mallard 02.01.24, 14:30 Taki wpis ukazał się 1.01 na jednej z fejzbukowych dzielnicowych grup: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamisi2005 Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 14:37 Fajnie. Aczkolwiek uważam, że wtrącanie do miłych podziękowań inwektyw dotyczących inaczej myślących jest trochę słabe. Jestem z opcji edukacja zamiast obrażania. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 14:52 Takie niby grzeczne passive agressive. A wystarczyło poprzestać na podziękowaniach, bez dodawania wstawek o troglodytach. Może by to zachęciło kogoś jeszcze do niestrzelania? A tak tylko powoduje okopanie się petardowców na swoim stanowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 17:48 Zgadzam się. Wielu nie umie dziękować, a jeszcze gorzej jest z przepraszaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wunder-gaffe Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 15:27 Skąd facet wie jak wdzięczna jest Stelka? Odpowiedz Link Zgłoś
sza.aliczek Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 15:40 Chciałabym, by i u mnie tak było. Ale nie : / Jakby wszyscy obłędu dostali z tymi cholernymi fajerwerkami. Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 18:11 Nigdy nie strzelałam, ale po przeczytaniu takich podziękować miałabym ochotę na małą petardę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 18:17 Tak, na pewno ludzie, którzy nie rozumieją, że od ich zabawy giną ptaki i cierpią inne zwierzaki zmienią coś jak się ich zwyzywa, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
filifionka.b Re: Serce (troszkę) rośnie 02.01.24, 23:32 Serce roście. Nie rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś