Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰gołąbki

26.10.24, 12:04
Witam piękne panie, jak Wam mija sobota???Ja skończyłam gotować gołąbki (7 litrowy gar)I będę piekła murzynka ze starego zeszytu teściowej, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego, spokojnego i pięknego dnia 🌻🌷⚘️🌹🌺
Obserwuj wątek
    • dominika9933 Re: Cześć piękne 🥰gołąbki 26.10.24, 12:12
      Piękne gołąbki👍. Byłam u weterynarza, w bibliotece, na zakupach. Teraz przygotuję jakieś przekąski, bo przychodzą znajomi oglądać mecz. Miłej soboty 😘
    • pepsi.only Re: Cześć piękne 🥰gołąbki 26.10.24, 12:48
      W telegraficznym skrócie:
      Poranny spacer z psami w opadającej mgle, psy wybiegane, mąż zrobił zakupy na wekend, pranie nastawione,
      na obiad dziś zrobię kluski leniwe z masełkiem i cukrem, lub z przesmażoną bułką tartą.
      Na wieczór rozprawię sie z wielką dynią- zrobię sok Kubuś domowy (do bieżącego picia, a nadwyżki zawekuję). Jutro planuję pieczony schab, ziemniaki puree i surówkę z czerwonej kapusty , albo z białej (colesłav) .

A tak naprawdę to mam ochotę pomarudzić, bo głowa mnie boli i nic mi się nie chce. Miałam pracować, a jedynie zmusiłam się do wykonania kilku telefonów, brakuje mi energii, by ruszyć dalej. Teraz piję 3 kawę, i gucio wink
      Piękna pogoda za oknem, moze dlatego nie mam za bardzo ochoty siedzieć przy kompie.... uncertain
      • pepsi.only Re: Cześć piękne 🥰gołąbki 26.10.24, 12:51
        Ze spaceru dzisiejszego
    • ga-ti Re: Cześć piękne 🥰gołąbki 26.10.24, 13:26
      Mmmm smakowite! Planuje zrobić gołąbki na przyszły weekend i sałatkę warzywną, i ciasteczka dyniowe.
      Dziś gulasz z papryka i cukinią, jesiennie. A jutro kurczak z dynią.
      Zakupy bazarkowe zrobione, pranie się suszy, pościel wietrzy, kawa na słonecznym balkonie wypita.
      Teraz zakupy butowe dla dziecka, bo w adidasach chodzi i tak sobie pomyślałam, że jak nas zima zaskoczy to będzie kiepsko. Nie lubię zakupów, a już z dzieckiem to wogle, ale cóż, mus to mus 🙂
      Miłej soboty!
    • mysiulek08 Re: Cześć piękne 🥰gołąbki 26.10.24, 13:33
      jedziemy odebrac nowe auto, dokupic krzesla ogrodowe i zaglosowac( wybory samirzadowe)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka