Dodaj do ulubionych

Zuzanna Bijoch

29.08.24, 22:25
Coś tam się zmieniło w jej życiu bo było kilka artykułów na ten temat. Ale nie o jej życie prywatne mi chodzi ale o urodę. Jeśli poczyta się komentarze to przeważają opinie, że nie jest ładna ale charakterystyczna. Dla mnie jest piękna. Duże oczy, piękna cera i włosy, delikatność. Czy większość współczesnych ludzi za ideał piękna ma kobiety w stylu Kim Kardashian czy ona rzeczywiście nie jest piękna? Mnie zachwyca niesamowicie.
Obserwuj wątek
    • nenia1 Re: Zuzanna Bijoch 29.08.24, 22:42
      Mnie zachwyca Simona Kossak.
      • grey_delphinum Re: Zuzanna Bijoch 29.08.24, 22:49
        Mnie zdecydowanie nie zachwyca, ale rzeczywiście ma oryginalną urodę.

• nenia1 Re: Zuzanna Bijoch 29.08.24, 22:51
          ale ja nie o urodzie.
          • katiemorag Re: Zuzanna Bijoch 29.08.24, 22:56
            Kobieta to całość. Czasami na zdjęciu oglądasz kobietę i myślisz czemu wszyscy się nią zachwycają. Przecież ona jest zupełnie średniej urody. A jak poznajesz ją osobiście to Ciebie zachwyca. Ma w sobie wdzięk, urok czy fajne pozytywne nastawienie do życia. I zaczynasz rozumieć czemu ludzie się nią zachwycają.
    • bye-bye Re: Zuzanna Bijoch 29.08.24, 23:17
      Bardzo mi się podoba. Nie wiem jak wygląda "w ruchu", ale na zdjęciach zachwyca 😊
      Przy czym w mojej ocenie jest po operacji powiększania oczu.
      • kachaa17 Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 10:20
        Są ofercie powiększenia oczu?
        • kachaa17 Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 10:20
          *operacje
          • black_magic_women Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 23:25
            To się chyba robi lifting górnej części twarzy albo usuwanie opadającej powieki.
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 08:40
      Dla mnie nie jest piękna, ale jest plastyczna i może wyglądać ciekawie i różnorodnie w zależności od stylizacji i makijażu i dlatego pewnie była rozchwytywana jako modelka. Nie jest to ktoś , kto na kazdym zdjęciu wygląda tak samo
    • wylacznie_grawitacja Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 08:46
      Moim zdaniem w ogóle nie pasuje do niej określenie "Delikatność". Ja bym użyła słowa "ostra" - wyrazisty podbródek, dość grube brwi, ogólnie zdecydowane rysy. Chociaż też na niektórych zdjęciach ta ostrość znika. Ale to nie znaczy, że nie uważam jej za ładną. A czy jest piękna? Jeśli wg Ciebie tak, to jest smile
    • alpepe Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 08:52
      Nie podoba mi się, ale obiektywnie atrakcyjna i charakterystyczna. Aż się zaczęłam zastanawiać, co się stało z Frąckowiak, miała jakieś odpały psychiczne po narkotykach i zniknęła z powierzchni.
      • black_magic_women Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 23:26
        I problemy po aquafilingu w piersi ,(chyba). A mogła naprawdę zrobić karierę 😞
        • imponderabilia20 Re: Zuzanna Bijoch 31.08.24, 07:34
          Przecież chyba zrobiła? Co więcej mogła osiągnąć? Zresztą ona ma teraz 40 lat
    • mamamisi2005 Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 12:52
      Trochę zbyt drapieżna, choć może to być efekt makijażu.
      A Kim to już całkiem na nie, jeśli chodzi o ideał piękna.
      Wolę delikatniejszy typ urody, jak np. Emma Watson
      • alpepe Re: Zuzanna Bijoch 30.08.24, 13:10
        Szczególnie ta dupa jak landara u Kim.
    • miaumia Re: Zuzanna Bijoch 31.08.24, 08:12
      Kim Kardashian zasłynęła z tego, z czego zasłynęła, a raczej jej ciało dawno sprzedane na taśmie, a teraz pooperacyjne. Czym i kim zachwycać się w przypadku tej sławnej znikąd Kim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka