Dodaj do ulubionych

Transporter dla 2 kotów

25.07.24, 06:36
Szukam transportera dla 2 kotów, które mogą siedzieć razem, ale nic mi nie znajduje. Czy któraś z Was ma coś takiego? Możecie coś polecić? Czy może powinnam szukać większego transportera dla psa? Wolałabym 1 wspólny niż dwa pojedyncze, wydaje mi się, że jeden zajmie mniej miejsca
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Transporter dla 2 kotów 25.07.24, 06:45
      Wózek? Ibiyaya ma transporter dwupoziomowy. Zależy jak duże koty, czy do samochodu czy nie itp.
      • rb_111222333 Re: Transporter dla 2 kotów 25.07.24, 08:32
        Właśnie nie chcę wódeczka, nie chcę za to płacić, bo nie będę korzystała z tej funkcjonalności
    • tilijka123 Re: Transporter dla 2 kotów 25.07.24, 08:45
      Jak duże masz koty? Musisz dostosować transporter do sumarycznej wagi kotów. I czy dasz radę w jednej ręce nosić taki ciężar? Jak daleko musisz je nieść? Weź pod uwagę transporter dla psów z kółeczkami, żeby móc go ciągnąć, ewentualnie plecak. Tylko plecaki są zwykle siatkowe a nie każdy kot dobrze znosi siatkowe transportery. Niektóre lepiej czują się w sztywnym z kratką.
      Mam dwa sztywne transportery. Mam koty 3,5 kg, 4,5 kg, 5 kg i 6 kg. I powiem Ci, że jak wczoraj zabrałam do weta 6 kg i 4,5 kg to mimo trzymania ich w dwóch rękach było mi ciężko i niewygodnie. Myślę, że nawet dwa najmniejsze koty w jednym transporterze to byłoby wyzwanie dla kręgosłupa. Planuję kupić wózek Clax, żeby móc na nim dwa transportery ustawić i przewieźć z parkingu do lecznicy, a przy okazji i na zakupach sie przyda.
      • rb_111222333 Re: Transporter dla 2 kotów 25.07.24, 08:49
        Dzięki za odpowiedź. Do weta mam blisko, jest w sąsiednim bloku, więc nie zależy mi aż tak na wygodzie noszenia. Potrzebuje właściwie na jutrzejszy wyjazd, do samochodu, bo nie wiadomo czy koty będą miały opiekę na miejscu.
    • rb_111222333 Re: Transporter dla 2 kotów 25.07.24, 08:46
      Już kupione, wybrałam większy transporter dla psa. Ktoś napisał, że mieszczą się tam 4 koty, więc moim dwóm też powinno być wygodnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka