emma.sto 01.05.24, 15:27 Ktoś jeszcze z tego korzysta? Jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabel_mora Re: Biorezonans 01.05.24, 15:53 przekaż tę kasę na koty, psy, dzieci, czy nawet przepij lub przejedz - i tak wyjdzie ci bardziej na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Biorezonans 01.05.24, 15:58 Przepicie to jednak nie... Ulżenie portfelowi w zamian za niedziałającą terapię jest zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
emma.sto Re: Biorezonans 01.05.24, 16:58 Post założyłam w celu sprawdzenia popularności biorezonansu wśród społeczeństwa, widzę, że takie gabinety wciąż funkcjonują i dziwi mnie, ze mają klientów. Osobiscie, chyba wolałabym pójść do wróżki, przynajmniej więcej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Biorezonans 01.05.24, 17:45 Pseudonauka chwyta się prostych wyjaśnień, używa prostych analogii które każdy może zrozumieć. Dlatego nauka nie jest w stanie wygrać z pseudonauka - zbijanie wszystkich pseudonaukowych banialuk trwałoby wieki i połowę odbiorców uśpiło, a druga połowa i tak by niewiele zrozumiała. Tymczasem pan x mówi że lewoskrętna witamina c leczy raka i cyk - interes się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Biorezonans 01.05.24, 15:55 Efekt placebo można osiągnąć tańszymi sposobami. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Biorezonans 01.05.24, 16:04 Totalna bzdura, jedna z fikcji naukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Biorezonans 01.05.24, 18:35 Ceny wysokie zapewne. Znajomą miała nowotwór i leczyła się właśnie biorezonansami, jakimiś nagrzewaniami wątroby i innych części ciała, a to wszystko po 2000 za sesje. Leków że szpitala używała w taki sposób, że brała 1! tabletkę na 30 i miała wszystkie skutki uboczne z ulotki, więc więcej nie zażywała. Onkolog głupi nie był i po wynikach widział, że oszukuje. Do szpitala na wlewy chemioterapii nie poszła, dalej leczyła się niekonwencjonalnie. Już nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Biorezonans 02.05.24, 01:02 Smutne to jest. Tym bardziej, że jak tacy są Twoi rodzice to nie możesz z tym nic zrobić. Tylko patrzeć jak popełniają głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Biorezonans 02.05.24, 01:12 Znajoma wcześniej miała odpał na punkcie alternatywnych metod leczenia czy to przyszło w momencie choroby? Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Biorezonans 02.05.24, 01:40 U mnie logiczna do tej pory seniorka pod wpływem stresu i strachu straciła rozum. Całkowicie. Nigdy nie wierzyła w foliowanie i tranzystory Covid w szczepionkach a weszła w to jak w masło. Prawie życia nie straciła. A Ty nie masz szansy jej wyrwać z objęć toksycznej i manipulującej szarlatanki. Bo nie jest ubezwłasnowolniona. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Biorezonans 02.05.24, 06:45 Tam cała rodzina jest specyficzna. Mąż, siostra odradzali dziewczynie leczenie szpitalne. Czy wcześniej leczyła się alternatywnie to nie wiem. Ale nawet jeśli, to co innego leczyć tak katar czy bol kolana, a co innego raka z przerzutami. I właśnie najlepsze jest to, że to leczenie to za byle bzdurę po kilka tysięcy. Konsultacja u doktora Czerniaka, dotyczącą właśnie takiego leczenia, to było kilka lat temu 700 zł. Pan doktor był tak miły, że wziął połowę. Ale chyba miał w końcu problemy w Izbie Lekarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Biorezonans 02.05.24, 13:08 zerlinda napisała: > Tam cała rodzina jest specyficzna. Mąż, siostra odradzali dziewczynie leczenie > szpitalne. Czy wcześniej leczyła się alternatywnie to nie wiem. Ale nawet jeśli > , to co innego leczyć tak katar czy bol kolana, a co innego raka z przerzutami. > I właśnie najlepsze jest to, że to leczenie to za byle bzdurę po kilka tysięcy > . Konsultacja u doktora Czerniaka, dotyczącą właśnie takiego leczenia, to było > kilka lat temu 700 zł. Pan doktor był tak miły, że wziął połowę. Ale chyba miał > w końcu problemy w Izbie Lekarskiej. "Hubert Czerniak Jestem lekarzem chorób wewnętrznych z ponad 25 letnim stażem oraz dyplomowanym naturopatą. W maju 2020 r Naczelna Rada Lekarska zawiesiła mi na 2 lata prawo wykonywania zawodu i w chwili obecnej nie praktykuję jako lekarz." odnova24.eu/hubert-czerniak/ S. Odpowiedz Link Zgłoś