bombelek1 Re: Macie za mało basiców? 24.08.23, 22:04 Mam same bejziki😄, w dobrym gatunku.. Zero wzorów. Kolory biały, czarny, beż zimny, khaki... Nuda.Podobnie jeśli chodzi o koszule, tu jeszcze biało - niebieskie paski 😂 Taki typ urody. Myślę, że bardziej wyraziste typy potrzebują konkretniejszej oprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Macie za mało basiców? 24.08.23, 22:44 Jestem stuprocentowym nudnym baisikiem. Najbardziej szaloną rzeczą w mojej szafie jest różowa koszula. Dzięki temu losuję przypadkowo z szafy rzeczy i wszystko do wszystkiego pasuje, a ja mam więcej czasu na scrollowanie ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Macie za mało basiców? 25.08.23, 13:25 Odwieczne pyranie- co rozumiec przez "basic"?Mam jedną parę czarnych dżinsów( której nie noszę) . Poza tym basici dla mnie to czarne rurki albo ogólnie czarne spodnie ( materiałowe). Kocham to, że do wszystkiego pasują. I sporo bluzeczek na ramiączkach , w różnych kolorach i odmianach, które z kolei też do wszystkiego pasują. Plus oczywiście cała reszta , czyli to co mi się w danym momencie podpisywania na, nie cierpię garderób kapsulowych i innych wymysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Macie za mało basiców? 25.08.23, 13:55 W sumie dobre pytanie - czy gładki top w kolorze śliwkowym albo gładkie zielone spodnie to jeszcze basic, czy już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Macie za mało basiców? 25.08.23, 14:22 Jeżeli wpisują się w kolorystykę ubrań, które masz w szafie to dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Macie za mało basiców? 25.08.23, 14:57 Mam dużo basiców na górę. Spódnica może być wzorzysta. Dżinsów nie naszam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Macie za mało basiców? 25.08.23, 15:19 U mnie mało. Nie lubię czerni, bieli i prostych krojów. Lubię kolor, desenie i przesadę, moja matka - ekspert od wszystkiego, w tym od mody, nazywa to 'jarmarcznym stylem '. Odpowiedz Link Zgłoś