Dodaj do ulubionych

A jednak p. Marcinkiewicz :)

IP: *.icm.edu.pl 20.11.06, 11:46
Swój głos oddam na niego, chcę żeby to on wygrał prezydenturę.
Gronkiewiczowa wygląda cudacznie, skrywa swoją niewiedzę
i niekompetencję. A to , że ona chce to za mało żeby być.
Na tym stanowisku jak i w historii bywało trzeba współpracy
z rządem i sejmem, trzeba mieć poparcie polityczne.
ONA tego nie gwarantuje! To jest hucpiara wraz ze swoimi
pomagierami.

Dlatego najlepszym jest p.Marcinkiewicz dla Warszawy
Pozdrawiam
--------------------------
Na Marcinkiewicza głos to u hanki siwy włos
Obserwuj wątek
    • herox Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) 20.11.06, 11:49
      Hahaha,
      ten podrzutek z Gorzowa ma niezłą armię spamującej młodzieży wszechpolskiej.
      Człowieku idź się leczyć.
      • Gość: wawiak A jednak Gronkiewicz :) ona rozmawia z Duchem Sw. IP: *.toya.net.pl 22.11.06, 11:08
        Czyli ma dobrego doradce.
        To nie Marcinkiewicz wygrywa - to raczej Gronkiewicz przegrywa
        Najbardziej szkodliwy byl tu chyba nie fakt odmowy koalicji z Borowskim ale
        sposob w jaki to zrobiono. Rzeczy sa jeszcze jednak do odrobienia.
        Pytanie czy Walcowa bylaby lepsza niz Marcinkiewicz. Z jednej strony zachowuje
        sie jak nastolatka, jak jej partyjni koledzy z PO (e.g. Rokita) ktorzy swoim
        zachowaniem mowia ze pewne rzeczy im sie po prostu naleza: prezydentura dla
        Tuska, premierowstwo dla Rokity... z drugiej strony ten oblesny PIS pluje nam
        w twarz i wmawia ze czarne jest biale. Marcinkiewicz jednak nie bardzo pasuje
        do PISu, odstaje od tej armii kurskich, gosiewskich, zawiszow i cymanskich,
        czasem ma sie wrazenie ze chce sie wybic na niepodleglosc. Oczywiscie to moze
        byc zludne, ale jesli np. PiS bedzie z czasem karlowacial to Marcinkiewicz
        bedac prezydentem Warszawy mialby warunki do zdystansowania sie. Jesli Walcowa
        nie zostanie prezydentem, to wybory mozna zakwalifikowac jako zolta kartke nie
        tylko dla PiSu ale przede wszystkim dla PO
    • i.love.ursynov Czy nie przeszkadza nieznajomość języków obcych? 20.11.06, 12:52
      Mnie osobiście bardzo.
      Warszawa nie zasłużyła na nieuka. Nie te czasy.
      To europejska stolica a nie Gorzów.
      Marcinkiewicz to medialny PR-owy cyborg. Kiedy zetrze charakteryzację -
      zostanie hucpa i żądza władzy jak u wszystkich w PIS.
      Przykład idzie od wodza Jarosława, który za cenę władzy
      skumał się z przestępcami i sędziami stanu wojennego
      • Gość: gość Re: Czy nie przeszkadza nieznajomość języków obcy IP: *.atman.pl 20.11.06, 13:02
        tak, mi przeszkadza, że nie mogę zrozumieć HGW nawet gdy mówi po polsku,
        natomiast byłem zaskoczony, że KM całkiem ładnie mówi po angielsku
        • i.love.ursynov Re: Czy nie przeszkadza nieznajomość języków obcy 20.11.06, 13:14
          Trudno dyskutować z kimś, kto kłamie
        • Gość: Kuba Re: Czy nie przeszkadza nieznajomość języków obcy IP: *.aster.pl 20.11.06, 13:24
          Ale czemu nie możesz zrozumieć? Jesteś niedorozwinięty?
    • Gość: Anty hgw Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:38
      Jak najbardziej bedę głosować na Kazia :)i nie jestem moherem, wręcz
      przeciwnie: ateistka, wykształcona, pracująca. Tylko nie lubię niekompetencji i
      hipokryzji, a hgw niestety i jednym i drugim już się wykazała...
      Polecam wywiad w Radiu Maryja, jak to ją duch święty natchnął. :)
      • Gość: omar1 Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.eranet.pl 20.11.06, 13:50
        Tylko Marcinkiewicz.Kompetentny, twórczy, niestrudzony, Potrafi łączyc.

Niestety Bufet to załosny kandydat.
        • i.love.ursynov Właśnie połączył PIS z PISkorskim 20.11.06, 14:26
          Gość portalu: omar1 napisał(a):

Potrafi łączyc.

