tanebo001 08.10.23, 15:48 natemat.pl/514621,4-rzeczy-ktore-moze-powiedziec-kobieta-a-ty-nie-opinia pełna zgoda. Czekam na pełne zrównanie praw kobiet i mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggrr.ruu Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 15:58 Ale każdy może powiedzieć wszystko. Tylko najwyżej wyjdzie na idiotę/idiotkę Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:04 Dyrdymały. Można by 100 ważniejszych spraw wyciągnąć. A w ogóle to dla jednej/jednego to, a dla drugiego/drugiej tamto jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:10 Mieliśmy jakąś publiczną debatę na temat idealnego rozmiaru penisów? Coś mnie znowu ominęło 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:31 Chyba jacyś rozczarowani chcieliby szczególnych praw dla mężczyzn z mikropenisami. I głupio chcą się podpiąć pod prawa kobiet do swobodnego rozporządzania własnymi macicami. Bardzo głupio, wrednie i nielogicznie. Pretensje do kobiet mają, że tacy urośli, to się nazywa mikrologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:38 Analogia do rozporządzania macicą idiotyczna, ale teksty poniżające kogoś ze względu na wygląd genitaliów są poniżej krytyki zawsze, bez względu na płeć mówiącego i płeć omawianego Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:58 ggrr.ruu napisała: > ale teksty poniżające kogoś ze wz > ględu na wygląd genitaliów są poniżej krytyki zawsze, bez względu na płeć mówią > cego i płeć omawianego Pełna zgoda, ale żadnej publicznej debaty na temat wielkości penisów nie było i wątpię, żeby kiedykolwiek się wydarzyła 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:20 Ale, że mam brać każdego który się nawinie tylko dlatego, że jest facetem?! Każdy ma swoje preferencje i szuka wg nich. Co miałabym zrobić z facetem z mikro penisem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:41 Oj znowu biedne misie... Przez setki lat kobieta miała gówno do powiedzenia o czymkolwiek ale jak teraz śmie sobie wybierać co jej sie podoba to obraza.. No serio pan nie komentował chociazby rozmiaru cycków u kolezanek nawet z podstawówki? My się mamy cieszyć z portek w domu i nie marudzić, no sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:53 Pewnie że komentowali. A skutek jest taki że dziś wymyśliłem hasło: lepiej być incelem niż Gargamelem... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 16:58 Zestawienie "wara od naszych macic" z rozmiarami penisów jest tak debilne, że o Jezu. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 17:07 Ze niby mężczyzni nie rozmawiają ze sobą o kobiecych ciałach? Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 17:10 Owszem. I ostatnia afera pokazała jak to się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 19:41 A tymczasem w wątku obok jeden z forumowych panów zupełnie niepyrany o zdanie postanowił mnie poinformować,że inna forumka jest ode mnie ładniejsza. I co, jakaś forumowa policja przyjechała? Nie i on nadal żyje w przekonaniu, że to jest normalne i właściwe zachowanie pisać w taki sposób do kobiety. Więc może tam się udaj i wyraź swoje zdanie na temat tego, czego biedni mężczyźni nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 17:49 Facet siedzi pod kamieniem, czy co? Hasła, że kobieta powinna mieć nie więcej niż ileś tam kg (i sposoby na osiągnięcie tego celu) są w przestrzeni publicznej, od kiedy pamiętam. Powoli coraz mniej ale są. Praktykowanie zakładania tzw. szwu mężowskiego czyli środka do uzyskania ciasniejszej pochwy jest potwierdzone w wielu krajach, także w Polsce. Oczekiwanie od kobiety pewnego wyglądu, określonej długości włosów i spódnicy, wysokości obcasów czy głębokości dekoltu jest tak zakorzenione w naszej kulturze, że nawet nie zdajemy sobie sprawy, jak bardzo. I wymagania stawiane w tym zakresie kobietom są dużo wyższe niż facetom. Jednorazowe wylaszczenie się może trwać kilka godzin. Plus stała pielęgnacja. Wszystko o czym on pisze istnieje od lat a nie hipotetycznie. Jedynym punktem, nad którym można podjąć dyskusję, to punkt 3. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 17:56 Nie zgodzę się. Wobec mężczyzn też wysuwane są oczekiwania wobec urody. I to zasadnicze. Ale nie uważa się ich za nieuzasadnione. A co do punktu 3 to jest on uwłaczający wobec kobiet. To znaczy to że zainteresowanie kobiety innym mężczyzną jest nieistotne więc sama kobieta jest istotą bezwolną. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 18:25 Omg, jakie to tendencyjne. Pierdoły. Po prostu panom nagle zaczęło przeszkadzać ich uprzedmiotawianie, czyli coś, z czym kobiety żyją od lat. Być może za kilkadziesiat lat kobiety zmienią swoje nastawienie. Przecież to proces😁 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Cztery rzeczy 08.10.23, 20:34 Jakie żałosne brednie. Ciekawa jestem czy Ty rozumiesz, że im bardziej będziesz sobie udowadniał jak beznadziejnym podgatunkiem ludzi są kobiety tym bardziej Twoje szanse na to, że kiedykolwiek znajdziesz taką, która się z Tobą zwiąże maleją do zera? Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Cztery rzeczy 09.10.23, 09:00 Ja bym sie zastanawiala, w jakims towarzystwie obraca sie autor tego artykulu. Zyje juz troche na swiecie i nigdy nie uczestniczylam ani nie podsluchalam rozmow kobiet o wielkosciach penisow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Cztery rzeczy 09.10.23, 09:18 Poziom jak z gazetki szkolnej w późnej podstawówce. Nie wiem co on ogląda, że na porządku dziennym są rozważania o wzroście czy penisie. Dobór "koleżanek" jak w Bravo girl. Odpowiedz Link Zgłoś