Dodaj do ulubionych

Terminarz w telefonie

12.11.23, 08:35
Korzystam z kalendarza na Androida, ale kiepsko tam widać wydarzenia. Macie jakiś lepszy patent na terminarz?
Obserwuj wątek
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Terminarz w telefonie 12.11.23, 10:29
      Google Calendar
    • ironia_losu_od-nowa Re: Terminarz w telefonie 12.11.23, 10:55
      W jakim sensie kiepsko widać? Możesz ustawić dowolny widok, dzienny, tygodniowy itd. Może być jako powiadomienie dźwiękowe, może ci od razu wyskakiwać na głównym ekranie. Dla mnie jest ok, ale może ja mało wymagająca jestem 🤷‍♀️
    • joana.mz Re: Terminarz w telefonie 12.11.23, 11:03
      ja korzystam z google, telefon mam z nim schynchronizowany. Wolę na komputerze, ale do wpisywania np wizyt w trakcie umawiania telefon zdecydowanie jest lepszy
      • alina460 Re: Terminarz w telefonie 12.11.23, 11:28
        Też mam zsynchronizowany , ale na telefonie słabo widać, bo jak jest kilka wpisów to widzę tylko początek pierwszego. I w sumie to nie ma tam żadnych ustawień, żeby zmienić widok.
        • sol_13 Re: Terminarz w telefonie 12.11.23, 17:02
          Możesz sobie zmienić na: Dzień, wtedy będzie widać wszystkie
    • eagle.eagle Re: Terminarz w telefonie 12.11.23, 17:26
      Ja od ponad 10 lat używam aplikacji aCalendar+ , płatna , ale jednorazowo i za jakąś drobną sumę , kiedyś 11 zł. Polecam.
      • bywalec.hoteli Re: Terminarz w telefonie 12.11.23, 23:31
        tych aplikacji jest dużo: remember the milk, trello itp. nic jakoś mnie nie ujęło - przypomnienia były słabe. Ja potrzebuję przypomnienia o terminie dźwiękiem, który sobie sam ustawię.

Ten aCalendar+ - jakie ma mocne strony?
        • eagle.eagle Re: Terminarz w telefonie 13.11.23, 05:13
          Na miesięcznym widoku widać wszystko , znaczy nie kropeczki że w danym dniu masz jakieś załatwienia, tylko co to jest - to co się samemu wpisze. Kilka lat temu nie było drugiego takiego kalendarza, teraz nie wiem. Głównie dlatego dla mnie jest najlepszy.
          Oczywiście jest też widok tygodniowy i dzienny.
          • eagle.eagle Re: Terminarz w telefonie 13.11.23, 05:15
            Sprawdziłam, kalendarz google też już tak ma, praktycznie wygląda tak samo. wink
    • leyla76 Re: Terminarz w telefonie 13.11.23, 08:33
      Outlook .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka