asiaiwona_1 31.10.23, 10:23 Co ematka sądzi o tych kosmetykach? Warto? Nigdy nic od nich nie miałam, a teraz tyle reklam mi się na fb wyświetla … coś konkretnego polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apallosa Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 12:30 Miałam kiedyś z Kiehls'a Ultra Facial Cream, olejek Mignight Recovery - nic specjalnego, szczerze mówiąc... Ale to moja subiektywna opinia, Tobie może przypasować. Wiem,że moja idolka🤩 Mysiulek08 bardzo poleca ich krem pod oczy z avocado. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 12:55 poleca 😂 ale zeby az tak bardzo to nie, przyjemny tlusty (tak jak lubie) i maske z avocado tez poleca poza tym lubie serie z wit c serie z retinolem ultra facial to taki zwykly nawilzajacy krem a cala seria recovery kompletnie sie nie podoba sie ani mnie a juz napewno moim oczom natomiast wspoldomownik chwali meskie produkty kielhsa Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 12:58 ja tak troche z musu musialam poszukac czegos na czas pandemii, jak poczty stanely, a najlatwiej bylo z kielhsem i nuxe Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 12:55 Miałam mnóstwo próbek z Kiehl’s i to takich sporych, które wystarczyły na kilka tygodni użytkowania. Nic nie wzbudziło mojego entuzjazmu na tyle, aby kupować te kosmetyki regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 12:56 maske z avocado chyba chwalilas? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 13:07 Może to było dawno i wtedy mi pasowała? Musiałam przez ten czas znaleźć lepsze rzeczy, bo nawet nie pamiętam tej maski. Dawno już nic z Kiehl’s nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 12:58 Miałam jakieś próbki. Njabardziej zapamiętałam maseczkę różaną. Przepięknie pachniała ale nic nie robiła - ani złego ani dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 13:06 Dostałam w zeszłym roku na urodziny zestaw różnych mazideł w małych formatach. Przyjemne w użyciu i to by było na tyle. Nie robią nic złego ale dobrego też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 13:09 krem pod oczy z witc i takiez serum cos tam robi Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 13:11 Byc może tego nie miałam, nie pamiętam już co tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 13:14 spojrzalam na ceny kielhsa w PL, hmm , za te pieniadze ( mniejsze tez) znajdziesz sporo innych kosmetykow Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 13:20 Mam krem pod oczy obecnie Kiehl's Midnight Recovery Eye który niby ma redukować cienie pod oczami, niwelować opuchnięcia a tutaj nic. Ani jedno ani drugie. A już 2 miesiąc mam. No ładnie się wchłania i tubka na plus ale to samo może robić krem z rossmana Więcej produktów nie mam I narazie nie mam zamiaru posiadać Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 14:13 clk napisała: > Mam krem pod oczy obecnie Kiehl's Midnight Recovery Eye który niby ma redukować > cienie pod oczami, niwelować opuchnięcia a tutaj nic. Ani jedno ani drugie. Zodyn, ale to żodyn krem tego nie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 14:22 Zrobi zrobi: www.lush.com/pl/pl/p/cup-o-coffee-face-and-body-mask Oczywiście mowa o sporadycznych opuchnieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 17:19 Od lat używam Clinique po oczy i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 14:53 Czyli kosmetyki bez szału. No to może sobie podaruję testowanie. Dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkie.nic Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 15:24 W salonie chętnie dają próbki, zajrzyj i sama przetestuj. Ale bez szału Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 15:03 Miałam parę rzeczy (Midnight Recovery Concentrate, Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum i coś jeszcze), ogółem nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkie.nic Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 15:23 Byly teraz miniaturki do brania, wyświetliła mi się reklama to poszłam do salonu (3 _nie_takie _mini produkty). Już kiedyś testowałam krem pod oczy z awokado, nic specjalnego, tlusta okluzja, poza tym nic nie robi. Używam ich już z 10 dni, składy przeciętne, nic złego nie robią, ale i dobrego też nie. Za te ceny nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Kosmetyki Kiehl’s 31.10.23, 17:53 Nie warto - zwykłe kosmetyki i przy tym dość drogie. Odpowiedz Link Zgłoś