Dodaj do ulubionych

Bugaboo Sahara

15.11.12, 11:37
Widziałyście już? Bardzo mi sie podoba, kusi mnie...

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/lj/ja/ue6u/6vafSwQbBpVSBRSDCB.jpg
Obserwuj wątek
    • pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 11:54
      Jakiś czas temu już o nim pisałyśmy smile
      Mi się całkiem podoba ale widzę w nim chłopca big_grin
      • mama1dawidka Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 12:02

• pomilak1 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 12:16
          Mi się baaardzo podobasmile
          Ja tam w nim widzę moją Liwkę w pięknej sukience w kolorze pudrowego różu tongue_outtongue_out big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 12:59
            No ok, dziewczynkę też widzę, ALE tylko w ciuszkach w stonowanych kolorach wink
            jak to już ktoś kiedyś napisał, ja z tych co samochód pod kolor paznokci dobierają big_grin
            • pomilak1 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 16:13
              czyli pudrowy róż byłby idealny tongue_out big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • blondynkapoznan Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 16:48
                dzisiaj na Fb go widziałam
                Bardzo fajny jest.
                • sylki Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 19:33
                  ja tam z tych, które mają w duszy czy ciuchy do wózka pasują, wózek ma mi się podobać, a ten jest piękny wink
                  • pomilak1 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:15
                    Sylki ja też z tych wink Moja Liwka i tak w większości na nogach śmiga, więc zarówno wózek jak i ona mają mi się podobać oddzielnie tongue_outtongue_out Ale mam taką fajną ażurkową sukieneczkę właśnie w kolorze jasnego różu, która wg mnie idealnie pasowałaby do tego wózka big_grinbig_grin Może zacznę M nękać wink big_grinbig_grinbig_grintongue_out
                    • sylki Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:25
                      Prrrrr szalona, bo cię mąż w końcu zamknie w szafie ;p
                      • tereferefretka Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 21:22
                        rety, troche sylki masz racje, zamknie pomilak w szafie jak nic za kupowanie wózka do jednej sukienki ażurowej smile gorzej będzie jak mała Ci z tej kiecki wyrośnie big_grin
                        • pomilak1 Re: Bugaboo Sahara 16.11.12, 08:07
                          tereferefretka napisała:

> gorzej będzie jak mała Ci z tej kiecki wyroś
                          > nie big_grin

Kupię taką samą tylko w innym rozmiarze tongue_out big_grinbig_grinbig_grin

Sylki wiesz, że ja Cama rozpamiętuję do dziś tongue_out suspicious

Ech no szalenie mi się podoba, ale chyba czas ostudzić emocje i napisać długą listę innych fajnych rzeczy, które miałaby rodzinka za taką kasę tongue_out smile A tak na poważnie za drogi jest na kilka m-cy użytkowania smile

• sylki Re: Bugaboo Sahara 16.11.12, 08:23
                            Ewcia, wiesz jak ja żałuję zakupu bee, po prostu żałuję, ale nie ze względu na to, że nie
                            spełnia mych oczekiwań, o nieee wręcz przeciwnie.
                            Po pierwsze szybko zatęskniłam za Xplory, po drugie tyle co ja używałam bee, ech cóż, po prostu z ekonomicznego punktu widzenia, ten zakup był bezsensu.
                            Nie jestem nawet w stanie sobie tego wytłumaczyć wózkomanią, raczej głupotą wink
                    • pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:46
                      Czuje się niezrozumiała... Hlip hlip... wink tongue_out

A tak na serio to dla mnie wózek jest sam w sobie bardzo ładny ale ma za dużo faktur narazsmile ja nie lubię jak czegoś jest za dużo big_grin i np do tego dziewczynka w nim siedząca w pstrokatych (ładnych) ciuszkach to byłoby już chyba za dużowink

Ten model jest moim zdaniem elegancki, dostojny i dlatego kojarzy mi się maluszkiem ubranym w neutralne,stonowane kolory ( beze, brazy, roze).

Jak widać każdy ma swój świat, swoje kreski i swoje kolory big_grin
                      • pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:59
                        pona85 napisała:

> Czuje się niezrozumiała... Hlip hlip... wink tongue_out

HAHA miało być oczywiście: niezrozumiaNA wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka