Dodaj do ulubionych

Facebook mi się popsuł

22.09.24, 18:14
Niemal połowa interfejsu jest w jakimś chyba urdu. Druga niemal połowa po angielsku, a pozostałe kilka procent po polsku. Sprawdziłam ustawienia, teoretycznie jest to polski, no tylko nie jest. Macie tak lub miałyście? Jest na to jakaś metoda?
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 18:15
      przeczekac
    • clara.burgund Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 18:22
      A próbowałaś odświeżać stronę?
      • asia_i_p Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 18:24
        Tak, po odświeżeniu przez moment jest OK, ale jak zrobię cokolwiek ponownie, urdu wraca. Znowu odświeżam, znowu jest ok, ruszę jakoś edycję - z powrotem urdu. Chyba tylko przeczekać rzeczywiście.
        • galaxyhitchhiker Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 18:57
          Sprawdź czy nie włączyłaś sobie w przeglądarce automatycznego tłumaczenia.
          • asia_i_p Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 19:17
            Nie, to nie było to to było coś dziwnego. W jednej linijce potrafiłam mieć opis tej samej osoby w dwóch językach - w sensie amministratur (to chyba po rumuńsku) i top contributor. Wchodziłam w edycję zdjęcia i dla odmiany to "urdu". Wieża Babel.
    • pepsi.only Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 18:49
      Wyloguj się, wyłącz i ponownie uruchom telefon, komputer.
      Jeśli się powtórzy, to może dobrym pomysłem będzie zmiana hasła
    • pade Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 18:56
      Miałam, po hiszpańsku. Przeszłosmile
    • nenia1 Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 19:00
      miałam kiedyś, szczerze mówiąc, nie wiem nawet dokładnie co to było za pismo. Chińskie? Koreańskie? W każdym razie odjechane. Pomogło ponowne zalogowanie się.
    • asia_i_p Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 19:10
      No właśnie spróbowałam ponownego zalogowania się. Na telefonie dostałam informację, że aktualnie jest problem z konfiguracją języka polskiego i proponują angielski. Przyjęłam propozycję. W wersji przeglądarkowej przelogowanie pomogło.
      • clara.burgund Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 19:50
        Tam się w ogóle jakieś dziwne rzeczy dzieją. Mnie się udało odzyskać swoje konto, gdy się wylogowałam ( bo chciała się zalogować moja mama) znowu nie mogłam się zalogować, bo fb żądał dwustopniowej weryfikacji,a sms-y nie dochodzą. Trzeba odczekać.
    • elinborg Re: Facebook mi się popsuł 22.09.24, 20:05
      Ja już miałam turecki i jakieś arabskie chyba robaczki. W tej chwili nie mogę wyświetlić "pokaż wcześniejsze odpowiedzi"- strona uszkodzona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka