eglantine 22.11.23, 13:42 Macie doświadczenie? Może wasze dzieciaki uczyły się w ten sposób? Korzystałyście z jakichś konkretnych platform, serwisów edukacyjnych? W googlach wyskakuje ich mnóstwo, ale może którąś możecie polecić? Dla kuzyna pytam, tym razem serio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohominilupus Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 14:01 Sprawdz preply. Nie korzystałam ale fajnie to wygląda, duża rozpiętość cen. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 14:52 Ja korzystałam, korzysta mój mąż, mogę polecić z czystym sumieniem. Duży wybór nauczycieli, możliwość dość elastycznego organizowania lekcji, duża rozpiętość cen, dużo ocen wystawianych przez korzystających konkretnemu nauczycielowi. My znaleźliśmy super dziewczynę, holenderkę mieszkająca w Maladze Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 15:16 O super, dzięki dziewczyny, przyjrzę się. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 16:02 Dodatkowo platforma zabezpiecza w pewien sposób obie strony. Jeśli ty nie pojawisz się na lekcji bez wcześniejszego powiadomienia ( można bezpłatnie odwołać do 4h przed) to tutor I tak dostanie zapłatę, a jeśli wystawi cię nauczyciel, tobie nie zostaną ściągnięte godziny/pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 14:28 Na fb jest sporo grup, międzynarodowe towarzystwo, można się na msgr indywidualnie umawiać na rozmowy. Np. International English Cafe Jest platforma Tandem, ma też kilka grup na fb, też się umawiasz na rozmowy w danym języku, często w zamian za pomoc w nauce innego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 14:32 zobacz na italiki.com Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 16:11 joana.mz napisała: > zobacz na italiki.com Polecamy to samo Z tym, że italki.com (nie italiki) Odpowiedz Link Zgłoś
tojaba Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 14:38 Effortless English Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 16:09 Italki (czyt. aj toki). Klikasz w nauczyciela, oglądasz krótki filmik, w którym się przedstawia - i możesz się zorientować, czy Ci pasuje. Z 10 obejrzałam, zanim wybrałam. A jak po pierwszej lekcji nie pasuje, na następną wybierasz kogoś innego. Bo tam się umawiasz na dzień i godzinę, nie ma umów na dłuższy okres. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Angielski z native speakerem online 22.11.23, 17:59 Mój syn ma konwersacje, pani jest zawodową nauczycielką z Anglii, ale mieszka zupełnie gdzie indziej, z dużym doświadczeniem, bo to nie młódka. Cena w porównaniu z pracującymi w Polsce nativami bardzo atrakcyjna. Wadą bywają czasem jakieś problemy z połączeniem, ale to jak z każdymi lekcjami online. Polecona przez kogoś kto korzystał z jej usług na preply. Odpowiedz Link Zgłoś