reinadelafiesta 12.10.23, 23:36 Też posłuchałybyście? Bo ja bardzo chętnie, może lecieć non stop, cały weekend. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: Wind of change 12.10.23, 23:43 reinadelafiesta napisała: > Też posłuchałybyście? Bo ja bardzo chętnie, może lecieć non stop, cały weekend. Przecież to jest o pojednaniu z ruskimi.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wind of change 12.10.23, 23:58 reinadelafiesta napisała: > Też posłuchałybyście? Bo ja bardzo chętnie, może lecieć non stop, cały weekend. Tu jest ten kawałek, którego potrzebujesz.... youtu.be/8ag_0GVFvTk?si=zbD5Mj8EBa-oASX4 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wind of change 13.10.23, 09:00 Nie, ze wszystkich fantastycznych piosenek Scorpionsow ta jest najgorsza. Jest piątek, wiec przed pracą najchętniej „let me take you far away, you’d like a Holiday”, w trakcie pracy „here I am - Will you sens me an angel!”, a po pracy - „Rythm of love”. Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: Wind of change 13.10.23, 09:49 Niezupełnie o to mi chodziło. To może chociaż We Are the World? Albo Krakowski Spleen? Możesz sobie nucić "there comes a time..." albo "czekam na wiatr co rozgoni.." Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu1 Re: Wind of change 13.10.23, 09:22 Rozumiem że chodzi o aluzyjny tytuł.?ż Też czekam na "tę melodię" 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: Wind of change 13.10.23, 09:40 I ciszy wyborczej nie zakłóca Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wind of change 13.10.23, 09:43 Doceniam, że pracuję z domu i mogę sobie słuchać: m.youtube.com/watch?v=PVA7HNl5qsA Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Wind of change 13.10.23, 10:34 A ja nie mogę, uszy mi od tego umcyk umcyk więdną. Doceniam zaangażowanie i z tekstem się jak najbardziej zgadzam, ale słuchać to tego nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Wind of change 13.10.23, 10:47 Mam podobne odczucia, z tekstem jak najbardziej się zgadzam Słucham tego www.youtube.com/watch?v=m9nBzPkis0A Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Wind of change 13.10.23, 10:58 A jakie maja poglądy teraz? Pytam, bo taki Roger Waters śpiewał o ścianach na koncertach wolnościowych w PL, a teraz popiera Putina, aneksję Krymu, wojnę z Ukrainą itd.. No i żeby sie nie okazało zaraz, że Wind of change to jakiś hymn manosfery firmujący zakaz aborcji i odebranie praw wyborczych kobietom a firmuje to jakiś podstarzały koleś ze scopionsów. Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: Wind of change 13.10.23, 11:13 Wind of change jest kojarzona jednoznacznie i nic tego nie zmieni, więc się już tak nie troskaj. A jak nie chcesz tego słuchać, to kilka innych propozycji tutaj też padło. Tylko, że Tobie żadna nie odpowiada, prawda? Jak Ci to ktoś napisał "jesteś zbyt czytelna". Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Wind of change 13.10.23, 12:46 Reszta zespołu się od tego skretyniałęgo dziadka odcieła...a w wind of change nie należy do niego a do zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Wind of change 13.10.23, 12:38 Akurat ta piosenka to w naszym przypadku jak kulą w płot. ) Mnie budzi to: m.youtube.com/watch?v=U_9TxS1_7gc Woke Up this morning I to cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Wind of change 13.10.23, 12:43 Mnie się earworm przypętał, taki zupełnie bezpretensjonalny, muzycznie - jak melodyjka w windzie, ale czegoś podszedł mi tekst www.youtube.com/watch?v=yFE6qQ3ySXE Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Wind of change 13.10.23, 12:45 I jeszcze mam pyszny utwór, świeżutko wydany, dla tych, co dumają, co zrobić w niedzielę - spacer czy w domu zostać... www.youtube.com/watch?v=pdmDXOMriq8 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Wind of change 13.10.23, 13:01 Jeżeli PIS nie wygra proponuję to na poniedziałek ranoTekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Wind of change 13.10.23, 16:40 na "change" w weekend jestem chętna, piosenki nie trawię... Odpowiedz Link Zgłoś