Dodaj do ulubionych

Black Friday

• lauren6 Re: Black Friday 24.11.25, 08:48
      Kupuję abonamenty i subskrypcje w promocji.
      • pani.asma Re: Black Friday 24.11.25, 12:23
        Na przykład jakie ?
        Daj jakąś inspirację
    • pani.asma Re: Black Friday 24.11.25, 12:27
      Kupiłam sobie kosmetyki z Paulas choice bo jest najlepsza Promocja w roku to znaczy pisze że jest najlepsza promocja kiedykolwiek ale niestety to wierutne kłamstwo bo w tamtym roku były lepsze gadżety gratisowe dodawane

No ale i tak się opłaca obkupię się już na cały rok
    • kachaa17 Re: Black Friday 24.11.25, 17:56
      Tak, kupuję w Reseved dość często, mam w koszyku rzeczy po kilka miesięcy i śledzę ceny. Nigdy się nie spotkałam z oszukaną promocją.
    • asia_i_p Re: Black Friday 24.11.25, 20:23
      Rok w New Masters Academy za 200 dolarów zamiast za 420. To jest szkoła rysunku online, ale naprawdę porządna. Ten abonament obejmuje wykłady i dostęp do materiałów oraz do kilkunastu kanałów na Discordzie ze wsparciem profesjonalnym i rówieśniczym, za profesjonalną ocenę swoich zadań trzeba zapłacić osobno, ale nie jakoś bardzo drogo - 36-60 zł za pisemną, 72-120 zł za nagranie video (kupuje się tokeny, od 9 do 12 dolarów za sztukę, zależy ile na raz kupisz, pięć takich na starcie już dostałam w ramach tych 200 dolarów).
      Bardzo porządni, zero ściemy, śledziłam tę cenę przez parę miesięcy, rzeczywiście uczciwa obniżka.

Kupiłam już sobie ogromną teczkę, deskę i blok A2 taniego papieru na bazgroły, teraz jeszcze dokupię A2 blok rysunkowy i jaaaadę.

A, kupiłam też sobie "The Secret History" Donny Tartt, po angielsku wreszcie tym razem, żeby się wprawić w nastrój uniwersytecki.
      • grey_delphinum Re: Black Friday 24.11.25, 22:09
        Dziewczyny, jak skorzystac z tej promocji na Appletv czy jakos tak w Media Expert - mam kabelek w koszyku 😉, ale nie widzę info o promce...
        • kazia4 Re: Black Friday 24.11.25, 22:41
          To wątek założony dwa lata temu, teraz tylko Spotify.
          • grey_delphinum Re: Black Friday 24.11.25, 22:54
            kazia4 napisała:

> To wątek założony dwa lata temu, teraz tylko Spotify.

No tak...Dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka