Gość: tiaa Re: koŃkurs ORELN-u chyba lypa IP: 62.233.164.* 12.08.03, 10:34 a wpadłem na ich stronkę, a zobaczyłem wyniki. a wpisałem nazwisko tego który wygrał w przeglądarce i co? chyba kobitka coś dla nich załatwiała (kancelaria adwokacka) i jej w ten sposób koszty zwracają. hehehe eeeeeee pzdr wszystkich naiwnych z "portfelikami" Link Zgłoś
Gość: Adam Z resztą jak cały Orlen IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 10:48 Tankują ludzie na tym Orlenie syf jakich mało,płacą za to straszne pieniądze, a potem czytają w Newsweeku jak cwaniaczki z otoczenia jaśnie pana prezesa Wróbla manipulują kursem akcji firmy!!!!!Na objętych dzięki partyjno kolesiowskim układzikom synekurach wyprowadzają miliony do podstawionych firm szwgrów, żon i pociotków. Wszystkie miernoty,ale znajomi panów z Orlenu, byłe i obecne kochanki członków zarządu i dyrektorów wszyscy pracują na lukratywnych posadkach i opowiadają na mieście, że są z "branży paliwowej". Rzygać się chce. Nie tankuję w tej firmie bo po co mam dokładać swoje pieniądze do motorówki, którą pływa sobie po bałtyku szef doradców prezesa przy okazji otwarcia nowej stacji na wybrzeżu. Wolę zostawić te pieniądze w Neste niż patrzeć jak napychają sobie nimi kieszenie orlenowi "fachowcy" z szemranego układu. Link Zgłoś
remo29 Re: Z resztą jak cały Orlen 12.08.03, 10:56 Ceny na stacji "Pod Sępem" są bandyckie. Wracałem z urlopu: bezołow95 3.43 (Wrocław Bielany). Po powrocie do domu co widzę? BP(d.Aral) 3.29, JET 3.18. No żesz k...a mać! 25 groszy różnicy na litrze w miejscach oddalonych od siebie o 180km?? Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Z resztą jak cały Orlen IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 11:08 remo29 napisał: > Ceny na stacji "Pod Sępem" są bandyckie. Wracałem z urlopu: bezołow95 3.43 > (Wrocław Bielany). Po powrocie do domu co widzę? BP(d.Aral) 3.29, JET 3.18. No > żesz k...a mać! 25 groszy różnicy na litrze w miejscach oddalonych od siebie o > 180km?? To jest własnie sposób na zapłacenie za tę motorówkę i zdobycie pieniążków na premie i wypłaty dla paliwowych "specjalistów". Smutne to, ale jest sposób NIE TANKOWAĆ U ZŁODZIEI Z POD ZNAKU CZERWONEGO SĘPA!!!!!!!. Pozdrawiam, Adam Link Zgłoś
ozlem Re: Z resztą jak cały Orlen 12.08.03, 12:39 Gość portalu: Adam napisał(a): > NIE TANKOWAĆ U ZŁODZIEI Z POD ZNAKU CZERWONEGO SĘPA!!!!!!!. No fajnie, Adam, tylko co zrobić jeśli stacja Orlenu jest jedyną stacją w okolicy, na której jeszcze nigdy się nie nacięłam? Sorry, ale wolę zapłacic wiecej, niz jeździc po serwisach... Link Zgłoś
Gość: szczurek Orlen Germany! IP: *.pg.com 12.08.03, 16:58 Orlen Deutchland to dopiero będzie temat dla gazet za jakieś pół roku! A wszystko się dzieje za granicą, gdzie NIK nie sięga. Nawet kasy z Polski nie trzeba wywozić! Link Zgłoś
qrakki999 Jedno i to samo:) 12.08.03, 12:50 Naprzykład w takiej Warszawie paliwa płynne /benzyna i olej napędowy/ na BP i Orlenie to to samo, bo przyjeżdżają ze zbiorników jednej bazy w Mościskach tylko w różnokolorowych 'beczkowozach':-) Wiadomość posiadam z pierwszej ręki i nie podam źródła ale mu wierzę. Pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jedno i to samo:) IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 16:39 qrakki999 napisał: > Naprzykład w takiej Warszawie paliwa płynne /benzyna i olej napędowy/ na BP i > Orlenie to to samo, bo przyjeżdżają ze zbiorników jednej bazy w Mościskach > tylko w różnokolorowych 'beczkowozach':-) > Wiadomość posiadam z pierwszej ręki i nie podam źródła ale mu wierzę. > Pzdr. > Q Nie musisz podawać bo to ogólnie wiadomo skąd pochodzą paliwa. Generalnie paliwo powstaje w Płocku i Gdańsku reszta to import i wynalazki paliwowych alchemików i nie ma reguły, że wszystkie stacje Orlenu to syf bo paliwo dostają z tego samego źródła, ale problem tkwi w tzw. czynniku ludzkim. Taki gostek jako ajent CPN w niebieskich porciętach całe życie chrzcił paliwo i co niby teraz jak mu przemalowali stację i dali nowy kubraczek to zaczął być aniołkiem i sprzedaje "czystą jakość"????? Szczerze w to wątpię dla tego trzymam się jak najdalej od Orlenu. Jeszcze gorsze od chrzczonego paliwa było by moje samopoczucie gdybym świadomie fundował tym złodziejom i cwaniaczkom z Orlenu na Pankiewicza premie za "ciężką " pracę w branży paliwowej. Tam od "specjalistów "aż się roi. Wystarczy być wyznania handlowego albo dawać dupy (najczęściej jedno i drugie) i kariera w "branży paliwowej" murowana!!!! Tylko dlaczego miałoby to być za moje pieniądze. Tym, którzy nie mają w swojej miejscowości innej stacji oprócz Orlenu serdecznie współczuję!!! Ja ponieważ mam wybór zostawię swoje pieniądze u każdego nie ważne czy to BP czy Naste czy cokolwiek innego, ale nie Orlen!!!!!!!!! I od razu mi lepiej. Swoją drogą może niedługo jakiś wiatr historii wymiecie tę szumowinę z Zarządu i Dyrekcji tej firmy i może wtedy będzie można tankować bez poczucia wrzucania ciężko zarobionych pieniędzy w bagno. Pozdrawiam, Adam Link Zgłoś
qrakki999 Re: Jedno i to samo:) 12.08.03, 16:59 Gość portalu: Adam napisał(a): > Nie musisz podawać bo to ogólnie wiadomo skąd pochodzą paliwa. Generalnie > paliwo powstaje w Płocku i Gdańsku reszta to import i wynalazki paliwowych > alchemików i nie ma reguły, że wszystkie stacje Orlenu to syf bo paliwo dostają Q: No właśnie mi w mej naiwności wydawało się, że na stacjach 'zagranicznych' są paliwa importowane, a nie 'niechrzczone'. > z tego samego źródła, ale problem tkwi w tzw. czynniku ludzkim. > > Taki gostek jako ajent CPN w niebieskich porciętach całe życie chrzcił paliwo i > > co niby teraz jak mu przemalowali stację i dali nowy kubraczek to zaczął być > aniołkiem i sprzedaje "czystą jakość"????? Szczerze w to wątpię dla tego > trzymam się jak najdalej od Orlenu. Jeszcze gorsze od chrzczonego paliwa było > by moje samopoczucie gdybym świadomie fundował tym złodziejom i cwaniaczkom z > Orlenu na Pankiewicza premie za "ciężką " pracę w branży paliwowej. > > Tam od "specjalistów "aż się roi. Wystarczy być wyznania handlowego albo dawać > dupy (najczęściej jedno i drugie) i kariera w "branży paliwowej" murowana!!!! > > Tylko dlaczego miałoby to być za moje pieniądze. Tym, którzy nie mają w swojej > miejscowości innej stacji oprócz Orlenu serdecznie współczuję!!! Ja ponieważ > mam wybór zostawię swoje pieniądze u każdego nie ważne czy to BP czy Naste czy > cokolwiek innego, ale nie Orlen!!!!!!!!! I od razu mi lepiej. Q: Ja tylko od święta tankuje benzynę /gaz/ ale jak juz to lubiłem Aral obecnie juz BP. Orlen nigdy mi nie zaszkodził /wyjątek od reguły/ za to 2 razy miałem 'traktor' po paliwie z Shella /z jednej i tej samej stacji!!!/ > > Swoją drogą może niedługo jakiś wiatr historii wymiecie tę szumowinę z Zarządu > i Dyrekcji tej firmy i może wtedy będzie można tankować bez poczucia wrzucania > ciężko zarobionych pieniędzy w bagno. > > Pozdrawiam, > Adam 'Spławików' nie da rady wywiać:( Jak go przytopią tu to wyplynie gdzie indziej:/ pzdr. Q Link Zgłoś