Dodaj do ulubionych

Wyrzuty sumienia

22.06.24, 20:01
Czy macie miewałyście w życiu jakiś wyrzut sumienia, męczącą sprawę? Kiedyś w trudnym okresie życia trafiłam na osobę która nie miała względem mnie żadnych oczekiwań, poprostu była i dawała bezinteresowne wsparcie i życzliwość.W tych czasach trafić na kogoś takiego jest bardzo trudno więc to tym bardziej wartościowe. okres w życiu miałam naprawdę trudny, nie byłam w stanie ciągnąć tej znajomości, potraktowałam tę osobę bardzo słabo bo byłam zajęta taplaniem się w innych toksycznych relacjach z tym że dużo bliższych.siedzi mi to w głowie i czuję się z tym źle ale nie bardzo da się coś z tym zrobić.traktuje to jako błąd. Macie takie sprawy. Swoją drogą kończyłam wiele różnych znajomości ale nie miewałam w związku z tym wyrzutów sumienia, częściej czułam ulgę.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Wyrzuty sumienia 22.06.24, 20:19
      Nie mam. I nie mam w zwyczaju wyżywać się na osobach mi życzliwych.
      • kariwitch00 Re: Wyrzuty sumienia 22.06.24, 20:21
        Aż mi się niestety wydaje że częściej traktujemy gorzej właśnie te osoby które są dla nas życzliwe, te toksyczne zawsze dłużej trwają, chyba to się zdarza ludziom. dobrze że nie wszystkim
    • heniek.8 Re: Wyrzuty sumienia 22.06.24, 20:28
      ktoś kto dawał bezinteresowne wsparcie, nie musiał już go dawać, bo zerwałaś znajomość
      może przez chwilę był/a zdziwiona/y ale potem pewnie poczuł ulgę smile

nie ma się o co gryźć, jeżeli to było zamrożenie kontaktów a nie podłożenie świni
      • kariwitch00 Re: Wyrzuty sumienia 22.06.24, 20:30
        Możliwe bo to ja czuję się z tym źle ta osoba niekoniecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka