joyce_byers 14.09.24, 19:38 Pytanie bo nie wiem czy jest sens zamówienia online. Czy wersja loop wchodzi w gniazdo na napoje w Skodzie Octavii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_edith Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 19:57 Nie wiem jak w skodzie (heheh nie na temat, ale sie wypowiem 😃) , ale w renault wchodzi sam dół tego kubka, tak płytko bardzo. Ogólnie jest za szeroki i jest to niewygodne, słusznie sprawdzasz zawczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
joyce_byers Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 20:04 No właśnie. Chociaż raz zawczasu 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 19:59 Contigo to top of must have. Taylor Swift z takiego pija. Tylko ta octavia to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
joyce_byers Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 20:07 Nie wiem. Nie słucham. Nie obserwuję. Jestem obciachowa i nudna oraz przeciętna więc tworzę ze Skodziną idealny duet. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 20:15 How to increase the diameter of the Mercedes C Class cup holder. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 20:34 dekoderka napisała: > Contigo to top of must have. Taylor Swift z takiego pija. > > Tylko ta octavia to obciach. Kiedyś miałam octavie, wspominam z sentymentem Wielkie to było, komfortowe i trzymało się drogi jak czołg Contigo mam, ale wydaje mi się do każdego samochodu zbyt wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 20:39 Octavia wielka??? Masz 150 cm wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 21:04 Ja mam i dla mnie jest spora. Mój były chłopak ma 180 cm i jeździ Octavią z całą rodziną. Mała na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 21:08 dekoderka napisała: > Octavia wielka??? Masz 150 cm wzrostu? No nie, całkiem średnia ze mnie kobieta i wzdłuż i wszerz, zapamiętałam ja jako przewielkie stabilne auto Z dużym bagażnikiem Woziłam tam trójkę dzieci, wózki, zakupy, wszystko wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 09:19 >Octavia wielka??? Masz 150 cm wzrostu? chyba pojęcia nie masz, o czym piszesz... Mąż jeździ octavią i owszem, jest duża, jak na samochód osobowy a nie suv bo nim ona nie jest. Ma w h.. duzy bagażanik, mąż tam pół domu wozi (nie wiadomo po co zresztą), i wygodne wnętrze. Nie wiem jakie ma "gniazda" na kubki, maż nie uzywa kubków. Ale UWAGA! mozna sobie zmierzyć, albowiem Contigo West Loop 2.0 470ml Rasberry...Parametry techniczne: wysokość kubka: 20 cm. średnica 7,5 cm pojemność kubka 470 ml. ps. naprawdę tak trudno znaleźć parametry kubka i zmierzyć gniazdo w aucie? mnie to zjeło nie więcej niż 5 minut... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 22:59 Popietrolilo ci się że stanleyem.. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywne_uderzenie Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 13:28 Taylor Swift to obciach Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 20:25 Mam skodę octavię ale nie wiem co to jest kubek contigo w wersji loop. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 22:52 Nie wchodzi. Mąż woził kubek na drzwiach. Mamy 3 modele contigo i żaden nie wchodzi, są za szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kubek Contigo w aucie 14.09.24, 22:57 Wchodzi we wszystko. Contigo mam od 2016 czy coś koło tego. W tym czasie zdążyłam wymienić auta trzy razy a kubek jest niezniszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 08:41 O kurcze aż sprawdziłam co to za kubek i okazało się że też mam i też już przeszedł przez kilka aut . Niestety nie Octavie więc nie pomogę . Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 15:10 joyce_byers napisał(a): > Dzięki Su. Zamówiłam. Zapomniałam tylko dodać że najlepsze są te stalowe bez żadnej powłoki ( w odróżnieniu od kolorowych). Różnią się tym że zwykły stalowy niemalowany można myć w zmywarce obie części ( wieczko i kubek). W przypadku kolorowych w zmywarce możesz myć tylko wieczko. Kolory z czasem zaczną się wycierać. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 15:13 Contigo West Loop Autoseal Travel Mug, Stainless Steel Thermal Mug, Vacuum Flask, Leakproof Tumbler, Coffee Mug with BPA Easy-Clean Lid, 470 ml amzn.eu/d/9Wgv0AH Ten Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 15:20 Nie po9mogę jeśli idzie o skodę, ale dla mnie kubek Contigo to pieniądze wywalone za okno dla przyjemności patrzenia jak lecą. Namówiona przez Ematkę, po stracie nieodżałowanego "nonejma", który potrafił trzymać ciepło lepiej niż termos (np kawa zrobiona wieczorem następnego dnia po południu była jeszcze solidnie ciepła!) nabyła w sklepie firmowym, a jakże! Nie pamiętam jaki model, ale... Cóż, rozczarowanie. Po pierwsze - słabo trzyma ciepło, niewiele lepiej niż przeciętny styropianowy kubek "otwarty", po godzinie kawa jest ledwo letnia. Po drugie - jest słabo szczelny. Nawet zamknięty (i nie, nie mam na myśli zakręcony ale z otwartym ustnikiem, a zamknięty!) musi np w torebce stać pionowo, a każdy przechył może spowodować wylanie napoju. Do tego, ale to już stricte osobiste, po trzecie - ja mam małe dłonie i jest dla mnie po prostu niewygodny, za szeroki, by komfortowo trzymać. Ogólnie - jestem na "Nie" - niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 18:07 Trudno uwieżyc. Może jakiś felerny? Właśnie pije herbatę, robiłam około 10, jest 18 i herbata jest porządnie ciepła. Nie gorąca, bo od początku dolałam trochę zimnej wody, żeby dalo się pić. Mój kubek ma podwójne zabezpieczenie zamknięcia, nic się z niego nie wydostanie. Jedyny lekki dyskomfort był na początku użytkowania, by się przyzwyczaić z niego pić. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kubek Contigo w aucie 15.09.24, 18:19 Uwierzyć. Też bym nie uwierzyła, po entuzjastycznych opisach ematek. Ale mam to wiem. Stoi gdzieś w szafce, bo zapominam wyrzucić, a do użytku nie zdatny. To znaczy zdatny jak każdy inny kubek, ale nie jako termiczny i "bezpieczny" do noszenia w torebce. Odpowiedz Link Zgłoś