madame_rita 02.08.24, 10:20 Podobają wam się? Czy to wg was styl dzidzi piernik? A jeżeli na tak - to do jakiego wieku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajonc_w Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:27 Kwestia gustu, nie wieku. Mnie nie zachwycają; za dużo się dzieje jednocześnie - fason, kolor, print. Jako minimalistka, dostaję oczopląsu. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:30 Totalnie nie moja bajka. Ubraniowo jestem nudziarą i lubię rzeczy proste. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:31 Kupiłam jedną online i niestety na żywo nie wygląda za dobrze. Taka trochę tandeta niestety 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:36 Podobały mi się dopóki nie zobaczyłam na żywo u koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:43 Myślę, że do takiej Magdaleny Gessler i jej stylu by pasowały. Do mnie nie bardzo, choć mam jedną malutką torebkę, ale włoskiej firmy, Pierro Guidi z serii cyrkowej, do małej czarnej pasuje. Tylko jako przełamanie stylu i w małym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:48 Oj nie... Coś jest nie tak z wzorem i kolorami, wszystkie wyglądają, jakby leżały kilka lat na słońcu i mrozie. Plus infantylna stylistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:52 U mnie w pracy noszą 50 latki i 65 latka. Nie mój styl, bo ja nudno, prosto i wygodnie ale podobają mi się wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:55 Nie znałam tej marki, chyba jej nie ma w ccc? No w każdym razie pokazała mi się ogromną torba z namalowana dziewczynką, oni chyba produkują dla przedszkolaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:57 Widziałam ostatnio nawet w jakimś sklepie na żywo. Zdecydowanie nie, choć lubię kolorowe torebki i ostatnio nawet kupiłam sobie jedną wyszywaną koralikami, ale to jednak nie. Jakoś tak za dużo wszystkiego na raz. Natomiast jak się komuś podoba, to co za różnica, ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:04 Wyglądają jak z tureckiego bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:11 podobaja mi sie ale to raczej styl tak do matury, co najwyżej. Nie widzę siebie, dojrzałej kobiety, latającej z laleczkami, kwiatuszkami, na torebce czy portfelu. Zdziwiły mnie trochę negatywne tu oceny jakości bo cena jednak na to by nie wskazywała. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:17 U kogoś tak, jak torebkowy performance. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:24 Jak na performance to one są zbyt nudne, to raczej "jak wyobraża sobie szaleństwo modowe nauczycielka przedszkolna" Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:23 A mnie się podobają, choć mam dysonans na linii cena/jakosc, bo to jednak tworzywo sztuczne, a one szybko się niszczą. Mam portmonetkę z serii, dostałam w prezencie - akurat z nią nic się nie dzieje, nie wyciera się, nie strzępi. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:31 Kupiłam sobie używaną parasolkę, akurat wkrótce potem moja się połamała. Mechanizm w porządku, a odrobinę kolorów nad głową w chmurny dzień mnie nie zabije. Te wszystkie akcesoria od Kiplingów czy Desiguali kojarzą mi się z taką odrobiną szaleństwa odpowiednią dla kogoś, kto się zasadniczo boi szaleństwa. Sama mam ściarany portfel od Desiguala, bo wpadł mi w ręce, kiedy był potrzebny, a ma idealne proporcje na moje potrzeby i póki nie znajdę podobnego, nie zmienię. A trudno, bo widzę albo wielkie albo malutkie. Może źle szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:28 Nie mają zbyt dobrej jakości, szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:37 Aż poszłam zobaczyć, bo oczekiwałam czegoś na miarę Betsey Johnson. A tam nudyyy. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:39 Kwestia gustu, stylu ubioru, osobowości etc..a nie wieku. Torebki są absolutnie bez-wiekowe. Generalnie to tak, podobają mi się, niektóre. Do mnie pasują, ale nie mam, planowałam zakup, ale się jakoś rozmyło. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:44 Podobają u kogoś. Natomiast są tandetne, ja lubię torby że skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:56 Mam jedną torebkę typu shopperka, dostałam w prezencie. Jest tak brzydka, że aż ładna, polubiłam ją i noszę. Wydawało mi się, że są dość popularne/oklepane, bo sporo tego w necie, a mimo to często słyszę, że mam fajną torebkę, ale raczej od starszych pań w moim wieku, czyli 45+ Sama nie kupiłabym na pewno, jest dobrze wykonana, starannie itp, ale bardzo szybko się niszczy/wyciera, a nie użytkuję intensywnie. Odpowiedz Link Zgłoś