princesswhitewolf Re: Sezon na kocyk 16.09.23, 08:22 Botkow nawet zima nie nosze bo tu nie ma srogich zim, Pije herbate i wrzucam do niej swieze ziola Nie jadam cukru ani slodyczy ani wypiekow. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester826 Re: Sezon na kocyk 17.09.23, 15:40 Ja tak samo herbatka i wiedząc, że jesienią będę miał więcej czasu to robię porządek w tkaninach i oczywiście dokupuje nowe perełki do mojej kolekcji. Wiem, że zawsze tutaj skuptkanin.com/skup-tkaniny-i-dzianiny/ znajdę dokładnie to czego szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Sezon na kocyk 16.09.23, 09:20 Pogoda taka, że myślałam że chodzi o kocyk piknikowy 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Sezon na kocyk 16.09.23, 16:34 1. W moim uniwersum koce nie są od urzekania, tylko od tego, żeby było ciepło, i kupuje się je raz na 15 lat w Ikei albo w Jysku, nie zwracając uwagi na wzornictwo. Może być też polar z metra kupiony w sklepie z tkaninami. 2. Tak jak o każdej innej porze roku: herbatę bez aromatycznych przypraw. Ewentualnie z cytryną. A także wodę, wino albo mleko, zależy na co mam ochotę. 3. Nie noszę. Zimą też nie noszę, chyba że spadnie więcej niż 2 cm śniegu, ale to się u nas rzadko zdarza. 4. Jak wrzuci, to się ucieszę, ale nie jest to coś, na co bym czekała albo w ogóle poświęcała temu uwagę poza tym krótkim miłym momentem, kiedy akurat czytam wpis Danieli. Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczka.chili Re: Sezon na kocyk 17.09.23, 19:21 1.Mam koce z Jyska i Home&you i dla mnie sa ok. Dziś leżałam późnym popołudniem na huśtawce z kotkiem. I było mi tak dobrze że zasnęłam. 2. Jak już chłodni to lubię herbatę z sokiem malinowym i cytryną lub z imbirem i sokiem. 3. Botki to nieeee, dzisiaj z 26 stopni było. 4. Ja piekę ostatnio same bezglutenowe. Ostatnio pyszne kruche ze śliwkami. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Sezon na kocyk 17.09.23, 20:19 Nigdy nie miałam koca ani botków Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Sezon na kocyk 18.09.23, 09:16 dla mnie jest lato, chodze w sukienkach klapkach, wczoraj kąpałam sie na westerplatte w morzu Odpowiedz Link Zgłoś
czekolladamientowa Re: Sezon na kocyk 18.09.23, 11:44 1.Fajne koce kupiłam niedawno na Allegro, mięciutkie, dobre gatunkowo i piorą się w pralce bez problemu - ale to dla domowników, osobiście kocyków nie używam. 2. Piję kawę, z masłem ghee najczęściej, herbaty nie lubię, jesienią czasem robię grzańca 3. Nie, za ciepło, nadal śmigam w sandałach 4.Na przepisy Danieli czaję się przez cały rok, kilka przepisów weszło już na stałe do naszego menu. Dziękuję pięknie, Daniela! Odpowiedz Link Zgłoś