Dodaj do ulubionych

Sezon na kocyk

• princesswhitewolf Re: Sezon na kocyk 16.09.23, 08:22
      Botkow nawet zima nie nosze bo tu nie ma srogich zim,
      Pije herbate i wrzucam do niej swieze ziola
      Nie jadam cukru ani slodyczy ani wypiekow.
      • sylwester826 Re: Sezon na kocyk 17.09.23, 15:40
        Ja tak samo herbatka i wiedząc, że jesienią będę miał więcej czasu to robię porządek w tkaninach i oczywiście dokupuje nowe perełki do mojej kolekcji. Wiem, że zawsze tutaj skuptkanin.com/skup-tkaniny-i-dzianiny/ znajdę dokładnie to czego szukam.
    • triismegistos Re: Sezon na kocyk 16.09.23, 09:20
      Pogoda taka, że myślałam że chodzi o kocyk piknikowy 😀
    • katriel Re: Sezon na kocyk 16.09.23, 16:34
      1. W moim uniwersum koce nie są od urzekania, tylko od tego, żeby było ciepło, i kupuje się je raz na 15 lat w Ikei albo w Jysku, nie zwracając uwagi na wzornictwo. Może być też polar z metra kupiony w sklepie z tkaninami.
      2. Tak jak o każdej innej porze roku: herbatę bez aromatycznych przypraw. Ewentualnie z cytryną. A także wodę, wino albo mleko, zależy na co mam ochotę.
      3. Nie noszę. Zimą też nie noszę, chyba że spadnie więcej niż 2 cm śniegu, ale to się u nas rzadko zdarza.
      4. Jak wrzuci, to się ucieszę, ale nie jest to coś, na co bym czekała albo w ogóle poświęcała temu uwagę poza tym krótkim miłym momentem, kiedy akurat czytam wpis Danieli.
    • 1papryczka.chili Re: Sezon na kocyk 17.09.23, 19:21
      1.Mam koce z Jyska i Home&you i dla mnie sa ok. Dziś leżałam późnym popołudniem na huśtawce z kotkiem. I było mi tak dobrze że zasnęłam.
      2. Jak już chłodni to lubię herbatę z sokiem malinowym i cytryną lub z imbirem i sokiem.
      3. Botki to nieeee, dzisiaj z 26 stopni było.
      4. Ja piekę ostatnio same bezglutenowe. Ostatnio pyszne kruche ze śliwkami.
      • dominika9933 Re: Sezon na kocyk 17.09.23, 20:19
        Nigdy nie miałam koca ani botkówsmile
      • taje Re: Sezon na kocyk 18.09.23, 10:44
        Różowe uszko 😍
    • 18lipcowa3 Re: Sezon na kocyk 18.09.23, 09:16
      dla mnie jest lato, chodze w sukienkach klapkach, wczoraj kąpałam sie na westerplatte w morzu
    • czekolladamientowa Re: Sezon na kocyk 18.09.23, 11:44
      1.Fajne koce kupiłam niedawno na Allegro, mięciutkie, dobre gatunkowo i piorą się w pralce bez problemu - ale to dla domowników, osobiście kocyków nie używam.
      2. Piję kawę, z masłem ghee najczęściej, herbaty nie lubię, jesienią czasem robię grzańca
      3. Nie, za ciepło, nadal śmigam w sandałach
      4.Na przepisy Danieli czaję się przez cały rok, kilka przepisów weszło już na stałe do naszego menu. Dziękuję pięknie, Daniela!
      • daniela34 Re: Sezon na kocyk 18.09.23, 12:07
        Dziękuję! Jak miło smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka