wkrotceznikne 18.08.23, 10:29 A będę cale dwa dni.Tylko ja i pies w mieszkaniu. Jakieś rady jak umilić sobie czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 10:31 Nie będziesz sama. Będziesz z psem. To często fajniejsze towarzystwo od ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 10:49 Dwa dni sama, zazdroszczę. Śpij, czytaj, jedz, spaceruj z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 11:20 Brzmi jak moje marzenie. Chcialabym byc sama z psem (ktorego nie mam) przez cale dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 03:48 Zależy jaki pies. Niektóre potrafią umordować człowieka. Koty jednak bezpieczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 11:22 Ale masz fajnie :p też bym chciała być sama z psem, może być nawet jeden dzień, byle cały! Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 11:26 Ja rowniez nie pomoge, bo dalabym wiele za 2 dni ciszy, spokoju i mozliwosci posiedzenia na kanapie dluzej niz 10min. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 11:37 Jestem na codzień sama z psem. Tak lubię ten stan, ze coraz mniej potrzeba mi ludzi. Ciesz się spokojem, pobaw się z psem, może naucz go jakiejś sztuczki, wyśpij się jak potrzebujesz, zrób coś na co zawsze brakuje Ci czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 11:41 Rób to co lubisz a na czym nie możesz się skupić bo rodzina przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 12:13 Oh jak ja ci zazdroszczę, wreszcie bym się wyspała, mąż chrapie jak parowóz Odpowiedz Link Zgłoś
len.len Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 13:37 mariola233 napisała: > Oh jak ja ci zazdroszczę, wreszcie bym się wyspała, mąż chrapie jak parowóz A zatyczki do uszu ? Serio, męczysz się z chrapiącym dla ... właściwie nie wiem w jakim celu tak się męczysz ? Dla świętości małżeństwa czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
len.len Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 22:17 Może ma jakiś dodatkowy pokój do spania? Też spałam kiedyś z chrapiącym i wiem jakie to irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 03:55 Wczoraj w nocy na tarasie, dam sobie rękę uciąć, że słyszałam chrapanie sąsiada. Wołałam dzieciora mojego, w celu potwierdzenia dźwięku, że to chrapanie. Ale dziecko asertywnie odmówiło podsłuchiwania sąsiadów. Potem włączyła się klima i zagłuszyła. Uciekłam tzn skończyłam obserwację gwiazd bo co to za frajda z tym szumem klimy. Ale zafrapowało mnie, czy to możliwe, że sąsiedzi aż tak głośno chrapią, że ja mogę u siebie usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 12:20 Bardzo możliwe. Mój mąż tak chrapie, że słychać na podwórku 😋 Gdy miał pracę w rozjazdach i spał w hotelach to zdarzało sie, że reszta jego ekipy z sąsiednich pokoi przychodziła do budzić bo przez ścianę słyszeli jego chrapanie. Ja tyle lat spałam z nim w jednym łóżku i nie słyszałam tego (tylko musiałam zasnąć ale to kwestia dwóch minut) Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 08:30 Nie, ma nieść swój krzyż przecież. Ciekawe, co robi mąż, by jakoś zaradzić problemowi, bo chrapiący partner to jest megaproblem. Czy po prostu sobie chrapie i resztę domowników ma w dupie, bo on wszak tego nie słyszy. Miałaś kiedyś do czynienia z kimś bardzo chrapiącym? Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 12:17 Przykre, najlepiej polubić siebie Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 13:25 Możesz zająć się czymś, co pochłania czas, np. myciem okien, albo porządkowaniem szafek, czy szuflad. To pracochłonne zajęcia, a jak jeszcze doliczysz czas na wychodzenie z psem, to nawet możesz się nie zmieścić w tych dwóch dniach. Najmilej się zrobi, jak już będziesz mogła odpocząć Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 14:00 Boga w sercu nie masz. Kobieta ma 2 dni spokoju i ma jechać na szmacie? Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 14:38 Tylko, aby zdusić w zarodku samotność (nie licząc psa)! Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 16:08 A potem przyjedzie reszta rodziny i nabałagani Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 14:05 wkrotceznikne napisała: > A będę cale dwa dni.Tylko ja i pies w mieszkaniu. Jakieś rady jak umilić sobie > czas? Dlaczego to innym spełniają się marzenia?!?!? 