maria.szymanowska 15.11.12, 11:37 Widziałyście już? Bardzo mi sie podoba, kusi mnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 11:54 Jakiś czas temu już o nim pisałyśmy Mi się całkiem podoba ale widzę w nim chłopca Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 12:16 Mi się baaardzo podoba Ja tam w nim widzę moją Liwkę w pięknej sukience w kolorze pudrowego różu Odpowiedz Link
pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 12:59 No ok, dziewczynkę też widzę, ALE tylko w ciuszkach w stonowanych kolorach jak to już ktoś kiedyś napisał, ja z tych co samochód pod kolor paznokci dobierają Odpowiedz Link
blondynkapoznan Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 16:48 dzisiaj na Fb go widziałam Bardzo fajny jest. Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 19:33 ja tam z tych, które mają w duszy czy ciuchy do wózka pasują, wózek ma mi się podobać, a ten jest piękny Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:15 Sylki ja też z tych Moja Liwka i tak w większości na nogach śmiga, więc zarówno wózek jak i ona mają mi się podobać oddzielnie Ale mam taką fajną ażurkową sukieneczkę właśnie w kolorze jasnego różu, która wg mnie idealnie pasowałaby do tego wózka Może zacznę M nękać Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:25 Prrrrr szalona, bo cię mąż w końcu zamknie w szafie ;p Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 21:22 rety, troche sylki masz racje, zamknie pomilak w szafie jak nic za kupowanie wózka do jednej sukienki ażurowej gorzej będzie jak mała Ci z tej kiecki wyrośnie Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Bugaboo Sahara 16.11.12, 08:07 tereferefretka napisała: > gorzej będzie jak mała Ci z tej kiecki wyroś > nie Kupię taką samą tylko w innym rozmiarze Sylki wiesz, że ja Cama rozpamiętuję do dziś Ech no szalenie mi się podoba, ale chyba czas ostudzić emocje i napisać długą listę innych fajnych rzeczy, które miałaby rodzinka za taką kasę A tak na poważnie za drogi jest na kilka m-cy użytkowania Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Sahara 16.11.12, 08:23 Ewcia, wiesz jak ja żałuję zakupu bee, po prostu żałuję, ale nie ze względu na to, że nie spełnia mych oczekiwań, o nieee wręcz przeciwnie. Po pierwsze szybko zatęskniłam za Xplory, po drugie tyle co ja używałam bee, ech cóż, po prostu z ekonomicznego punktu widzenia, ten zakup był bezsensu. Nie jestem nawet w stanie sobie tego wytłumaczyć wózkomanią, raczej głupotą Odpowiedz Link
pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:46 Czuje się niezrozumiała... Hlip hlip... A tak na serio to dla mnie wózek jest sam w sobie bardzo ładny ale ma za dużo faktur naraz ja nie lubię jak czegoś jest za dużo i np do tego dziewczynka w nim siedząca w pstrokatych (ładnych) ciuszkach to byłoby już chyba za dużo Ten model jest moim zdaniem elegancki, dostojny i dlatego kojarzy mi się maluszkiem ubranym w neutralne,stonowane kolory ( beze, brazy, roze). Jak widać każdy ma swój świat, swoje kreski i swoje kolory Odpowiedz Link
pona85 Re: Bugaboo Sahara 15.11.12, 20:59 pona85 napisała: > Czuje się niezrozumiała... Hlip hlip... HAHA miało być oczywiście: niezrozumiaNA Odpowiedz Link