Dodaj do ulubionych

Torebki i akcesoria Anekke

02.08.24, 10:20
Podobają wam się?
Czy to wg was styl dzidzi piernik?

A jeżeli na tak - to do jakiego wieku? wink
Obserwuj wątek
    • zajonc_w Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:27
      Kwestia gustu, nie wieku.
      Mnie nie zachwycają; za dużo się dzieje jednocześnie - fason, kolor, print. Jako minimalistka, dostaję oczopląsu.
    • madame_edith Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:30
      Totalnie nie moja bajka. Ubraniowo jestem nudziarą i lubię rzeczy proste.

• borsuczyca.klusek Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:31
      Kupiłam jedną online i niestety na żywo nie wygląda za dobrze. Taka trochę tandeta niestety 🙄
    • primula.alpicola Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:32
      Ojj, nie.
    • kamin Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:36
      Podobały mi się dopóki nie zobaczyłam na żywo u koleżanki.
    • alpepe Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:43
      Myślę, że do takiej Magdaleny Gessler i jej stylu by pasowały. Do mnie nie bardzo, choć mam jedną malutką torebkę, ale włoskiej firmy, Pierro Guidi z serii cyrkowej, do małej czarnej pasuje. Tylko jako przełamanie stylu i w małym rozmiarze.
      • alpepe Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:47
        Piero Guidi
    • kk345 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:48
      Oj nie... Coś jest nie tak z wzorem i kolorami, wszystkie wyglądają, jakby leżały kilka lat na słońcu i mrozie. Plus infantylna stylistyka.
    • slonko1335 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:52
      U mnie w pracy noszą 50 latki i 65 latka. Nie mój styl, bo ja nudno, prosto i wygodnie ale podobają mi się wizualnie.
    • karyna-z-tarchomina Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:55
      Nie znałam tej marki, chyba jej nie ma w ccc? No w każdym razie pokazała mi się ogromną torba z namalowana dziewczynką, oni chyba produkują dla przedszkolaczkow
    • eliszka25 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 10:57
      Widziałam ostatnio nawet w jakimś sklepie na żywo. Zdecydowanie nie, choć lubię kolorowe torebki i ostatnio nawet kupiłam sobie jedną wyszywaną koralikami, ale to jednak nie. Jakoś tak za dużo wszystkiego na raz. Natomiast jak się komuś podoba, to co za różnica, ile ma lat?
    • mikams75 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:04
      Wyglądają jak z tureckiego bazaru.
    • mava12 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:11
      podobaja mi sie ale to raczej styl tak do matury, co najwyżej.
      Nie widzę siebie, dojrzałej kobiety, latającej z laleczkami, kwiatuszkami, na torebce czy portfelu.
      Zdziwiły mnie trochę negatywne tu oceny jakości bo cena jednak na to by nie wskazywała.
    • bei Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:17
      U kogoś tak, jak torebkowy performance.
      • kk345 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:24
        Jak na performance to one są zbyt nudne, to raczej "jak wyobraża sobie szaleństwo modowe nauczycielka przedszkolna"
    • memphis90 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:23
      A mnie się podobają, choć mam dysonans na linii cena/jakosc, bo to jednak tworzywo sztuczne, a one szybko się niszczą. Mam portmonetkę z serii, dostałam w prezencie - akurat z nią nic się nie dzieje, nie wyciera się, nie strzępi.
    • danaide2.0 Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 11:31
      Kupiłam sobie używaną parasolkę, akurat wkrótce potem moja się połamała. Mechanizm w porządku, a odrobinę kolorów nad głową w chmurny dzień mnie nie zabije. Te wszystkie akcesoria od Kiplingów czy Desiguali kojarzą mi się z taką odrobiną szaleństwa odpowiednią dla kogoś, kto się zasadniczo boi szaleństwa. Sama mam ściarany portfel od Desiguala, bo wpadł mi w ręce, kiedy był potrzebny, a ma idealne proporcje na moje potrzeby i póki nie znajdę podobnego, nie zmienię. A trudno, bo widzę albo wielkie albo malutkie. Może źle szukam.
    • premeda Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:28
      Nie mają zbyt dobrej jakości, szkoda kasy.
    • majenkirr Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:37
      Aż poszłam zobaczyć, bo oczekiwałam czegoś na miarę Betsey Johnson. A tam nudyyy.
    • pepsi.only Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:39
      Kwestia gustu, stylu ubioru, osobowości etc..a nie wieku. Torebki są absolutnie bez-wiekowe.
      Generalnie to tak, podobają mi się, niektóre. Do mnie pasują, ale nie mam, planowałam zakup, ale się jakoś rozmyło.
    • zerlinda Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:44
      Podobają u kogoś. Natomiast są tandetne, ja lubię torby że skóry.
    • m_incubo Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:56
      Mam jedną torebkę typu shopperka, dostałam w prezencie.
      Jest tak brzydka, że aż ładna, polubiłam ją i noszę.
      Wydawało mi się, że są dość popularne/oklepane, bo sporo tego w necie, a mimo to często słyszę, że mam fajną torebkę, ale raczej od starszych pań w moim wieku, czyli 45+ wink
      Sama nie kupiłabym na pewno, jest dobrze wykonana, starannie itp, ale bardzo szybko się niszczy/wyciera, a nie użytkuję intensywnie.
      • m_incubo Re: Torebki i akcesoria Anekke 02.08.24, 16:59
        Ten model

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka