zonazpoznan1a
20.02.24, 14:11
Wiem że panie tu często żartują ze mnie i męża ale jakoś czuję że mogę tu kilku osobą zawierzyć swoje problemy. Jest nowy i to już chyba będzie koniec naszej podróży na wyspę Indonezja która się nawet nie zaczęła.
Mąż dowiedział się od tego swojego starszego kolegi który go podbehtuje i szczóje do tych wszystkich naskoków jak głupi za krzakiem że można się wyprawić z lotniska przez sieć komputerowa internet zamiast stać na tych takich bramkach z ludźmi którzy niemają swojej dumy i zakupy robią w takich sklepach jak Biedaronka.
No i mąż na Fali powiedział że my też się tak wyprawimy i żebym nie przeszkadzała bo on to będzie teraz konfitował. Kazał dziecią bawić się na dworzu żeby nie robiły charidru w domu choć padało dzieci go raczej nigdy nie słuchają i zrobiła się awantura. W rezultacie mąż usiadł do komputera bardzo zdenerwowany. Coś mu kliknęła myszka i z kompytera zniknał cały internet! Mąż zaczął krzyczeć i wyklinać, przywołał mnie potem syna tego najstarszego który zupełnie w męża nie poszedł ale to inna historia. Kazał nam szukać tego niebieskiego E literki takiej niebieskiej z kółkiem i pukał palcem w ekran komputera mówiąc że tu był internet i terwaz zniknął z blatu i że mamy szukać bo to przez nas.
Syn powiedział brzydkie słowa, zrozumiałam tylko że nie blat tylko pulpit i żeby ojciec Się puknął zamiast w ekran. Mąż jadł schabowe wcześniej i rzeczywiście trochę zostawił palcem ślady.
Komputer jest służbowy i mąż miał niewynosić go z pracy. Jak odniesie to się wyda że wyniósł bo tego e niema. A o wyprawie przez internet możemy zapomnieć i też sobie wymyślilam a on w kolejce stać nie będzie bo by było mu nieprzyjemnie z tą pąpką.
Czy to już koniec marzeń męża o wyspie Indonezja już mniejsza o piłkę w siatkę ale on bardzo chciał jechać lubi mieć czasem przygodę. Prosze o pomoc za zabędne komentarze Dziękuję.