Dodaj do ulubionych

mróz i czapka

• malaperspektywa Re: mróz i czapka 10.01.24, 16:04
      Broń boże. Ja już przy małym, letnim wiaterku naciągam kaptur. Latałam za młodu bez czapki, to teraz mam: skłonność do problemów z zatokami.
    • kozica111 Re: mróz i czapka 10.01.24, 16:07
      Ja zakładam czapkę, bardziej mnie dziwią adidasy i skarpetki-stopki a widuje sporo..
    • madami Re: mróz i czapka 11.01.24, 09:45
      Znam takie, nie noszą czapki bo im fryzurę przyklapuje wink albo "głupio wygląda" wink
      ich sprawa
      Ja tam czapki uwielbiam i mam ich wielkie pudło
    • lilia_tygrysia Re: mróz i czapka 11.01.24, 09:49
      Ja noszę czapkę nawet latem w chłodniejsze wieczory, wtedy cienką bawełnianą, moje zatoki nie lubią wychładzania, w zimie noszę zawsze.
    • loganberry Re: mróz i czapka 11.01.24, 10:16
      Noszę czapki od zawsze, a opowieści o tym jak to za młodu nikt nie nosił bo nie czuje się zimna czytam jak bajki. Chyba nie w tym klimacie się urodziłam. Marznę mniej więcej od września do maja, w czapce też marznę, ale bez czapki bym chyba umarła.
      • ayelen40 Re: mróz i czapka 11.01.24, 10:19
        Ja też. Nieraz nawet będąc w domu.
    • plain-vanilla Re: mróz i czapka 11.01.24, 16:45
      Spędzam godzinę dziennie na zewnątrz przy każdej pogodzie i bez czapki się nie da. Poza tym w wieku 35 lat nabawiłam się poważnego zapalenia zatok. Kto kiedykolwiek przechodził, to wie. A niestety zdarzają się nawroty. Od tamtej pory noszę czapkę i dbam o zdrowie.
    • dwa_kubki_herbaty Re: mróz i czapka 11.01.24, 21:37
      W Korei Południowej nie noszą czapek a tam po -10--15, to standard w zimie.
      Noszę czapkę nawet jak jest 5 st.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka