sillke 13.01.24, 23:12 Perfumy pachnące delikatnym pudrem. Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Perfumy 13.01.24, 23:14 Noa Cacharel. To dość oczywista odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
sillke Re: Perfumy 05.02.24, 22:07 pepsi.only napisała: > Noa Cacharel. To dość oczywista odpowiedź > Niestety, okazało się, że zapach jest słodki, kwiatowy, na pewno nie pudrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hungaria Re: Perfumy 06.02.24, 10:59 Bardzo lubie te perfumy, ale z pudrem nic wg mnie wspolnego nie maja. To glownie biale kwiaty. Pudrowa (z domieszka kakao i jakiejs leniwej egzotyki) jes tez Habanita. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Perfumy 06.02.24, 19:21 Pewnie dla każdego zapach pudrowy oznacza coś innego. Dla mnie akurat Allure Chanel to też bardzo pudrowy zapach. Z innych: Musc Noir For Her Narciso Rodriguez Emporio Armani Lei Giorgio Armani Teint de Neige Lorenzo Villoresi Satine Lalique Indian Lalique Le Parfum Lalique Dream Mancera -mnóstwo tego jest. Szukaj po nutach zapachowych. Większość perfum z heliotropem daje ten pudrowy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Perfumy 06.02.24, 11:34 Lubię pudrowe zapachy, ale mocne. Jeden z moich ulubionych to Lolita Lempicka, dla mnie to sama esencja pudrowości, a jak czytam opisy tego zapachu w internecie, to kompletnie się nie zgadzam. Ona cacharel tez dla mnie było pudrowe, ale może od moich czasów licealnych zmienili zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Perfumy 06.02.24, 19:08 Na pewno nie delikatne, ale intrygujące Juliette has a gun "citizen queen". Odpowiedz Link Zgłoś