brenya78 Re: Chciałabym, ale się boję 11.10.24, 21:08 Mieć jeszcze jedno dziecko. Mimo że teoretycznie mogłabym z komórki dawczyni to jednak panicznie boję się drugiej cesarki i wbijania igly w kregoslup... Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Chciałabym, ale się boję 12.10.24, 14:30 Druga cesarka zazwyczaj jest lżejsza, jeśli może Cie to zachęcić. Trzeciej w ogóle możesz nie zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Chciałabym, ale się boję 12.10.24, 15:44 nellamari napisała: > Druga cesarka zazwyczaj jest lżejsza, jeśli może Cie to zachęcić. Trzeciej w og > óle możesz nie zauważyć Cesarka sama w sobie byla ok, ale to wbicie w kregoslup to mnie do tej pory ciary przechodza... Ale tak na serio, to mialam takie trudne ciaze/poronienia itp atrakcje, ze sama myśl o byciu w ciąży przeraza. Jakby mi ktos dal noworodka (najlepiej wlasnego) to super, ale te 9msc? Brrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Chciałabym, ale się boję 12.10.24, 16:16 O, to tak jak ja w temacie. Noworodka nawet jutro, ale znowu ciąża - nigdy. Wczoraj wieczorem byłam na kontroli u gina i na sam widok tych wszystkich ciężarnych aż mnie zimny pot oblał, sekundę przed katharsis 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
edor67 Re: Chciałabym, ale się boję 11.10.24, 22:30 Wykrzyczeć szefowej, co o niej myślę, pieprznąć drzwiami od jej gabinetu i nie wrócić już do tej pracy. Tak, szukam alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Chciałabym, ale się boję 11.10.24, 23:32 Blefaroplastyka przez to, że ją wykonuje się w znieczuleniu miejscowym (dla mnie narkoza to luzik, przeraża mnie 100x bardziej świadomość podczas zabiegu, brr). Dużo sportowych aktywności, pójście do trenera personalnego. Mam do dziś traumę po WF i ćwiczę tylko w domu, zostały mi kosmiczne lęki przed wyśmianiem, oceną. W sumie do 30 byłam przez to leniem kanapowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Chciałabym, ale się boję 12.10.24, 14:06 Paddling bym chciała spróbować, ale jeziora mi się brzydzą, a na morzu są fale. Ale kiedyś jak będę w jakiejś zatoce, to spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Chciałabym, ale się boję 12.10.24, 23:03 pffpffpff napisał: > Paddling bym chciała spróbować, ale jeziora mi się brzydzą, a na morzu są fale. > Ale kiedyś jak będę w jakiejś zatoce, to spróbuję. Dlaczego jeziora "sie brzydza"? "Moje" jeziora jak morza Great Lakes, eh Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Chciałabym, ale się boję 12.10.24, 14:34 Jak już musiałabym naprawdę iść w tym kierunku, to wszelkie chirurgiczne-zastrzykowe manipulacje przy twarzy, ze szczególnym uwzględnieniem okolicy oczu. Przy reszcie ciała nie mam w ogóle tego efektu, mogłabym dać się poszatkować pod narkozą of kors, gdyby mi sie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Chciałabym, ale się boję 13.10.24, 11:16 Hmm..chyba tak nie mam, ja, jeśli się czegoś autentycznie boję, to po prostu tego nie chcę robić i nie robię. I nie mam z tego powodu rozterek. A jeśli czegoś bardzo chcę, to nawet mimo obaw robię. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Chciałabym, ale się boję 13.10.24, 12:56 Nie ma takiej rzeczy. Jeśli chce to lęk przełamuje, jeśli lęk jest większy to znaczy że nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Chciałabym, ale się boję 16.10.24, 19:06 Co do skokow to ze spadochronem skaczesz w tamdemie, z instruktorem. Jest to duzo prostsze niz bungee. Zaliczylam oba. Odpowiedz Link Zgłoś