Dodaj do ulubionych

Robot planetarny

09.04.24, 20:52
Są dużo większe niż te starego typu ,ciężko schować do półki .Nie wzięłam tego pod uwage To jedyny chyba minus .No i waga też cięższy. W końcu mam zeegma 2200v. Mogę piec. Ale jakoś te sprzęty duże teraz robią a kuchnie w bloku nie da się zwiększyć i muszę trzymać go w kartonie pod stołem. Gdybym jeszcze tak dokupić mikrofalówkę, ekspres do kawy. Blat bylby cały zajety ,mimo że mam kuchnie 8 m2 .na szczęście nie potrzebuję więcej sprzętu. Też macie problem z ulokowaniem tego wszystkiego w kuchni w bloku...?
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Robot planetarny 09.04.24, 21:24
      Mam kuchnię w bloku zrobioną na wymiar, wszystkie potrzebne mi sprzęty się mieszczą. Nie mam ekspresu do kawy, mikrofalówki, krajalnicy, maszyny do wypieku chleba, airfrycośtam, ani robota planetarnego bo ich po prostu nie potrzebuję. Mam za to sporo różnej zastawy, foremek do ciast kieliszków, szklanek i filiżanek i szafki które są na nie przeznaczone.
      • hasty Re: Robot planetarny 09.04.24, 21:29
        Też mam ten problem, niestety, Zrezygnowałam z mikrofali, ale z robota planetarnego na wierzchu i pod ręką nie zrezygnuje, często używam.
        Aircistam też często w użyciu, więc też na wierzchu, a reszta zbunkrowana po szafkach.Life
    • madame_edith Re: Robot planetarny 09.04.24, 21:41
      Kuchnie w bloku miałam małą, więc mikrofalowka była w zabudowie nad piekarnikiem, ekspresów nie mam, no ale robot planetarny jednak stał na blacie. Inaczej bym go po prostu nie używała, bo by mi sie nie chciało wyciągać. Używam kilka razy w tygodniu i sobie bardzo chwalę.
    • mikams75 Re: Robot planetarny 09.04.24, 21:44
      mam spora kuchnie, na blacie stoi nieduzy ekspres do kawy, czajnik elektryczny i robot planetarny. Wystarczy, wiecej nie planuje i mam wystarczajaco miejsca na blacie.
      Przemysl co masz na blacie i co bedzie mniej przydatne. Tez by mi sie nie chcialo wyciagac i chowac ciezkiego robota.
    • kropkaa Re: Robot planetarny 09.04.24, 21:54
      Nie mam mikrofali ani aircośtam. Natomiast robot planetarny stoi na blacie, bo przecież nie będę wyciągać z pudełka, ciężkie to to jest. Poza tym używam na co dzień szklanej misy, wystarczy mi, że raz już stłukłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka