Dodaj do ulubionych

Podoba wam się Chajzer?

07.02.24, 17:47
Przyznam, że nie mogę na niego patrzeć. Wyjątkowo nieurodziwy, do tego pamiętam jak byłam na studiach i w pewien weekend odwiedzając dziadka, oglądałam Dzień dobry TVN i on tam był, wtedy nie wiedziałam jeszcze, że to synek tatusia, natomiast zapytałam samą siebie, co ten mało śmieszny grubasek robi w tv.

Obserwuj wątek
    • demono2004 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 17:50
      Przeciętny, jak wiekszosc mezczyzn i męzów ematek. Sama mam przeciętnego faceta, nie jakiegos tam modela.
      • ayelen40 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:01
        Ale Twojego chyba w telewizji nie pokazują?
        • demono2004 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:23
          ayelen40 napisała:

> Ale Twojego chyba w telewizji nie pokazują?

Nie. Nie ma tego "szczęścia", co Chajzer.
          • ayelen40 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 19:02
            Właśnie. Pewnie uczciwie i ciężko zarabia na życie.
        • kamin Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:46
          A do telewizji mają wstę tylko ładni?
          • ayelen40 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 19:03
            Nie, ale powinny być to osoby z osobowością, ciekawe, a nie tylko "z tatusiem".
            • kocynder Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 21:13
              A jakąż osobowość ma Kasia Cichopek? Albo pewnie z setka innych "prowadzących"... smile Sam Chajzer ani mnie ziębi ani parzy. Nie on pierwszy i nie ostatni dzięki tatusiowi/mamusi ma wejścia.
      • simply_z Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:20
        Nie bylo lepszych na rynku?
    • pursuedbyabear Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:04
      Nie, ale zupełnie nie o urodę chodzi. Burak.
    • slatynka85 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:09
      Nie
      • bominka Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:10
        I co w związku z tym?
        • ayelen40 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:13
          Że każdy może uchodzić za gwiazdę jak tatuś ma koneksje.
          • bominka Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:18
            Teoria mów,że tak nie powinno się robić,a w praktyce wszyscy korzystaja🤣
            • ayelen40 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:23
              Pół biedy jak jest talent 🙄
          • milupaa Re: Podoba wam się Chajzer? 12.02.24, 21:00
            Czy dziś ktoś jeszcze kojarzy kim był Zygmunt Chajzer, bo mi się już tylko kojarzy, że "bielsze nie będzie".
            • marta.graca Re: Podoba wam się Chajzer? 12.02.24, 21:40
              No i Idź na całość 🙂
    • marta.graca Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:25
      On jest przede wszystkim durny.
    • kaskaz1 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:27
      A ja go lubię. Pomaga czasem potrzebującym, a facet nie musi być ładny
      • bominka Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:43
        Ja tez go lubię. Pozytywny człowiek.
      • semihora Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:45
        >>>facet nie musi być ładny

Nikt nie musi być ładny.
    • princy-mincy Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:29
      Zarówno on jak i jego ojciec mają grube rysy, wydane nosy. Dość specyficzna uroda, na pewno znajdą się amatorki.
      Ale nie jego wygląd mnie odrzuca a jego zachowanie - pajac i burak w jednym.
    • kropkaa Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:33
      Akurat kwestia urody to żaden problem.
      Koleś jest ma przerośnięte ego, nie znosi nawet pół zdania krytyki, jest najmądrzejszy, najzdolniejszy i najbardziej zayebisty. A każdy, kto tak nie myśli, to wróg.
      Dla mnie przypał na poziomie Koterskiego.
      Nie ja jedna, bo o tym często czytam w komentarzach, ale zawdzięczam mu, że nie oglądam DDTVN, a zdarzało mi się włączyć np. w weekend, żeby leciało w tle. I to jest plus, bo poziom rozmów, tematy, "gwiazdy" - to jest po prostu żenada.
      • milupaa Re: Podoba wam się Chajzer? 08.02.24, 17:34
        Przecież on nie prowadzi DDTvn, od dawna. Ja oglądam dla Prokopa i Dorotki.
        • kropkaa Re: Podoba wam się Chajzer? 08.02.24, 18:27
          A ja od dawna nie oglądam.
    • szara.myszka.555 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:39
      Przystojna aparycja, czy też jej brak, to najmniejszy problem tego Pana. Nawet jakby był bliźniakiem Brada Pitta (czy innego bożyszcze kobiet), nic by mu to nie pomogło.
    • semihora Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:47
      Nie. Ani wygląd, ani osobowość.
    • ga-ti Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:48
      Nie podoba mi się. Ale też nie wywołuj tak skrajnych reakcji emocjonalnych wink
    • dni_minione Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 18:52
      Mam mieszane uczucia do tego pana i nie chodzi o wygląd. Ten jest przeciętny, odkąd schudł i przypakował, to powiedziałabym, że powyżej średniej polskiej. Ale charakter to na dwoje babka wróżyła: charyzmatyczny i pomysłowy, a przy tym burak i klasyczna męska świnia.

Podobny dysonans zaczyna się niektórym ludziom, w tym mnie, odczuwać do Litewki. Tam jest ładny, modny pan z wielkim sercem do zwierzaków i wielką energią do działania, ale coraz częściej przez to przebija się samouwielbienie i jakaś taka potrzeba jezusowania i wybierania sobie apostołów na fejsbuniu. Ciekawa jestem, czy się opamięta czy ten fejm zrobi z niego narcyza.
      • slatynka85 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 19:31
        dni_minione napisała:

> Podobny dysonans zaczyna się niektórym ludziom, w tym mnie, odczuwać do Litewki
        > . Tam jest ładny, modny pan z wielkim sercem do zwierzaków i wielką energią do
        > działania, ale coraz częściej przez to przebija się samouwielbienie i jakaś tak
        > a potrzeba jezusowania i wybierania sobie apostołów na fejsbuniu. Ciekawa jeste
        > m, czy się opamięta czy ten fejm zrobi z niego narcyza.

W ten sposób możesz zdyskwalifikować wszystkich co jakakolwiek rozkręcają akcje pomocową.
        A z tego co zauważyłam najwięcej negatywnych komentarzy są od ludzi, którzy w życiu nikomu nie pomogli, w żadnej akcji nie uczestniczyli, do żadnej skarbonki grosika nie dali. Tacy najwięcej krytykują. Pewnie, a nawet na 99, 9 procent zaliczasz się do tych "osób"
        • dni_minione Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:07
          Tak tak, nigdy ani grosika do skarbonki XD A jak ci powiem, że aktywnie i z własnej kieszeni działam na rzecz bezdomniaków, to będę mogła nie zachwycać się Litewką?
          • angazetka Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:14
            Jedną z bardziej upiornych cech #teamlitewka jest to, że tylko spróbuj powiedzieć, że ich idol ma jakiekolwiek wady... big_grin
        • angazetka Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:13
          To weź sobie poczytaj o akcji Litewki z dnia Wielkiej Orkiestry i nie poczuj niesmaku.
          • marta.graca Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:43
            Co znowu palnął?
            • dni_minione Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 21:05
              Zrobił dziwną akcję. Założył krótkie gatki i jeżdził po Wawie w dniu finału WOŚP. Wychylał się z okna samochodu przy dzieciach-wolontariuszach i dawał im czekolady. Na swoje sosiale wrzucił fotę ze środka auta (stąd wiadomo, ze był w szortach) z podpisem, że poszukiwany jest podejrzany osobnik rozdający dzieciom słodycze.
              Jedna babka z fb z grupy Dziewuchy dziewuchom napisała tam, całkiem kulturalnie, że to kontrowersyjna akcja w świecie, w którym jednak kazdy rodzic uczy dziecko, żeby nie brało "cukierków" od obcych. Została tam grupowo zrównana z ziemią przez team, a nawet sam jaśnie pan wyśmiał ją paskudnie.
    • konsternacjax Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 19:00
      Absolutnie tragiczny wizualnie, tępe spojrzenie i takie też zachowanie.
    • lauren6 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 19:20
      Podobny do Tobiasza Bocheńskiego.
    • alexandra1984 Re: Podoba wam się Chajzer? 07.02.24, 20:08
      Pamietam, ze jak pierwszy raz go zobaczylam w programach telewizyjnych bylam zaskoczona, ze tak sie zachowuje (infantylnie, nieprofesjonalnie), ale potem po obejrzeniu z nim kilku wywiadow bylam bardzo mile zaskoczona jak madrym jest facetem wiec naprawde nie rozumiem dlaczego ma taki styl telewizyjny choc moze to tylko mi nie przypadl do gustu ... Na swoim kanale na tik toku jest ok wiec tylko w tv cos jest inaczej w moim odczuciu.
    • alibaba098 Re: Podoba wam się Chajzer? 08.02.24, 17:25
      Mnie się podoba, ale nie na tych zdjęciach. Bardzo ładnie schudł i zrobił świetną sylwetkę.
    • ykke Re: Podoba wam się Chajzer? 08.02.24, 17:29
      Wybrałaś celowo najgorsze foty. Sam facet normalny, a wystylizowany może się podobać wielu kobietom. Jak każdy
    • ajr27 Re: Podoba wam się Chajzer? 08.02.24, 17:36
      To typ urody Edgar the Bug z MIB, zupełnie jak Czarnek!
      • pani_libusza Re: Podoba wam się Chajzer? 08.02.24, 22:43
        Ten typ, Czarnek/misiewicz tylko lepiej wystylizowany. Aseksualny wygląd to najmniejszy problem, zachowuje sie jest przekonany o swojej zayebystosci ograniczonego intelektualnie pozer.
    • asiaiwona_1 Re: Podoba wam się Chajzer? 09.02.24, 05:00
      Facet jak facet. Komuś się podoba a komuś nie. Co do reszty mam mieszane uczucia. Niby fajnie, że angażuje się w akcje pomocowe, ale to takie trochę pozorowane. Kilka miesięcy temu udostępnił zbiórkę krwi dla brata mojej koleżanki. Napisał, że on tez pojedzie do punktu krwiodawstwa. Byłam i ja - nie ze względu na Chajzera wink - po czym okazało się, że on owszem przyjechał, ale zdecydowanie nie po to by oddać krew. Przyjechał z psem, zrobił fotkę - co ciekawe nawet nie pod wejściem dla oddających krew tylko dla pracowników - wrzucił na fb i tyle go było. Z jednej strony fajnie, że udostępnił akcję, ale z drugiej strony jego wpis, który jednoznacznie dawał do zrozumienia, że on tez krew odda, był tylko pozorowany …
      • felicjastrelicja Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 16:56
        Może nie mógł być krwiodawcą. Może bierze jakieś leki, przecież miał depresję podobno. Ale ładnie z jego strony, że nagłośnił akcję i specjalnie przyjechał. Podłe jest takie czepianie się, inny by nawet tyłka nie ruszył z kanapy.
        • alibaba098 Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 17:25
          Ona się nie czepia, tylko zwraca uwagę na sposób, w jaki Filip manipuluje czytelnikiem. W dobrym celu chłop to robi, wiadomo. Ale to nadal manipulacja. Wklejam, co wtedy napisał, bo widziałam ten post i byłam pewna, że oddał krew. I pomyślałam wtedy, że Filip to jest gość, trzeba krwi dla kogoś obcego, a ten podnosi tyłek i leci oddać.
          Oddajemy krew dla tego kawalera ❤️ Ja idę do stacji krwiodastwa - Wy też chodźcie 💪
          • felicjastrelicja Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 20:38
            Najlepiej jakby nic mnie zrobił i nie pisal o tym to wtedy byście nie miały powodów do utyskiwania.Kazda akcja jest dobra żeby zachęcić ludzi. Nie każdy może być krwiodawcą. Słabe jest takie czepialstwo.
            • hanusinamama Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 21:19
              Ale nie oszukujmy się, ze on to robi aby pomagać innym. Sobie kliknięcią zbiera. Tobie to pasuje...ok.
              • felicjastrelicja Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 23:42
                Postu jakiej Ziuty z Grójca nikt by nie zauważył. On ma też inne inne okazje do lansu więc nie sądzę żeby mu to jakoś przysporzyło sławy. Przeglądnęłam fb i nie znalazłam postu że oddał krew tylko że jedzie. Może na miejscu dowiedział się że nie że nie może krwi oddać. Nikt nie będzie gawiedzi rozgalaszal, że nie może być krwiodawcą. I nie lubię go jako dziennikarza ale w tym wypadku uważam, że postąpił szlachetnie,
    • mariola233 Re: Podoba wam się Chajzer? 09.02.24, 08:53
      A ja się w podkochuje,kocham łobuzów 🙂nawet śnił m się parę razy
      • ajr27 Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 16:50
        Gdzie on jest łobuz? Z której strony?
    • hanusinamama Re: Podoba wam się Chajzer? 10.02.24, 21:17
      On jest burak...ale nie z urody. Uroda jego mi wisi.
    • komorka25 Re: Podoba wam się Chajzer? 12.02.24, 19:23
      Jego wygląd jest mi doskonale obojętny, a ogólnie to prymitywny cham z przerostem ego. I nie robią na mnie pozytywnego wrażenia jego "pomocowe" działania, bo nie ma w nich kompletnie NIC szczerego.
    • cranberries1983 Re: Podoba wam się Chajzer? 12.02.24, 21:42
      ja bym dała, hoho za takie ciacho
      byłego przypomina.... i bardzo pozytywne chwile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka