blahblah2 Re: Mikołajki w pracy... 30.10.24, 17:30 Ja bym się wypisała z tej imprezy dla mnie to dwie stówki w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Mikołajki w pracy... 30.10.24, 18:04 blahblah2 napisał(a): > Ja bym się wypisała z tej imprezy dla mnie to dwie stówki w plecy Wypisać się jest mi zwyczajnie głupio bo szefostwo bierze w niej udział a firma jest malutka i możesz wylosować co kupić dla np.szefa albo szef cię wylosuje... Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Mikołajki w pracy... 30.10.24, 18:36 > możesz wylosować co kupić dla np.szefa albo szef cię wylosuje... Moc truchleje,... samo sie nasuwa, i truchłem się staje. Jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Mikołajki w pracy... 30.10.24, 21:59 iwles napisała: > > To co ty do tej pory dostawałaś? To moje pierwsze Mikołajki w tej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Mikołajki w pracy... 30.10.24, 20:12 Uważam, że albo jest lista co kto chce albo prezenty przypadkowe. A nie, że jedna osoba zgłasza co chce a reszta dostaje chłam bo przecież nie powiedzieli co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś