krwawy.lolo 15.03.24, 20:30 Czy eMatka może polecić jakieś dziadostwo, co się przy tym smaruje na włosy? Po długich poszukiwaniach w internetach zamówiłem jakąś kerastazę, niemniej sądzę, że na tym się nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Pielęgnica, nie ryba 15.03.24, 20:31 Włosy 60+, suche i kręcone. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 17:08 Ale czego szukasz, po co i dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 17:20 Mazidła do włosów małżonki, co to się używa przy pielęgnicowaniu. Ty nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 17:35 Powiedziałeś kobiecie że ma brzydkie włosy? Szukasz daru przebłagalnego bo wystawiła ci walizki? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:03 Muszę. Każdy kto ma długie musi. Z wiekiem też krótsze. Zrób zdjęcie, albo opisz jaki problem jest do rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_lola Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:25 Dzień dobry, ja moge polecic wcierkę anwen, maz stosował na starą, indyczą szyję, robią mu się pod brodą farfocle i frędzle, ta wcierka bardzo mu pomogła. Jesli pomogła na takie zwisy to na wszystko inne też poradzi. Maż zaczał rower tym nawet smarować, bo mu pedały zgrzytały. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznan1a Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:28 Czy to się działo w Indonezji? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_lola Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:37 Rower w Indonezji był smarowany, bo tamtejszy klimat taki wilgotny i wszystko rdzeweieje, tak mąz mi tłumaczył. Ze od tej pary w powietrzu pedały zgrzytają. Cały rower rozkręcił, kazdą cześć osobno nacierał i polerował, tak kilka razy, pamietam ze łańcuch to nawet na noc zostawił w miseczce, zeby nasiakał. Potem rozkrecał tuktuki i rowery tamtejszych bywalców, wszystko wysmarował co tylko mógł. Na koniec zmontował z tych cześci coś podobnego do meleksa ale nie zdażył skończyć, bo już musielismy wracac, wiec nie wiem czy zgrzytało. Maz tak czesto ma, że sie bardzo zaangazuje w jakieś zajecie ale nie kończy Odpowiedz Link Zgłoś