la_felicja 16.11.24, 08:38 ale nie mogę się powstrzymać. Przeglądałam sobie wczoraj wieczorem telefon, a tu takie coś: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Humor niestosowny 16.11.24, 08:51 Tutaj z kolei zawodzi moje poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Humor niestosowny 16.11.24, 10:01 Dopatrzyłem się "wybitnego psychola". Jakoś mnie nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Humor niestosowny 16.11.24, 08:54 la_felicja napisała: > ale nie mogę się powstrzymać. > Przeglądałam sobie wczoraj wieczorem telefon, a tu takie coś: > Ale co tu jest śmiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
tromedlov Re: Humor niestosowny 16.11.24, 09:03 Myślałam, że będzie o tym ukraińskim Crawleyu, który nienawidzi Polaków, ale tu siedzi i psuje nam życie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Humor niestosowny 16.11.24, 09:55 Mnie się wyświetliło coś takiego… I nie wiem, może to kwestia „oskarżycielskiej” strzałki obok wizerunku płaczącej dziewczyny, ale widzę tam „the rapist” i nie mogę odzobaczyc… Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Humor niestosowny 16.11.24, 19:43 Eminem pisał raz ze mną, wydaje się być skromny i w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Humor niestosowny 16.11.24, 22:08 miaumia napisała: > Eminem pisał raz ze mną, wydaje się być skromny i w porządku. > Dear Stan, I meant to write you sooner but I just been busy... Odpowiedz Link Zgłoś