😄 Jeśli jesteś typem mojej przyjaciółki, to najlepszym umilaczem czasu będzie drugi człowiek 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 15:13 Przegapiłam jakiś konkurs na najbardziej debilne pytanie tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 20:00 em_em71 napisała: > Przegapiłam jakiś konkurs na najbardziej debilne pytanie tygodnia? LOL Uwielbiam 👍😁 A do autorki wàtku: śpij, jedz, zrób sobie spa, weź psa na spacer, umów się z koleżankà, posprzàtaj strych / piwnicę (yeah, right 😉 ), leż przez dwa dni z ksiàżkà….. Seriously ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 21:43 lubie byc sama tzn z kotami kompletnie mi nie przeszkadza czy to tydzien czy miesiac czy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Nie lubię być sama 18.08.23, 21:48 Haha, ha też będę w weekend sama, nawet jeden z psów wyjeżdża 🙃, zostaję z dwoma psami i kotami 😌. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 04:04 A ja od środy przez całe 7 dni. Tylko ja, psy i koty. I muzyka. Codziennie. Cholera, oznacza to czyszczenie kuwet kilka razy dziennie. I wstawanie rano do psów. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Nie lubię być sama 21.08.23, 15:10 Ciesz się, ze do kur nie musisz wstawać . Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nie lubię być sama 21.08.23, 15:15 Kury są super. Zazdraszczam. Przyjaciółka, która miała kiedyś kury, twierdzi, że jak ze wszystkim: robota z nimi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Nie lubię być sama 19.08.23, 23:57 To masz problem. Jak można nie lubić swojego towarzystwa plus psa? Inteligentni ludzie się nigdy nie nudzą 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 06:58 Ja już odliczam godziny 😊 konkubin z dzieciakami wyjeżdża dziś na tydzień do swoich rodziców, ja zostaje z kotem. Co planuje? Ze 2x pojadę do biura, bo jestem po 3-tygodniowym urlopie, zobaczę co i jak w biznesie. Po robocie będę jeździć rowerem po niezbadanych dotąd trasach, a tych w mieście bez liku, skoczę ze znajomymi na miasto, ale to dopiero w następny piątek albo sobotę, zaliczę ze 2-3 CH celem wyłapania ostatnich wyprzedaży, itp., itd. Cały rok czekam na mój samotny tydzień w domu. Będę dziś z 🐈 świętować🍸🍺🍷 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 08:36 Współczuję, ale nie tobie, tylko wspolmieszkańcom. Musisz być wyjątkowo nudną osobą, skoro nie potrafisz spędzić nawet weekendu bez bycia animowaną przez kogoś. Pytasz forum, jak umilić sobie czas? A jak nie jesteś sama, to co robisz, by sobie umilić czas? Forum ma to odkryć? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 08:41 Spędzać go z psem. Nie wiem, może książkę jakąś poczytać. Albo puścić sobie ulubione kawałki na full w słuchawkach i skakać do nich w samej bieliźnie, albo i bez. Dwa dni to taaaaka wieeeelka samotność, że🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 16:46 Ooo przypomniałaś mi. Upał nieziemski ostatnio i nawet najlżejsze sukienki przeszkadzają. Jak będę kilka dni sama, ze zwierzakami tylko, to mogę biegać topless, a nawet zupełnie na golasa po domu, wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Nie lubię być sama 21.08.23, 12:11 Ja mimo wszystko nie lubię biegać nago między zwierzętami :p jakoś fujowe mi się wydaje, żeby mi pies łeb kładł na mymłonie nieosłoniętym:p Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Nie lubię być sama 21.08.23, 12:27 Siadanie gołą dudą na kanapie czy fotelu też nie jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nie lubię być sama 21.08.23, 15:17 Można najpierw ręcznik rzucić na kanapę. Tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nie lubię być sama 21.08.23, 15:17 Jakoś nie zdarzyło mi się, żeby położył. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Nie lubię być sama 20.08.23, 09:14 > Jakieś rady jak umilić sobie czas? Pisać na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Nie lubię być sama 21.08.23, 15:18 Ja akurat lubię, a ty jak nie lubisz to zrób imprezę. Chata wolna. Odpowiedz Link Zgłoś