Dodaj do ulubionych

Pielęgnica, nie ryba

15.03.24, 20:30
Czy eMatka może polecić jakieś dziadostwo, co się przy tym smaruje na włosy? Po długich poszukiwaniach w internetach zamówiłem jakąś kerastazę, niemniej sądzę, że na tym się nie skończy.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Pielęgnica, nie ryba 15.03.24, 20:31
      Włosy 60+, suche i kręcone.
    • piataziuta Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 17:08
      Ale czego szukasz, po co i dla kogo?
      • krwawy.lolo Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 17:20
        Mazidła do włosów małżonki, co to się używa przy pielęgnicowaniu.
        Ty nie musisz.
        • tanebo001 Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 17:35
          Powiedziałeś kobiecie że ma brzydkie włosy? Szukasz daru przebłagalnego bo wystawiła ci walizki?
        • piataziuta Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:03
          Muszę. Każdy kto ma długie musi.
          Z wiekiem też krótsze.

Zrób zdjęcie, albo opisz jaki problem jest do rozwiązania.
    • krwawa_lola Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:25
      Dzień dobry, ja moge polecic wcierkę anwen, maz stosował na starą, indyczą szyję, robią mu się pod brodą farfocle i frędzle, ta wcierka bardzo mu pomogła. Jesli pomogła na takie zwisy to na wszystko inne też poradzi. Maż zaczał rower tym nawet smarować, bo mu pedały zgrzytały.
      • zonazpoznan1a Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:28
        Czy to się działo w Indonezji?
        • krwawa_lola Re: Pielęgnica, nie ryba 16.03.24, 19:37
          Rower w Indonezji był smarowany, bo tamtejszy klimat taki wilgotny i wszystko rdzeweieje, tak mąz mi tłumaczył. Ze od tej pary w powietrzu pedały zgrzytają. Cały rower rozkręcił, kazdą cześć osobno nacierał i polerował, tak kilka razy, pamietam ze łańcuch to nawet na noc zostawił w miseczce, zeby nasiakał. Potem rozkrecał tuktuki i rowery tamtejszych bywalców, wszystko wysmarował co tylko mógł. Na koniec zmontował z tych cześci coś podobnego do meleksa ale nie zdażył skończyć, bo już musielismy wracac, wiec nie wiem czy zgrzytało. Maz tak czesto ma, że sie bardzo zaangazuje w jakieś zajecie ale nie kończy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka