te kom na Insta? Tam całe mnóstwo kobiet gorąco jej współczuje, rozumie i popiera, no szok.🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:15 magdallenac napisała: > Czytałaś te kom na Insta? Tam całe mnóstwo kobiet gorąco jej współczuje, rozumi > e i popiera, no szok.🤯 Sądzę że te niewspółczujące lecą w niebyt. A może podrzucimy jej linka do tej ematkowej dyskusji?🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:01 Wszystkich Was pozwie🤣. Ja to chociaż jestem bezpieczna na tym moim końcu świata. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:08 magdallenac napisała: > Wszystkich Was pozwie🤣. Ja to chociaż jestem bezpieczna na tym moim końcu świa > ta. Już Omena miała nas pozwać, więc Petarda niech się w kolejce ustawi 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:13 Może mogą zrobić wspólny pozew przeciwko ematce? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:24 Jak wspólny, to powinni jeszcze dołączyć państwo Rubikowie i Antoś Krolikowski. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:26 A tam Antoś, cała rodzina 🐰. Przypomnę tylko, że ostatnio nawet zmarły ojciec rodu był tu sekowany 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:27 Nie powiem, byłoby to bardzo ciekawe. Ja myślę, że jeszcze jacyś celebryci by też mogli dołączyć. Ciekawe czy Kurzopki byłyby świadkami ematki - w końcu oni są łaskawie traktowani Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:05 magdallenac napisała: > Jak wspólny, to powinni jeszcze dołączyć państwo Rubikowie i Antoś Krolikowski. > My tu mamy Piranię Prawniczą, Danielę, ona nas uratuje Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:24 primula.alpicola napisała: > My tu mamy Piranię Prawniczą, Danielę, ona nas uratuje Pytanie czy nas będzie stać 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 07:42 Na pewno, ale to nie zmienia faktu, że znalazło się naprawdę dużo wpisów solidaryzujacyxh się kobiet, nawet jeśli nie wszystkie są prawdziwe, to słyszałam na żywo wystarczająco dużo głosów w tonie: "wreszcie ktoś ma odwagę mówić o tym głośno". Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:22 I facetów, którzy nie mogli uwierzyć ile to nienawiści wśród kobiet i dziwowali się, że jak to tak - kobieta, kobiecie… Odpowiedz Link Zgłoś
hippolina Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:21 Ja się zastanawiam, kto chodzi na te wszystkie szkolenia i wykłady prowadzone przez panią S. W wywiadzie z Moniką Jaruzelska wspominała, że prowadzi też kursy dla młodzieży, nie bardzo bym chciała, żeby mojego nastolatka szkolił ktoś taki. Czy ona nie zastanowiła się nad tym, że ludzie w pewnym momencie będą mieli jej dosyć i nawet doktoraty nie pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:04 Ona ma sporo fanek. Komentarze w stylu brawo piękna, przyłóż mu mocniej to 90% tego co ma na Ig. Może one chodzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:36 Ej nie...ja myśle ze sporo to ona sama tam pisze. Wymyśla fanki, chłopa se wymyśliła...tych znajomych co do niej niby dzwonią informując o leżakach też Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:46 Zastanawia mnie też skad ona wie, że łóżka nowego nie kupili ? Chyba, że to jakiś zabytkowy mebel rodzinny ? Moze wymienili materac ? Nie bywa w tym domu, kto jej uprzejmie doniósł ? Teściowa ? Synowie ? Czy też fantazja d(p)oniosła ? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:41 no przecież że teściowa wszak paulutek ją nawiedza i z nią przyjemnie gawedzi Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:11 Ale tak stoją na schodkach przed wejściem ( był zimowy filmik ) a Kasia z wanny do łóżka w peniuarach i pantofelkach z puszkiem przemyka ? I co na to Bono ? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:12 Bono zachowuje olimpijski spokój. Od czasu jak go Petarda próbowała odbić, Kasia w szlafroczku i z puszkiem nie jest w stanie go przestraszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:15 bono nieświadomie ma kamerkę w obroży, stąd petarda ma insignt voew Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:27 Czy tylko ja mam problem z rozumiem jej wypowiedzi? "Konkubiny, jeżdżą na wakacje z obecnymi facetami, w miejsca gdzie on spędzał przez wiele lat wakacje ze swoją rodziną, swoimi dziećmi, gdzie deklarował miłość, wierność i oddanie na zawsze." Zrozumiałam tylko dlatego, że znam sytuację. Tzn domyśliłam się, że Kurzopki pojechały w miejsce, gdzie ona bywała z Kurzajem...ona ma taki trend. Ale bez tej wiedzy jak bym nic z tego zdania nie skumała. I jeszcze pytanie techniczne: Czy jej dzieci dorastały tam? "Żadna rozumna kobieta nie zabierze nowego kochanka, czy konkubenta w miejsce, w którym ona lub on mają wspomnienia z poprzedniego związku, gdzie wszyscy znają jego byłą żonę, gdzie dorastały jego dzieci. " Ktoś tej Pani może powiedzieć, ze to juz nie jest jej dom, nie są jej talerze i nie jej wanna?? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:36 hanusinamama napisała: > Ktoś tej Pani może powiedzieć, ze to juz nie jest jej dom, nie są jej talerze i > nie jej wanna?? Ach Ty zła kobieto, jak możesz twierdzić że nie jej? Wszak na nich leżała i z nich jadła, to już na wieki jej pozostaną, tak samo jak mąż, Nieważne że po rozwodzie o który sama wystąpiła. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:40 Te leżaki i ta wanna są jej przez zależenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:49 daniela34 napisała: > Te leżaki i ta wanna są jej przez zależenie. Przez zalegiwanie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:14 Czego nie rozumiesz? Towar macany należy do macanta. Po wsze wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 15:58 To zaburzenie osobowości i prognozuję, że w jej przypadku też zaburzenia psychiczne. Normalnym jest odczuwanie żalu, że nam nie wyszło, że były mąż jednak okazał się miłością życia pomimo nieidealnego zachowania i, że już po grzybach, bo ma inną kobietę. Nie jest normalne obrażanie ludzi i obrzucanie ich obelgami. U niej wszystko musi być idealne jak u narcyza, idealizacja i dewaluacja, odrzucenie wszystkiego, nie ma stanów pośrednich i nie ma autorefleksji. Nirmalnie czlowiek pocierpi, zrobi bilans i idzie dalej. Ona musi być na szczycie, albo jesteś z nią albo przeciw niej i jesteś nędznym robakiem. Odlot maksymalny. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:50 hanusinamama napisała: > Ktoś tej Pani może powiedzieć, ze to juz nie jest jej dom, nie są jej talerze i > nie jej wanna?? > To zawsze będzie JEJ DOM, TALERZE i WANNA. bo tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:17 Myślisz, że ktoś zaryzykuje życie? Toż mogłoby się to skończyć utratą głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:18 >Konkubiny, jeżdżą na wakacje z obecnymi facetami, w miejsca gdzie on spędzał przez wiele lat wakacje ze swoją rodziną, swoimi dziećmi, gdzie deklarował miłość, wierność i oddanie na zawsze." Ale że na tych leżakach tak deklarował? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:34 Obawiam się, że bez codziennych deklaracji Kurzaj nie miałby życia z Paulinką. Więc może i deklarował. Sam z siebie, albo pytany. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:32 Też obstawiam, że spróbowałby nie deklarować. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:37 -Kurzajku, kochasz mnie jeszcze? -No. -Ach! I do końca życia będziemy razem, prawda? -Yhm. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:05 Ludzieee tyle tu was, zajrzyjcie ktoś do mojej kapusty, bo nie wiem czy dość załadowałam i co z tym sokiem Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:06 😀 ( nie umiem pomóc, ale bardzo fajnie mi ten apel kapuściany tu pasuje !) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:33 szmytka1 napisała: > Ludzieee tyle tu was, zajrzyjcie ktoś do mojej kapusty, bo nie wiem czy dość za > ładowałam i co z tym sokiem Nie umiem w kapusty, ale rozbawił mnie ten apel! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:50 Oczy wyobraźni pokazły mi scenę - ematki na kanapach i fotelach debatują w salonie nad wybuchem Petardy, szum głosów i emocji a Szmytka wystawia głowę z kuchni i nas sprowadza na ziemię 😀. Kapuuuuustaaaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:59 gama2003 napisała: > Oczy wyobraźni pokazły mi scenę - ematki na kanapach i fotelach debatują w salo > nie nad wybuchem Petardy, szum głosów i emocji a Szmytka wystawia głowę z kuchn > i i nas sprowadza na ziemię 😀. Kapuuuuustaaaaa ! Ma dziewczyna dobrze poukładane w głowie i wie co jest naprawdę w życiu ważne Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:08 Ja się rozochocilam i starlam drugą kapustę 😄 będę sama sprawdzać ile nałożyć i czy zakręcać od razu szczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nojabrina88 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:15 Taki diaboliczny pomysł mam... Co by było, gdyby jej na tym Instagramie wrzucić link do tego wątku... /Uspokajam: nie zamierzam/ Odpowiedz Link Zgłoś
czoobakka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:26 Ktoś kiedyś zalinkował, ale odzewu nie było. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:52 martishia7 napisała: > Komuś tęskno za dobrą jateczką Ja tam jateczej za bardzo nie lubię. Często się jakaś totalna chamica trafi. Ale chciałabym poczytać odpowiedzi Niewybuchu na te posty Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:06 Ona by to forum rozniosla. Nie byloby co zbierac. Moze ze dwie-trzy forumki by jej mogly dotrzymac pola przez chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:10 Czy ja wiem? Ona jest mistrzynią samozaorania. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:12 Ale to nic nie zmienia, liczy sie poziom agresji i rozmach Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:24 No taką jateczkę bym poczytała. Jest kilka wątków o niej i wystarczyłoby aby odpowiedziała na kilka postów. Ja nie lubię jatek jak nasze forumki biorą się za łby, wyciągają jakieś "grzeszki" do milionowego posta w tył i dopowiadają sobie historię. Tego nie lubię bo to strasznym chmstwem wieje Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:32 turbinkamalinka napisała: > No taką jateczkę bym poczytała. Jest kilka wątków o niej i wystarczyłoby aby od > powiedziała na kilka postów. Ja nie lubię jatek jak nasze forumki biorą się za > łby, wyciągają jakieś "grzeszki" do milionowego posta w tył i dopowiadają sobie > historię. Tego nie lubię bo to strasznym chmstwem wieje enonieno, wiadomo, lepiej grzebać w życiu psychicznie chorej baby, so called analiza tego, co ma pod garem, jest zdecydowanie w lepszym, stylu niż forumowe dosrywanki 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:59 Eee, dostałaby strzała jak powyzej pt „penisa wspólnego bierze do ust, a widelca nie weźmie” i zamarlaby w głębokim szoku… Chyba nikt dotąd jej tak wprost prawdy w oczy nie walnął, a tu nic pokasować nie może… Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:07 😁 Dokładnie, tu jest jazda bez trzymanki i walka na gołe pięści do krwi ostatniej Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:02 No, ale nie chce się kłócić ze stałymi forumkami, świeże mięso by się przydało:p Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:11 szarmszejk123 napisał(a): > No, ale nie chce się kłócić ze stałymi forumkami, świeże mięso by się przydało: > p Tatara sobie zrób i z kotem się podziel Odpowiedz Link Zgłoś