Masz rację widać
        • Gość: Kuba Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.aster.pl 20.11.06, 14:33
          Już sam nie wiem - ty ironizujesz, czy na serio tak myślisz? To brzmi jakbyś
          właśnie kpił z Marcinkiewicza, kiedy piszesz o nim takie rzeczy.
      • Gość: FOZZ Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:21
        Tak Kazimierz to wzorzec niekompetencji i hipokryzji a w Radio Maryja występuje
        dużo częściej-typowy świętoszkowaty i żądny stanowisk PiSior
    • szafajawna Jak współpraca z sejmem ???? 20.11.06, 16:36
      Przecież już teraz "pan z kotem ale bez żony i prawa jazdy" zapowiedział że jeśli Hania wygra to on zrobi wszystko żeby blokować inwestycje w Warszawie.Ja to odebrałem jako osobiste wytoczenie armat przeciwko mnie.To pokazuje wogóle stosunek rządzących do miasta.Właśnie pokazali swoją - obrzydliwą badź co bądź - twarz.-------------GŁOSUJĘ NA HANIĘ !!!!!
      • Gość: Wyborca Głosuj nikt ci nie broni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:03
        szybciej przekonasz sie o tym jak zmarnowany,to głos
    • Gość: he he he Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.chello.pl 20.11.06, 18:03
      > Na tym stanowisku jak i w historii bywało trzeba współpracy
      > z rządem i sejmem, trzeba mieć poparcie polityczne.
      > ONA tego nie gwarantuje! To jest hucpiara wraz ze swoimi
      > pomagierami.

I Rokicie już do uszu się nalało, że bez niego synekury podzieliła
      między siebie i pomagierów.
      Rozłam w PO i to przed wyborami, a głupcy w hanie wpatrzeni....
      Ona już wybrała .... koryto!!!!!!!!

MARCINKIEWICZ PREZYDENTEM !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: PAwko Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.aster.pl 20.11.06, 20:27
        Nikt Ci nie da tyle ile Ci Kaziu naobieca... Nie ma czegoś takiego jak
        zmarnowany głos. Niech każdy głosuje wg własnego uznania. Wg mnie p.
        Marcinkiewicz nic nie zrobił dla Warszawy jako komisarz, a jako premier głównie
        lansował siebie... Kaziu tu, Kaziu tam...beeeeee

Głosuję na Hankę
    • Gość: babcia Beatka Tylko Atrakcyjny Kazimierz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:48
      • Gość: voile Re: Tylko nie Atrakcyjny Kazimierz! IP: 195.94.198.* 21.11.06, 17:02
        Jesli glos oddany na Hanie bedzie zmarnowany, to bede mial duzo zalu do niej ale
        to sie okaze za kilka lat. Kaziutek niebieskooki jest lanserem i nikim wiecej.
        Ani jako premier o nic nie dbal tak jak o wlasny wizerunek, ani jako komisarz.
        Wykopali go z premierowstwa bo sie wachal z PO i nie chcial chodzic w cuglach.
        Teraz ma zostac preziem w stolicy, by sie nie wydalo czego Kaczka nie
        dopilnowal. Przypominam, ze strategie dla Warszawy Kaczka wydal tuz przed koncem
        swojego urzedowania (w trakcie wyborow prezydenckich) a Kaziutek bedzie ja
        realizowal. Kaczka Jaroslaw powinien pojsc pod sad za grozby karalne wobec
        Warszawy, bo co to znaczy ze nie bedzie wspolpracowal z innym prezydentem niz
        Marcinkiewicz?
    • Gość: glos Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.ny325.east.verizon.net 21.11.06, 20:55
      Marcinkiewicza ktos slusznie nazwal kelnerem, jest taki usluzny i chyba
      najlepiej do tego sie nadaje.
      • Gość: he he he Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.chello.pl 22.11.06, 14:33
        Gość portalu: glos napisał(a):

> Marcinkiewicza ktos slusznie nazwal kelnerem, jest taki usluzny i chyba
        > najlepiej do tego sie nadaje.

a ty nigdy w tym NY nie zejdziesz ze zmywaka
    • Gość: kmicic A jednak PaniHania :)))) IP: 193.17.14.* 21.11.06, 21:46
      Dosyć rządów niezgrabnych facetów/faceci to mają panienki wokół siebie a nie koty/
      • Gość: he he he Re: A jednak PaniHania swoich durni faszeruje IP: *.chello.pl 21.11.06, 22:06
        Gość portalu: kmicic napisał(a):

> Dosyć rządów niezgrabnych facetów/faceci to mają panienki wokół siebie a nie ko
        > ty

nie pij tej gnojówki od bufetowej
        moczu we krwi masz więcej niż w pecherzu
        a pęcherz jak widze to ci wnisneli zamiast mózgu
    • Gość: FOZZ Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:14
      Jeżeli tak ważna jest dla ciebie prezencja to czemu głosowałeś na
      małe;mlaskające kaczory
      • Gość: omar1 Re: A jednak p. Marcinkiewicz :) IP: *.eranet.pl 21.11.06, 22:43
        Tanfrajer z ciebie Fozzi,Marcinek wygra w cyglach z bufetowa
        • szafajawna A jednak PaniHania !!!!! 22.11.06, 15:55
          Jest jedynym ,dobrym wyjściem z tego bagna które zowie się - komisarycznym zarządem miasta.
    • Gość: Obserwator Re:Warszawiacy, czy nie obawiacie się, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:18
      że Wasz ukochany Marcinkiewicz, po wygranych wyborach, otoczy się /na polec.
      Prezesa/ koalicjantami pokroju Wierzejskiego, czy Filipka? ..... Ja tylko pytam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka