Dodaj do ulubionych

Jennifer Lopez i jej życie

21.05.24, 09:50
Internet jest zbombardowany nią i Benem, więc zaczęłam rozmyślać nad Jennifer. Naprawdę ją podziwiam, jest tytanem pracy, jej kariera rozpoczęła się na długo wcześniej niż kiedy nasze pokolenie zobaczyło ją w MTV i naprawdę na to zapracowała. Uwielbiam ją w komediach romantycznych, śpiewa średnio, ale jest super performerką.

Szkoda mi natomiast jej dzieci, które przechodzą przez liczne paczworki. Rozumiem, że one innego życia nie znają niż poznawanie co parę lat nowego rodzeństwa. Teraz Jennifer ponownie się rozstaje (tak, Ben nie przyszedł wczoraj na premierę jej filmu) i te dzieci na pewno znowu mają sieczkę w głowie. 4 nieudane malzentwa i liczne zaręczyny!

Co ciekawe, córka Bena na pogrzebie dziadka ogłosiła, że od teraz nie jest dziewczyną, zgoliła włosy i trzeba się do niej zwracać jako „them”. A już jakiś czas temu córka Jennifer ogłosiła to samo. Przypadek?

Zdjęcie z wczorajszej premiery, wygląda pięknie.

Obserwuj wątek
    • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 09:52
      Ale przynajmniej żadne nie miało sądowej zmiany tatusia biologicznego, jednak co rozwiązłe celebrytki to nie katolickie konserwatywki.
      Nieobecność na premierze oznacza rozstanie?
      • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:00
        Sama nieobecność nie, ale jest to kolejny dowód na to, że coś tam się dzieje. Ona na pewno jest wspierającą macochą, bo była na przedstawieniach dzieci Bena. Jednak przyjechali na nie za każdym razem osobno. Poza tym premiera filmu odbywała się mieście, w którym oboje mieszkają.
        • kocynder Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:05
          Nadal - żaden to "dowód" na cokolwiek. smile Może co najwyżej "jeden z elementów mogących świadczyć o...", a nie żaden dowód. Zresztą bywanie na przedstawieniach dzieci partnera też nijak nie świadczy NA PEWNO o byciu wspierającą macochą, równie dobrze może być i tak, że pani "na zewnątrz" robi sobie "słodki" PR, a w domu dzieciaki są traktowane w najlepszym razie jak powietrze? Zaznaczam - nie twierdzę, że JLo jest taka czy śmaka. Nie znam jej. Nie jestem blisko. Widzę tyle, co ONA chce pokazać, a nie to, co jest na serio. Możliwe, że jest tytanem pracy, dobrym człowiekiem i w ogóle cud, miód i orzeszki. A równie możliwe, że to wredna, cwana twarda sucz, która umie się dobrze "sprzedać".
          Niezależnie - dzieciakom funduje życiowy rollercoaster. Zero stabilizacji, zero gwarancji, zero pewności. Żal ich, mają złotą klatkę i popaprane życie.
    • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:03
      Ja najbardziej nie rozumiem po co był jej ten ślub po latach
      • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:07
        Jezu, tak! Mi się wydaje, że była zdesperowana bo miała wziąć ślub z Arodem, on potem został złapany na pisaniu z inną, a ona miała pilną potrzebę wyjścia za mąż, nawinął i Ben i…
        • kropkacom Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:12
          Ty tak serio? big_grin
          • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:24
            Wiem, cofnęłam się w rozwoju 😵‍💫
      • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:37
        Może to była miłość jej życia po prostu? Ludzie nieraz po rozwodzie ponownie biorą ślub, więc dlaczego nie po zerwanych zaręczynach?
        • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:45
          A to nie można żyć razem i celebrować miłości bez ślubu?
          • misiamama Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:48
            w epoce SM nie można
            w epoce SM nawet ślub raz wzięty należy odnawiać, bo jak wiadomo śluby strasznie się niszczą i wymagają gruntownej renowacji co parę lat
            • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:50
              No popatrz, a jakoś ślubów jest coraz mniej, zdecydowanie mniej niż przed internetem
              • danaide2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:14
                Może w naszej lewackiej stolicy.
                JLo ma korzenie latynoskie, jej ojciec jest scjentologiem, a ona katoliczką.
                Proszę o analizę popsocjologiczną.
            • kocynder Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:07
              A co ile? Bo się zastanawiam, jako, że mój nieodnawiany i nie poddawany renowacji taki, to może już się zdezaktualizował?
              • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:15
                Tak na oko to co cztery 🙄
                • kocynder Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:23
                  Ło ci zaraza! To już sporo przegapiłam! I teraz siedzę i dumam: ważny on czy już nie? Jak taki nieodnawiany?
                  • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:26
                    Zawsze możesz nadrobić 🤷‍♀️

Plus jest taki, że to odnawianie to już chyba bez księdza się odbywa. Od taka nowa, świecka tradycja...
                    • kocynder Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:28
                      Za leniwa chyba jestem... big_grin
          • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:49
            Można. Ale nie każdy chce. Ty masz ze Starym Borsukiem ślub?
            • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:02
              grruu2.0 napisała:

> Można. Ale nie każdy chce. Ty masz ze Starym Borsukiem ślub?

Mam jeden ślub z jednym Borsukiem 🙄
              • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:05
                A nie mogliście celebrować miłości bez ślubu?
                • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:10
                  Ślub to jest przede wszystkim urzędnicza formalność
                  • midge_m Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 21:54
                    borsuczyca.klusek napisała:

> Ślub to jest przede wszystkim urzędnicza formalność
                    >
                    Może u nich też.
                • princy-mincy Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 21:56
                  miłość jak najbardziej można celebrować bez ślubu.
                  ślub w moim przypadku był formalnościa urzędnicza, która ułatwia nam zycie
          • trampki-w-kwiatki Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 14:02
            borsuczyca.klusek napisała:

> A to nie można żyć razem i celebrować miłości bez ślubu?
            >

A czemu nie brać ślubu?
            Jak ktoś lubi?
      • ichi51e Re: Jennifer Lopez i jej życie 23.05.24, 15:37
        Ja też nie rozumiem rozwodników którzy się ładują w kolejne śluby. Kolega rozwodził się 5 lat ponad, wreszcie się udało. Po pół roku zaręczyny. Człowieku po co ci to?
    • princesswhitewolf Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:16
      >jej kariera rozpoczęła się na długo wcześniej niż kiedy nasze pokolenie zobaczyło ją w MTV

Sorry ale nie rozumiem tego zdania. Zakladasz , ze wszystkie ematki sa w twoim wieku? Ja jestem dwa lata mlodsza od JLo a jest tu wiele starszych ematek.
      • bywalec.hoteli Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:24
        Jak byłem na studiach, to JLo była już gwiazdą, a było to już ponad 20 lat temu XD
      • bywalec.hoteli Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:25
        Princess, już 53 masz? Myślałem, że około 49 masz smile
        • princesswhitewolf Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:30
          Jestem '72 rocznik. Nie mam 53 lat ani 49ciu
          • bywalec.hoteli Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:37
            No to jesteś 3 lata młodsza od JLO a nie 2.
            • princesswhitewolf Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:35
              ok. poprawiam sie. 3 lata
      • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:26
        Napisałam o pokoleniu, raczej jesteśmy z tego samego.
        • princesswhitewolf Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:35
          Jeniffer Lopez kariera zaczela sie w 1990r Ja wtedy bylam w koncu liceum. Wideoteka
          • sueellen Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:15
            W 1990 to ja byłam we wczesnej podstawówce 🤣. JL kojarzę od "zawsze" w swoim życiu ( tym muzycznym). Ona szła równolegle z backstreet boys w bravo girl 😅
            • princesswhitewolf Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:36
              dzidziusiu ! lol
    • spinka123 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:36
      Nie wygląda OK. Oczy.
      • conena Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:39
        Wygląda OK. Nos.
    • klaramara33 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:44
      Pracuje jak piszesz bardzo dużo, to może dlatego tak to wygląda, że ciągle zmienia partnerów, mimo że dzieci na tym cierpią. Dla rodziny nie ma czasu czy tam nie chce mieć czasu, przypusczam, że rodzina jest dla niej na drugim planie-potrzeby dzieci. Moze myśleć,że dzieci mają super bo ona tego nie miała co one pod względem materialnym. Tak często bogaci zapracowani rodzice myślą, nie widząc że nie mają z nimi głębszej więzi emocjonalnej. To są przypusczenia moje, nie stawiam za pewnik.
      • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:53
        A zmienia ciągle? Po rozstaniu z ojcem dzieci miała jeden związek, potem drugi z Benem. To nie jest więcej niż niejedna ematka. I skąd wniosek, że ona nie ma więzi emocjonalnej z dziećmi?
        • klaramara33 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:00
          Skoro ktoś bardzo dużo pracuje, to często nie ma czasu dla dzieci, a czas jest potzebny do budowania więzi. Poza tym ja nie wiem jakie ona, tak se snuje przypusczenia na podtawie tego co autorka napisała.
          • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:02
            Paradoksalnie to ona może mieć więcej czasu niż ktoś kto pracuje 8 godzin i trzy zajmują mu dojazdy
      • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:22
        Ona te dzieci ma dla zasady, na dodatek z in vitro (bliźniaki). Pewnie w jednym momencie stwierdziła że już czas, poszła do kliniki i doszła do wniosku, że tylko raz chce się męczyć, więc bliźnięta to dobry pomysł.
        • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:51
          Jasnowidz
        • hanusinamama Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 14:44
          A inni nie mają dla zasady?
          Te z in-vitro to mniej kochane czy jak?
          • trampki-w-kwiatki Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 14:11
            hanusinamama napisała:

> A inni nie mają dla zasady?
            > Te z in-vitro to mniej kochane czy jak?
            >

Nie wiesz? Te z in vitro to są zabawki bogatych babek, którym się rodzić nie chciało jak młode były, bo wolały kariery robić, a potem robią sobie dzieci z probówki dla lansu i żeby mieć kontent na instagrama. Taki jest przekaz.
            • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 14:16
              Nie wiem jaki jest przekaz, bo o in vitro nie czytam, za to wiem jak powstają dzieci i nie powstają one w formie naturalnej w probówce. Kosmos jak dla mnie. Życzę sobie dziecka i idę do kliniki. W niektóre rzeczy nie powinno się ingerować. Tak po prostu.
        • trampki-w-kwiatki Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 14:04
          Nooo, to dla kogoś kto by nie chciał się męczyć bliźnięta są doskonałym rozwiązaniem.
    • misiamama Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 10:51
      prawie nic nie wiem o dzieciach JLo, ale nie zakładam, że mają sieczkę w głowie albo cierpią, bo żyją w innym modelu rodziny niż jedynie słuszny wg Ciebie. O zgrozo, dopuszczam myśl, że dla tych dzieci związki matki są po prostu częścią życia tak samo akceptowaną jak wszystkie inne.
    • hanusinamama Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:12
      Przecież to nie ona śpiewa. O tym, że ktoś inny za nią spiewał od poczatku wiadomo od dawna. Poszukaj o oszukanych piosenkarkach, których glos był uzyty na jej płytach...i potem pomyśl o tej jej tytanicznej pracy. Jej kariera to jeden wielki fejk.
      • princesswhitewolf Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:41
        Ja czytalam o tym ze czasami uzywala Ashanti i Christina Milian, ktore maja bardzo podobny glos, ale nie znaczy to ze w ogole nie umie spiewac.
        • hanusinamama Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:59
          Na żadnej płycie nie ma jej głosu. Oficjalnie jest chyba 6 piosenkarek, których głosu uzyła. Poza tym masa piosenek nie wiadomo kto, wiadomo ze nie ona.
      • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:15
        Yyy czyli coś jak Millie Vanilli? 😳
        • hanusinamama Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 13:00
          Dokładnie to samo tylko na większą skalę. Żadnej piosenki nie śpiewa sama. Na koncertach dają jej czasami krzyknąć coś poza tym jeden wielki playback. Zeby chociaż z własnym głosem...Część tych wokali kupiła faktycznie, część zwyczajnie ukradziono.
          • princesswhitewolf Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 19:04
            no na koncertach to prawie wszyscy piosenkarze uzywaja playback bo zwyczajnie samo tanczenie moze wykonczyc a nie ma ona 20 lat pomimo swietnej formy
            Ale ciekawe by bylo czy cos zanucila chocby na jakims interview w jakims programie
            • login-zajety321 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 20:11
              Śpiewała w Carpool Karaoke kilka lat temu, tam śpiewała na żywo
      • dwa_kubki_herbaty Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 19:59
        Błagam, wejdź na youtube i poszukaj sobie występów na zywo, nie koncertów tylko w programach rozrywkowych, nagrań z lat 90 z poczatku kariery, glos na pewno ma, i jak się wsluchasz to dokladnie ten sam co na plytach, a ze w studiu nagrywaja po kilkadziesiat razy i sklejają kawalek do kawalka, dodają efekty to wychodzi piękne czyste brzmienie.
        Mozna jej nie lubić ale, ze to mistyfikacja, kolejny płaskoziemiec.
        • 4sycje Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 15:21
          Wiedzą, że dzwoni, ale nie wiedzą gdzie.
          W piosenkach JLo refreny "robią" chórki, gdzie słychać inne wokalistki, ale zwrotki Lopez śpiewa sama.
    • beataj1 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:29
      Tak sobie myślę że to musi być trudne.
      Takie szukanie miłości. Męża. Emocji z tym związanych.
      To że media śledzą i każde publiczne pojawienie się z facetem, lub niepojawienie się jest przedmiotem analizy. Czy to nowy facet, czy aktualny się z nią rozstaje, jaka ma minę, czy nie ma miny, czy ma obrączkę albo czy zapomniał itd. MA SA KRA.

Zastanawiam się czy ona po prostu nie lubi za bardzo samego momentu brania ślubu. Tej całej otoczki, kiecek, emocji, obietnic że na zawsze...etc.
      Z drugiej strony akurat jej styl życia zapewnia jej nieskończone możliwości strojenia się i robienia wielkich imprez.

• alpepe Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:37
      Wszyscy dokoła mówili, że to była dream couple, aż w końcu i ona i on w to uwierzyli. Wzięła więc sobie suchego alkoholika i dupa, bo ani on nie taki, jak dwadzieścia lat temu, ani ona nie taka jak dwadziścia lat temu.
    • alexandra1984 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 11:46
      mi jest bardziej szkoda jednak dzieci z patologicznych i przemocowych rodzin, ktore w dodatku zyja w biedzie.
      • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:20
        Absolutnie, mi też jest szkoda takich dzieci. To jest zupełnie inny wymiar tragedii.
        Jednak zastanawiam się co się dzieje z tymi dziećmi amerykańskich celebrytów, że w wieku wczesno nastoletnim golą sobie głowy i są bez płci. Jedno dziecko Angeliny Jolie to samo.
        • angazetka Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:33
          Lol, uważasz, że to domena dzieci amerykańskich celebrytow? Przegapilas istnienie osób trans i niebinarnych?
          • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:46
            O żadnym polskim dziecku celebryty nie czytałam, że zmieniło płeć. Więc może za oceanem to zjawisko jest bardziej popularne.
            • angazetka Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:49
              Płci się nie zmienia, tylko koryguje.
              I nie potrzebuję czytać o dzieciach celebrytow, ja takie osoby po prostu znam. Choćby kolegę z klasy licealnej, który miał podówczas w papierach żeńskie imię.
              • dr.amy.farrah.fowler Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 16:15
                Skorygować można najwyżej u osoby interpłciowej (jak trzeba udrożnić zarośniętą pochwę albo wyciąć zbędne zatrofizowane jądra).

U zdrowych osób są to eksperymentalne, niezbyt skuteczne zabiegi okaleczające ciało, niczym się nieróżniące od ucięcia sobie zdrowej nogi.
            • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 12:53
              viva.pl/ludzie/newsy/jacek-braciak-o-transplciowym-synu-corka-okazala-sie-mezczyzna-w-swojej-istocie-136608-r1/
              • alpepe Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 13:02
                A córka Żmijewskiego nie? A może ona akurat les. Nevermind.
            • alexandra1984 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 14:46
              z takich bardziej znanych polskich osob (nie celebrytow) to Piotr Jacoń napisal ksiazke 'My trans' jako ze ma dziecko transpolciowe. Moze za oceanem jest wieksza akceptacja, lepsza edukacja w tym temacie i wieksze mozliwosci korekcji plci i takie osoby nie czuja az takich obaw by o tym mowic. W swoim zyciu poznalam osobiscie 4 osoby transplciowe.
            • grruu2.0 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 15:21
              A ja znam takie dzieci których rodzice nie są celebrytami.
        • dwa_kubki_herbaty Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 20:06
          Ale masz zakuty łeb, czy dziewczynka nie moze chodzić ubrana w spodnie i mieć krótkie wlosy, a to ze media dorabiaja do tego gębe dla takich jak ty to inna bajka.
          A jak w koncu dziecko Angeliny zalozylo kieckę i zaczęlo tanczyć to jakos tak cicho od 3 lat o niej.
          Np. córka mojej koleżanki ma 17 lat i nigdy nie miala sukienki czy spódnicy na sobie (nie liczac 0-5lat).
          Na wszystkie bale chodziła w spodniach na kant i koszulach bialych, gra w nożną i o zgrozo ... ma chlopaka.
    • arista80 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 13:09
      Ja czytałam, że ona zaliczyła straszną wtopę wizerunkową, gdyż przez całe lata utrzymywała, że pochodziła z patologii, z Bronxu, natomiast okazało się, że była z normalnej rodziny. Jej ostatnia trasa koncertowa, w którą włożyła kupę kasy, okazała się jednym wielkim fiaskiem.
      • hanusinamama Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 14:39
        Chodziła do bardzo dobrej szkoły, urodziła się w majętnej rodzinie. Natomiast chyba wizerunkowo to ona ucierpiała jak wyszło, ze zwyczajnie nie umie śpiewać i to nie jej głos jest na jej płytach.
      • 18lipcowa3 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 19:39
        Ona nigdy nie pisala że pochodzi Z PATOLOGII
        BRONX owszem ale rodzina normalna.
      • 4sycje Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 15:24
        Wizerunkowo ucierpiała też, bo Zetki nie zauważyły, że Lopez jest od nich starsza o dwa pokolenia i może mieć inne doświadczenia niż współczesne 20-latki.
    • kaki11 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 15:14
      Wygląda super, to fakt. Ja mam z nią problem, bo niestety przeczytałam kilka artykułów, w których zwykli ludzie którzy mieli ją okazję spotkać w pracy, opowiadali o tym jak ona potrafi ludzi traktować i jak się do nich odnosi. I cóż, z tą wiedzą nie potrafię jej lubić. Do tego doszła wtopa z tym, jak ładnie promowała się na biedną dziewczynę, którą według ludzi nigdy nie była, bo owszem mieszkała na Bronxie, ale w jednym z bogatszych domów w okolicy, który był jej wstanie zapewnić edukację w jednej z lepszych szkół itd.
      Natomiast co do związku, to ja mam wrażenie, że o jego kryzysie i rychłym rozstaniu od kiedy pojawiły się doniesienia, ze do siebie wrócili. Nie wiem czy tym razem się faktycznie rozstają, ale nie przywiązywałabym się do kolejnych doniesień na te temat.
      • alex_vause35 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 20:15
        O tak, Jenny from the block to szczytowy popis hipokryzji.
    • kozica111 Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 19:19
      Tam sa inne okoliczności, dzieci przywykły, masz ro i nianie Tajkę, potem nianie z Niemiec, potem nianie z GB bo angielski ważny..itp; paczwork rodzinny, szkolny, naniowy jest elementem życia.
    • jolie Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 21:20
      O tych kryzysach w relacji JLo i Afflecka piszą cały czas. Skuszona kiedyś reklamą na ematce, obejrzałam ten hagiograficzny dokument o niej na Netflixie. I jedyne, co pamiętam, to żale JLo, że nie dostała Oskara, bo jest Latynoską🤣. To było imo krindżowe. Ale jeszcze bardziej dziwaczne było, gdy w jakimś babskim czytadle w wywiadzie twierdziła, że w Marcu Anthonym zakochała się od pierwszego wejrzenia🥺, ale "niestety byli w innych związkach" (ona z Affleckiem😀, a ktoś tu nazwał go miłością jej życia) i czekali na siebie kilka lat (chyba 7). Anthony też uzależniony, może w tym środowisku większość pije i ćpa. Podsumowując - analizowanie życia gwiazd nie ma najmniejszego sensu, u nich życie prywatne służy wizerunkowi. I nie uważam, że dzieciom JLo dzieje się krzywda, wydaje się być zaangażowaną i ciepłą matką (nawet biorąc poprawkę na kreację i pr).
      • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 11:32
        A niby za co miała tego Oscara dostać?
        • kocynder Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 11:40
          Wychodzi na to, że za bycie latynoską, skoro to niby powód niedostania? Aktorsko jest... No, jest. A zarzuty, jakoby powodem nieprzyznania jej Oscara było pochodzenie są nietrafione, jako że Oscara w swojej szafie mają np Penelope Cruz czy Salma Hayek - niewątpliwie latynoskie gwiazdy, tyle, że przy tym dobre aktorki...
          • jolie Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 11:46
            kocynder napisała:

> Wychodzi na to, że za bycie latynoską, skoro to niby powód niedostania? Aktorsk
            > o jest... No, jest.

Aktorsko jest słaba, po prostu.

A zarzuty, jakoby powodem nieprzyznania jej Oscara było poc
            > hodzenie są nietrafione, jako że Oscara w swojej szafie mają np Penelope Cruz c
            > zy Salma Hayek - niewątpliwie latynoskie gwiazdy, tyle, że przy tym dobre aktor
            > ki...
            >
            Wiadomo, że to brednia, ale ona wierzy, że to spisek o podłożu rasistowskim.
            • kocynder Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 11:57
              "Aktorsko jest słaba, po prostu"
              Ćwiczę się w dyplomacji, może zostanę kiedyś rezydentem Belwederu? wink

"ona wierzy, że to spisek o podłożu rasistowskim"
              Czy serio wierzy? Czy raczej usiłuje zatuszować swój brak profesjonalizmu i talentu (w aktorstwie)?
              • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 12:11
                To jest chyba kwestia wywalonego ego
                • kocynder Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 12:14
                  Znaczy moje plany rezydentury w Belwederze to przerost ego? Szkoda, bo liczyłam, że mam szanse... sad
                  • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 12:24
                    Tylko nie rób kampanii na ematce, bo od razu zbierzesz elektorat negatywny 😀
          • al_sahra Re: Jennifer Lopez i jej życie 24.05.24, 01:54
            kocynder napisała:

> Penelope Cruz czy Salma Hayek - niewątpliwie latynoskie gwiazdy

??? Penelope Cruz nie jest Latynoską. Salmę Hayek można do tej grupy zaliczyć, bo urodziła się w Meksyku, ale w mieszanej rodzinie.
            • bywalec.hoteli Re: Jennifer Lopez i jej życie 24.05.24, 13:24
              Apodyktyczna Al Sahara zawsze na posterunku 🫡
        • jolie Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 11:44
          Za rolę w "Ślicznotkach".
          • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 12:09
            Żeby dostać Oscara trzeba najpierw mieć nominację a tej się jakoś nie mogę doszukać.

Za to widzę nominację to złotych malin w kategorii odkupienie 😀
            • jolie Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 12:16
              Masz rację, uprościłam - chodziło o nominację, której była pewna (a otoczenie ją w tym utwierdzało). Puenta była taka - rola doskonała, ale nikt nie docenił przez pochodzenie aktorki.
              • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 12:22
                Ok tak po ludzku rozumiem pewne rozgoryczenie, ale wszelkie teorie spiskowe powinna zachować dla najbliższych
    • kokokoko_euro_spoko Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 21:38
      PodZiwiam, że można tak na strzał z palca sypnąć tyloma faktami o celebrycie/celebrytów.
    • midge_m Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 22:13
      Sugerujesz że niebinarnosc bierze się z tego że rodzina nie jest tradycyjna? wink

Dzieci mogą mieć świetne i mocne relacje ze swoimi biologicznymi rodzicami i także dobre relacje między sobą. Rodzice mają zostać mnichami po rozwodzie czy przypadkiem nie wchodzić w związki o ile nie będą na 100 procent pewni że się udadzą na lata? No nie wyszło im, trochę szybko, ale chyba nikt im nie wróżył długiego małżeństwa.
    • majenkirr Re: Jennifer Lopez i jej życie 21.05.24, 22:32
      Zobaczcie jakie tłumy na koncercie🤭
      www.tiktok.com/t/ZTLs5hya3/
      • klaramara33 Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 11:20
        Zbyt tanie bilet były smile
    • 4sycje Re: Jennifer Lopez i jej życie 22.05.24, 15:26
      Affleck chyba nie jest typem celebryty i nie lubi brylować, w przeciwieństwie żony.
    • majenkirr Re: Jennifer Lopez i jej życie 23.05.24, 15:31
      Haha, ale tytuł😹. Tak, jestem jej hejterem.
      • borsuczyca.klusek Re: Jennifer Lopez i jej życie 23.05.24, 15:35
        Ale przynajmniej jak ładnie wyglądała na tym ślubie. Bo on to jakiś podejrzanie czerwony 🙄
        • majenkirr Re: Jennifer Lopez i jej życie 23.05.24, 15:39
          Też byś piła jakbyś miała taką żonę👹
        • komunia23 Re: Jennifer Lopez i jej życie 23.05.24, 16:36
          No, pięknie wyglądała. Jestem ciekawa jak się to wszystko potoczy, bo teraz Jennifer ma premierę filmu więc zależy jej na rozgłosie. Ale jeżeli wykorzystuje kryzys z Benem po to, aby było o niej jeszcze głośniej to zacznę źle o niej myśleć.
          • majenkirr Re: Jennifer Lopez i jej życie 23.05.24, 19:35
            komunia23 napisała:
            teraz Jennifer ma premierę filmu

Tłumy będą walić jak na te koncerty😹

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka