koronka2012 30.11.23, 22:58 Czy któraś z was korzystała może z tej opcji? Jakie doświadczenia? Przyjeżdżam późno w nocy, więc wolałabym być pewna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewulinda111 Re: Booking - transfer lotniskowy 30.11.23, 23:32 Korzystałam 3 razy - zawsze bez problemu. Podajesz tam nr lotu, więc nawet jak jest opóźniony to kierowca czeka. Masz z góry podana cenę. Ja zdecydowanie wolę od Ubera i taksówek lotniskowy ch. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Booking - transfer lotniskowy 01.12.23, 19:39 Dzięki, ładuje w środku nocy a mój telefon tam nie zadziała, więc wolałam mieć pewność. To pytanie dodatkowe - mówię o takim transferze który załatwia booking a nie hotel, I płaci się kartą z góry na stronie bookingu. Pytanie czy oprócz tej pobranej opłaty dawałaś jeszcze kierowcy jakiś napiwek? Nie jestem pewna ale tam nie działają firmy taksówkowej tylko raczej prywatni kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
mariamuttola Re: Booking - transfer lotniskowy 01.12.23, 20:05 Też korzystałam i sobie chwalę, bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariamuttola Re: Booking - transfer lotniskowy 01.12.23, 20:06 Dałam napiwek, potem w trakcie pobytu pan kilka razy do mnie pisał, czy nie potrzebuję podwózki. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Booking - transfer lotniskowy 01.12.23, 20:08 Zamawiałam dla syn który leciał z dziadkiem. I było zawsze Ok. Niczego nie szukali, nikt ich nie okantowal. Odpowiedz Link Zgłoś