jackowo-deluxe 27.10.23, 16:39 Zyjemy w ponurych czasach, wiec warto zalozyc jakis optymistyczny pogodny watek Wrzucajcie tu jakies pozytywne informacje Wiec moze zaczne ja Mam nowy telefon -pixel 8 Fajny🙂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 17:23 Przede wszystkim to ze nie jest jak iPhone 15, ktory sie tak bardzo nagrzewa, ze podobno parzy rece (doslownie) No i pixel 8 jest duzo tanszy Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 19:32 Znaczy nie stać Cię na iphona to wymyśliłaś, że jest zły? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 19:45 jak sie postarasz, to nawet masz poczucie humoru🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 20:11 mikams75 napisała: > co w nim jest fajnego? Nie widzisz nic fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 17:14 Z pozytywnych rzeczy - mam szarlotke. Co niestety laczy sie z mnie pozytywnym watkiem, ale nie bede tu zasmiecac. Odpowiedz Link Zgłoś
lampasufitowa Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 17:17 U mnie lipa straszna....piszcie poczytam vos miłego.. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 17:39 Jejku, po co to wkleilas ten telefon NIE JEST ekskluzywny tak jak ty ale taki zwykly....taki sie kojarzy ze sprzedawca z Biedronki prysl tym samym twoj mit u nas dzis Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 17:51 Nigdy nie ukrywalam ze lubie oszczedzac na drugorzednych rzeczach Powiem wiecej - poprzedni telefon mialam od 2016 roku Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 19:19 Asmo, mysle ze slabo znasz zycie, a sie wymadrzasz Moj tesc mi powiedzial kiedys tak “Doszedlem do wielkich pieniedzy bo umialem i lubilem oszczedzac. Corka mi sie nie udala ale dobrze ze Ciebie mam” Dlaczego tak powiedzial? Bo ceni mnie za to ze nie uderzyla mi sodowa, ze nie szastam pieniedzmi jak nie trzeba Bo ja np. nie tylko nie zmienialam telefonu od 2016, ale rowniez nie zmienilam futeralu na telefon Natomiast jego corka szaleje z forsa, a na mnie , na Polke, patrzy z gory, bo skonczyla Harvard i mysli ze jest taka acymadra I wspaniala A ja sobie mysle, ze to sie jeszcze okaze kto bedzie gora🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 19:33 Wstyd raczej pokazywać coś tak zniszczonego, gdy nowe kosztuje grosze Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 19:46 Tu chodzi nie o grosze tylko o filozofie zycia Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 10:05 U nas w Polsce na taką "filozofię życia" mówi się "dziadowskie oszczędności". W dziurawych butach też chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 20:02 I dlatego polacy za zasobnych nie uchodza? Tez to zauwazylem ze zastaw sie a postaw sie cigale kroluje. Teraz to wersja " a co, stac mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 11:10 jackowo-deluxe napisała: > Tu chodzi nie o grosze tylko o filozofie zycia To w twoich ustach brzmi wątpliwie. To ty zakupiłaś hurtowe ilości świeczników obronnych. To ty zastanawiałaś się nad zakupem dosć absurdalnego, absurdalnie niepraktycznego i - w porównaniu do zwykłego krzesła ogrodowego - absurdalnie drogiego tronu z drewna. A teść to wszystko widzi, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 16:15 Nie widzi Tylko cztery swieczniki mam rozstawione, reszta schowana na ewentualnosc kryzysu Tak, zastanawialam sie nad fotelem ogrodowym, ale w koncu pomyslalam, ze nie bede ryzykowac. Jak ktos w naszej rodzinie ma choc odrobine oleju w glowie to wie, ze nalezy przy tesciu, ze tak powiem, keep low profile. Czego absolutnie nie rozumie jego corka. Czasem az trudno uwierzyc jak bardzo ludzie portafia byc odrealnieni ku wlasne zgubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 22:07 Może córka słusznie założyła, ze na rodzica wygłaszającego przy obcych komentarze nt „udania się” potomstwa, można tylko spuścić zasłonę milczenia. A może doszła już do etapu złośliwego podjudzania nieudanego staruszka i czerpania z tego dzikiej uciechy…? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 03:26 hehehe wy wydajecie na i15 6 tys PLn a a u nas $800 to rzeczywiscie grosze (porownujac do zarobkow) bo ja bym chyba w zyciu nie mial telefonu jakbym mial za niego zaplacic $6 tys Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 07:43 engine8t napisał: > hehehe wy wydajecie na i15 6 tys PLn a a u nas $800 to rzeczywiscie grosze (por > ownujac do zarobkow) bo ja bym chyba w zyciu nie mial telefonu jakbym mial za n > iego zaplacic $6 tys "iPhone 15 Pro Max: 1299 dolarów" Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 20:08 I przy 6 tys sredniej pensji miesiecznej to niecale 20% W Polsce taki kosztuje 120% pensji miesiecznej. I o tym mowie ze porownujac to w zyciu bym nie zaplacil ponad $7k za gowniany lelefon i to co 3 lata ( wg "bogatych" Polakow trzymanie ponad 3 lata to juz nie przystoi) zeby nawet pozlacany byl. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 07:33 jackowo-deluxe napisała: > Moj tesc mi powiedzial kiedys tak > “Doszedlem do wielkich pieniedzy bo umialem i lubilem oszczedzac. Corka mi sie nie udala ale dobrze ze Ciebie mam” Zapewne do wygłoszenia tej kwestii natchnął go widok tego etui 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 20:10 Byc moze . Ale mial troche racji bo trzeb wiedziec gdzi wydawani ema sens a gdzi nie. Telefon to nie inwestycja . Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 22:09 Tak, zakup wagona świeczników to taka sama świetna inwestycja jak niesprawdzenie kar za zabicie 3 osob w Dubaju… Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Optymistyczny watek 29.10.23, 21:51 Czyli po prostu jesteś niechlujna? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 29.10.23, 22:13 Arthwen, moglas sie odniesc do mojego nowego telefonu albo do starego futeralu Odnioslas sie do futeralu Wedlug mnie to wiecej mowi o Tobie niz o mnie🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 13:07 Tak, mówi to o mnie mianowicie to, że nie znoszę takiego niechlujstwa i sama nie używałabym tak zniszczonego etui. O tobie to mówi natomiast to, że jesteś niechlujna i skąpa do przesady. Telefon natomiast to zupełnie zwyczajna kwestia, co tu w ogóle komentować i do czego się odnosić? Sprzęt z średnio niskiej półki, ale jeśli ktoś nie potrzebuje konkretnych funkcji, to wydawanie tylko dla znaczka z marką nie jest moim zdaniem sensowne, ale żeby tez jakoś specjalnie chwalić się i kogoś z tego powodu? No bez jaj. Serio poczułaś przymus, żeby pochwalić się telefonem?? To już wątki o świecznikach były lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 16:48 Chwale sie jedynie rzeczami, ktore sa dostepne finansowo wszystkim. Np. Telefonem komorkowym. Ale nie rozumiesz tego mechanizmu, bo pewnie uwazasz, ze chwalenie sie musi dotyczyc czegos imponujacego, a najlepiej, zeby podkreslalo przynaleznosc do wyzszych sfer Nie, Arthwen, mnie cos takiego nie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 18:11 Dla wiekszosci tutaj taki telefon to ich miesieczna pensja a wiec absulutnue luksus i powod do chwalenia sie Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 20:00 Mnie niezbyt interesuje co cię kreci - to jest oczywiste, że tylko jatki na forum. O wyższych sferach zresztą nie masz pojęcia, więc zdziwiłabym się, jakbyś kiedyś pochwaliła się faktycznie czymś takim, co mogłoby świadczyć o jakimkolwiek twoim kontakcie z dowolną wyższą sferą. Co zresztą nie ma znaczenia, bo niespodzianka - mam to w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 31.10.23, 00:50 Wcale mnie to nie dziwi Obojetnosc wyzszych sfer wobec prostych ludzi to zadna nowosc Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 18:14 hehehe znawca sie znalazl.... A jaki telefon dla ciebie to jest ten powyzej srednio niskiej polki.? Pozlacany iPhone z diamentamj? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 03:24 Ja am samsung s8 z 2017 i ciagle nie mozna sie absotnie do niczego przyczepic - jest w idealnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 03:23 W europie chyba ich nie ma . Generalnie to solidny telefon. Google zwykle sprzedaje sowje telfony tylko w Ameryce...ame moze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Optymistyczny watek 27.10.23, 18:35 Coś mi się skończyło, a to zawsze jest pozytywny moment Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 02:44 W lesie pachnie jesienną wilgocią i liście kolorowe wszędzie. Miło i przyjemnie przejść się w takich okolicznościach przyrody. Żal mi było rezygnować z opery w niedzielę bo albo wyjazd króciutki albo opera w ulubionym towarzystwie syna. Ale mój bilet poszedł w dobre ręce. Aby było jeszcze bardziej optymistycznie to zerknęłam na stronę Opery i znalazłam OSTATNI wolny bilet na tę samą operę w innym terminie. Minus to jego cena. Ale nie miałam wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 02:49 I jeszcze nasz najbardziej optymistyczny pies. Morda uśmiechnięta zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 05:00 Nie wiem czy mam racje ale uwazam ze niektore psy zawsze maja usmiechniete mordki, a inne zawsze smutne Fajne masz pieski🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 22:22 Dziękuję. To dzieciora. Ja jestem tylko psią "babcią" I niańką. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 03:19 hehehe wlasnie sie zastanwailam na nim. I na razie czekam na przecen albo samsunga S23 (jak sie s24 pojawi) albo ba i15 a jak juz Pixel to Pixel 9 Chetnie poslucham co sadzisz ale Moje Pozytywy : - jest obecnie oceniany jako konkurencja S23 za $100 mniej - ma duzo AI i mozesz manipulowac zdjeciamy bardzo latwo. - jest to telefon Googla i ma "pure Android" a wiec zadnych blotware czyli appek wcisnietych przez producenta i nezliwych do usuniecia. - Bedzie pwierwszy w kolejce do nowych wersji androida i google obiecuje uaktualnianie przez 7 lat (samsung 4 lata a i15 -6). Negatywy: - jest kolejna proba googla aby dogonic konkurencje i ma niesprwdzony prcesor - Procesor w nim to googlowski G3 jest tylko polepszona wersja G2 uzywan w porzednich wersjach a te mialy ogromny problem ze telefon mial tendencje aby bez powody rozgrzewac sie piekielnie. - NAwet jak ten problem z grzaniem sie Google poprawi to porzednik mial problem z czasem baterii - rozladowywal sie szybciej niz Google obiecywal - Nawet jak to tez porawili to G3 jest prcoesorem ktory juz obecnie jest jedna genracje za Samsungiem S23 jak i za i15. - ma juz przstarzala wersje otwierania odciskiem palcow (optyczna) - to hardware a wiec nie da sie porawic a konkurencja uzywa ultraconic - na opcje otwierani prze rozpznanie twarzy ale nie radzi sobie w ciemnosci.. A zabezpieczenie palcami i rozpoznawaniem twarzy to podstawowoe aspekty bezpieczenstwa. Rowniez hardware. - Ma swiecacy tyl na ktoym wida codciski palcow po 5 minutach a wiec musowo trzeb go nosic w palstikowej ochronce. - Tylko 2 kamery z tylu (konkurencja ma 3) i brak manulnych kontoli. - Trwalosc szkla ekranu jedna generacja za konkurencja - Ma tylko 2 kolory do wyboru i wsytkkie brzydkie. - Nie podoba mi sie ta metalowa wystajaca porzeczk na tyle. W podsumowaniu. Google to Software company i maja bardzo dnry software ale z harwarem ni emoga dogonic konkurencji. Czego im brakuje w harwarze probuja nadrobic sofwarem. Probkem w tym ze ze jakmasz kiepski silnik to nie da rady wszystkiego nadrabiac lepszymi turbo.. Google pracuje nad polepszeniem procesora ale cos sie im pochrzanilo i nie zdaza chyba nawet w Pixle 9 wporowadzic solidnego procesora. Glowny argument to $100taniej ale czy warto? Gdybym musial kupic teraz i mial tylko $700 to mialbym dylemat czy nwy Pixel 8 czy starszy ale bardzo solidny Samsung 22 czy i14. Znajomy i syn mieli poprzednie wesje googla i dalo sie z nimi zyc ale wrocili do sarych i sprzwdzonyc samsungow i iPhonow. Tak ze czekam na Black Friday i wiosne kiedy Samsung oglosi S24 a apple i16 albo jak ktorys z nich obnizy cene. N i jak Google obnizy swoja na Pixel 8 aby byla kuszaca to kto wie.. Nie jest to zal opcja ma wiele plusow ale wg mnie jeszcz torche za czolowka w swojej lidze No ale wszytko ma swoja cene. A ja trzyma telfony dlugo - ponad 5 lat z reguly wiec chce solidna maszyne Zycze przyjemnego uzywania i czekam ne reviews Odpowiedz Link Zgłoś
truchtamsobie Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 04:31 O i to jest konkretna recenzja, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 04:56 Na razie mam takie uwagi: Dobrze lezy w rece, latwo sie przestawic z iPhone na pixel Ma wiele ciekawych chyba nowych funkcji Np. (Cytuje) Know who’s calling and why with Call Screen Save time and avoid unwanted call and why before you pick up When you get a call, tap Screen call. Your Google Assistant will show you a real-time transcript of what the caller says. Pick up, hang up, or ask for more info Albo to When you’re put on hold, Google Assistant can wait on the line for you and let you know when someone’s ready to help I to Use Now Playing to detect music around you and it to playlists Ta funkcja tez jest fajna, jak jestes w jakims niebezpiecznym miejscu Have Pixel check on your safety Pixel can check in to confirm if you’re safe when you’re in an uncertain situation, like walking at night or hiking alone Albo to Get alerted about crises around you Albo to Get help calling emergency services after a car crash With car crash detections, your device can call for help if it detects that you’ve been in a crash Albo Quickly get helpin an emergency by pressing the Power button 5 times Your phone can automatically: - Call emergency services - Share your location - Recor, back up, and share a video Ma Bardzo duzo roznych ciekawych funkcji, wciaz to probuje rozszyfrowac Ogolnie moje pierwsze wrazenie sa bardzo dobre, ale pamietaj ze moja opinia moze nie byc obiektywna, bo jak zmieniasz iPhone z 2016 roku na pixel 8, no to wszystko jest fajne🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 19:55 Wiekszsc tego to po prostu funkcje systemu operacyjnego Androida ktory przeciez jest systemem operacyjnym Googla i jest w kazdym telefonie z Androidem. To w wiekszsci nie zasluga telefinu ale niwczesniejszego systemu operacujnego. Pixel synie z tego ze nie doklada niwywlaczalnych aplikacji za ktore kasuje od producentow i ich reklam. Wiekszosc z tego co mowisz to cos czego ja nie toleruje i nazywam Googlwoska inwigilacja. Ja nie chce aby telfon mnie monitorowal24/7 ( i wysylal dane do googla oczywiscie). Ja chce telefo do wlasnych potrzeb i ja chce decydowac co gdzie i kiedy. Dlatego ja nie uzywam Chromu - googlowskiej przegladarki znanje z najwyszego pozimu szpiegowania uzytkownikow i ropzekazywania danych googlowi. A wszystkie guglowskie "udogodnienia" mam powylaczne i poblokowane. No i to co tak sobie w Pixely 8 wystawiaja na peidestal - AI, ktore modyfikuje zdjecia zeby wszyscy na nich wugladali ladnie szczuplo i z usmeichem to przeciez parodia bo to ju znie sa zdjecia a sztuczny twor... Czy o to chodz w fotograffi? Ale ja bym to wylaczyl... Mialem Pixela w rekach i czuje sie solidnie. I jak pisalem nie kupilem poniewaz pomimo ze obecnie wlekszsz brakow hardwerowych nadrobili (choc nie do konca) softwerem to co bedzie za 5 lat? No i poczekam na ceny za miesiac.. Na poczatku Pazdziernika Amazon mial swij Prime Day i tam byl Samsun S23 za chyba $450.. wiec na Black Friday tez moga byc duz eobnizki a wtedy zdecyduje ..No bo ja ni epotrzebuje na razie wymiany. Moj S8 z 2017 ma wszytkie funkcje ktore sa w najnowszych jedynie wszyko wolniejsze a ekram nie taki "sharp" ale mnie sie az ta nie spieszy i moj ekran jest wystarczajco dobry. .A stad wniosek ze soldna maszyna bedzi ebobra za 5 czy wiecje lat a wiec nie ma sensu teraz oszczdzac $100. Moj T-mobile chce mida cobecnie $325 za moj stary jak kupie Pixel 8 (czyli zaplacilbym tylko $375) a tylko $250 jak kupie samsunga S23 (czyli ciagle musialby doplaci $550) tak ze czekam bo moge. No i nowy telfon w sumie nie poprawi mi wyraznie niczego poza samopoczuciem ze mam nowy Tak ze Google wsadza Googlowskie rzeczy a Samsung samsungowskie a co wklada Apple to nie wiem bo nigdy nie mialem. Syn informatyk mial wszytkie i wrocil do Samsunga S22+ i mowi ze najsolidniejszym jest iPhone, potem Sansung serii S a Google jest OK - zreszta teraz prawie wszytkie sa OK. No ale mowi ze poniewaz zal rodzina oprocz niego jedzie na iphonach wiec chyba i in dla wygos wymieni na iphona bo wtedy beda w jednym "ogrodku czy sadzie". Problem a Apple jest taki ze tam nic nie mozna zmieniac - to co Apple dalo ma byc tak jak Apple chcialo a le to po prostu pracuje ze problemow. Ot cal hsitoria z telefonami. Z kupwanie telefonow to jest tak jak z kupowaniem domu czy samochody - nie ma sie co spieszyc i panikowac bo "za rogiem" czeka lepszy No a Ty kupilac i masz z glowy a ja bede " kupowal" czyli obserwowal i pewnie w jakim momencie emocje (albo oczy sprzedawczyni w sklepie) wygraja i wymienie.. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 21:04 Wiekszosc z tego co mowisz to cos czego ja nie toleruje i nazywam Googlwoska inwigilacja. Ja nie chce aby telfon mnie monitorowal24/7 ( i wysylal dane do googla oczywiscie). Ja chce telefo do wlasnych potrzeb i ja chce decydowac co gdzie i kiedy. “ Masz racje, tylko ze w miejscach takich jak Chicago ta googlowska inwiligacja zwieksza szanse na przezycie 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 22:23 jackowo-deluxe napisała: > Wiekszosc z tego co mowisz to cos czego ja nie toleruje i nazywam Googlwoska in > wigilacja. > Ja nie chce aby telfon mnie monitorowal24/7 ( i wysylal dane do googla oczywisc > ie). Ja chce telefo do wlasnych potrzeb i ja chce decydowac co gdzie i kiedy. “ > > > Masz racje, tylko ze w miejscach takich jak Chicago ta googlowska inwiligacja z > wieksza szanse na przezycie 🙂 Nie przsadzasz czasami? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 23:06 Moze, ale chyba nie tak bardzo W Chicago najwieksze szanse na przezycie w trudnej sytuacji zapewniaja: 1. Pistolet przy sobie 2 odpowiedni sprzet komunikacyjny, zeby policja mogla jak najszybciej przybyc z odsiecza. Zwlaszcza jak sie ma glocka a przeciwnik karabin szturmowy. Kazda sekunda jest na wage zlota. Przyklady mozna mnozyc. Takie sa realia. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 23:15 Nigdzie nie jest perfekcyjnie🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 05:32 Procesor w nim to googlowski G3 jest tylko polepszona wersja G2 uzywan w porzednich wersjach a te mialy ogromny problem ze telefon mial tendencje aby bez powody rozgrzewac sie piekielnie. “ Odpukac, ale na razie w ogole nie ma problemow z rozgrzewaniem sie, Na baterie zwroce uwage, wiec na razie sie nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 19:25 Trzymam kciuki ze tak bedzie. Poprzednie wersje tez sie dobrze sprawowoaly pare pare miesiecy zanim ludzie nie zaladowali wiecej aplikacji ktore sie ze soba nie zgadzaly i wtedy i telefon sie grzal i bateria padala. Dlatego ja na razie czekam i obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 03:27 Wyprałam dzisiaj z pościelą pilota😩. Po wysuszeniu działa! Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 07:30 ja wyprałam w/w iphona i też z niego piszę teraz Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 16:29 Za takie swiadectwo w reklamie telewizyjnej moglabys dostac troche kasy🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 19:58 Zrob zdjecia i sprzedaj to producentowi jako reklame Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 07:25 A w takim razie zdjęcie czym zrobione - młynkiem do kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 16:20 Moim starym wysluzonym iPhonem Jak ma dostep do Wi-Fi, to internet dalej w nim dziala Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 07:52 Bardzo to wszystko deluxe. Cieszę się, że etui zobaczyłam przed śniadaniem. Idę do roboty, może trafi mi się jakiś bogacz z Ameryki dający łapówki grubymy dolaramy. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Optymistyczny watek 28.10.23, 20:01 Idę do roboty, może trafi mi się jakiś bogacz z Ameryki dający łapówki grubymy dolaramy. Obcy ci sie, albo cie trafil Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Optymistyczny watek 29.10.23, 20:06 Uważam że czasy mamy całkiem ok. Kiedy twoim zdaniem były lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 29.10.23, 20:21 m.youtube.com/watch?v=IrVD0bP_ybg&pp=ygUbZGlhbW9uZHMgYW5kIHJ1c3Qgam9hbiBiYWV6;;IrVD0bP_ybg;;https://i.ytimg.com/vi/IrVD0bP_ybg/default.jpg;;Diamonds And Rust Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Optymistyczny watek 29.10.23, 22:52 Do wczoraj bylo lato, 27 stopni. Dzis juz ponura, zimna jesien, ale trafilam przez przypadek do Ocean Grove nj wogole szara pogoda mi nie przeszkadza. Takiej ilosci domkow z piernika dawno nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 18:30 ha! ja też mam od dziś nowy telefon, i kłócę się z nim już od kilku godzin! fajne sprawy? nowy pies (wciąż nowy, choć jest już od miesiąca ponad). słońce, złoty świat. a zaraz idę pływać. po ciemku, ale z latarką czołówką, bo głowy nie zanurzę na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 18:47 ja też mam od dziś nowy telefon' 👍🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Optymistyczny watek 30.10.23, 18:49 stephanie.plum napisała: > ha! > ja też mam od dziś nowy telefon, i kłócę się z nim już od kilku godzin! > > fajne sprawy? nowy pies (wciąż nowy, choć jest już od miesiąca ponad). > słońce, złoty świat. a zaraz idę pływać. po ciemku, ale z latarką czołówką, bo > głowy nie zanurzę na 100%. > Stefcia,realizujesz moje marzenie-pływania nocnego (wieczornego ), -chodzi za mną ten pomysł o 2lat. Kiedyś spróbuję (Ja w otwartych akwenach plywam w okularkach i w czepku) Odpowiedz Link Zgłoś