Dodaj do ulubionych

koŃkurs ORELN-u chyba lypa

IP: 62.233.164.* 12.08.03, 10:31
Obserwuj wątek
    • Gość: tiaa Re: koŃkurs ORELN-u chyba lypa IP: 62.233.164.* 12.08.03, 10:34
      a wpadłem na ich stronkę, a zobaczyłem wyniki.
      a wpisałem nazwisko tego który wygrał w przeglądarce i co?
      chyba kobitka coś dla nich załatwiała (kancelaria adwokacka) i jej w ten sposób
      koszty zwracają. hehehe
      eeeeeee

pzdr wszystkich naiwnych z "portfelikami"
    • Gość: Adam Z resztą jak cały Orlen IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 10:48
      Tankują ludzie na tym Orlenie syf jakich mało,płacą za to straszne pieniądze, a
      potem czytają w Newsweeku jak cwaniaczki z otoczenia jaśnie pana prezesa Wróbla
      manipulują kursem akcji firmy!!!!!Na objętych dzięki partyjno kolesiowskim
      układzikom synekurach wyprowadzają miliony do podstawionych firm szwgrów, żon i
      pociotków.
      Wszystkie miernoty,ale znajomi panów z Orlenu, byłe i obecne kochanki członków
      zarządu i dyrektorów wszyscy pracują na lukratywnych posadkach i opowiadają na
      mieście, że są z "branży paliwowej". Rzygać się chce.

Nie tankuję w tej firmie bo po co mam dokładać swoje pieniądze do motorówki,
      którą pływa sobie po bałtyku szef doradców prezesa przy okazji otwarcia nowej
      stacji na wybrzeżu. Wolę zostawić te pieniądze w Neste niż patrzeć jak
      napychają sobie nimi kieszenie orlenowi "fachowcy" z szemranego układu.
      • remo29 Re: Z resztą jak cały Orlen 12.08.03, 10:56
        Ceny na stacji "Pod Sępem" są bandyckie. Wracałem z urlopu: bezołow95 3.43
        (Wrocław Bielany). Po powrocie do domu co widzę? BP(d.Aral) 3.29, JET 3.18. No
        żesz k...a mać! 25 groszy różnicy na litrze w miejscach oddalonych od siebie o
        180km??
        • Gość: Adam Re: Z resztą jak cały Orlen IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 11:08
          remo29 napisał:

> Ceny na stacji "Pod Sępem" są bandyckie. Wracałem z urlopu: bezołow95 3.43
          > (Wrocław Bielany). Po powrocie do domu co widzę? BP(d.Aral) 3.29, JET 3.18.
          No
          > żesz k...a mać! 25 groszy różnicy na litrze w miejscach oddalonych od siebie
          o
          > 180km??

To jest własnie sposób na zapłacenie za tę motorówkę i zdobycie pieniążków na
          premie i wypłaty dla paliwowych "specjalistów". Smutne to, ale jest sposób
          NIE TANKOWAĆ U ZŁODZIEI Z POD ZNAKU CZERWONEGO SĘPA!!!!!!!.

Pozdrawiam,
          Adam
          • ozlem Re: Z resztą jak cały Orlen 12.08.03, 12:39
            Gość portalu: Adam napisał(a):

> NIE TANKOWAĆ U ZŁODZIEI Z POD ZNAKU CZERWONEGO SĘPA!!!!!!!.

No fajnie, Adam, tylko co zrobić jeśli stacja Orlenu jest jedyną stacją w
            okolicy, na której jeszcze nigdy się nie nacięłam?
            Sorry, ale wolę zapłacic wiecej, niz jeździc po serwisach...
      • Gość: szczurek Orlen Germany! IP: *.pg.com 12.08.03, 16:58
        Orlen Deutchland to dopiero będzie temat dla gazet za jakieś pół roku!
        A wszystko się dzieje za granicą, gdzie NIK nie sięga. Nawet kasy z Polski nie
        trzeba wywozić!
    • qrakki999 Jedno i to samo:) 12.08.03, 12:50
      Naprzykład w takiej Warszawie paliwa płynne /benzyna i olej napędowy/ na BP i
      Orlenie to to samo, bo przyjeżdżają ze zbiorników jednej bazy w Mościskach
      tylko w różnokolorowych 'beczkowozach':-)
      Wiadomość posiadam z pierwszej ręki i nie podam źródła ale mu wierzę.
      Pzdr.
      Q
      • Gość: Adam Re: Jedno i to samo:) IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 16:39
        qrakki999 napisał:

> Naprzykład w takiej Warszawie paliwa płynne /benzyna i olej napędowy/ na BP i
        > Orlenie to to samo, bo przyjeżdżają ze zbiorników jednej bazy w Mościskach
        > tylko w różnokolorowych 'beczkowozach':-)
        > Wiadomość posiadam z pierwszej ręki i nie podam źródła ale mu wierzę.
        > Pzdr.
        > Q

Nie musisz podawać bo to ogólnie wiadomo skąd pochodzą paliwa. Generalnie
        paliwo powstaje w Płocku i Gdańsku reszta to import i wynalazki paliwowych
        alchemików i nie ma reguły, że wszystkie stacje Orlenu to syf bo paliwo dostają
        z tego samego źródła, ale problem tkwi w tzw. czynniku ludzkim.

Taki gostek jako ajent CPN w niebieskich porciętach całe życie chrzcił paliwo i
        co niby teraz jak mu przemalowali stację i dali nowy kubraczek to zaczął być
        aniołkiem i sprzedaje "czystą jakość"????? Szczerze w to wątpię dla tego
        trzymam się jak najdalej od Orlenu. Jeszcze gorsze od chrzczonego paliwa było
        by moje samopoczucie gdybym świadomie fundował tym złodziejom i cwaniaczkom z
        Orlenu na Pankiewicza premie za "ciężką " pracę w branży paliwowej.

Tam od "specjalistów "aż się roi. Wystarczy być wyznania handlowego albo dawać
        dupy (najczęściej jedno i drugie) i kariera w "branży paliwowej" murowana!!!!

Tylko dlaczego miałoby to być za moje pieniądze. Tym, którzy nie mają w swojej
        miejscowości innej stacji oprócz Orlenu serdecznie współczuję!!! Ja ponieważ
        mam wybór zostawię swoje pieniądze u każdego nie ważne czy to BP czy Naste czy
        cokolwiek innego, ale nie Orlen!!!!!!!!! I od razu mi lepiej.

Swoją drogą może niedługo jakiś wiatr historii wymiecie tę szumowinę z Zarządu
        i Dyrekcji tej firmy i może wtedy będzie można tankować bez poczucia wrzucania
        ciężko zarobionych pieniędzy w bagno.

Pozdrawiam,
        Adam
        • qrakki999 Re: Jedno i to samo:) 12.08.03, 16:59
          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Nie musisz podawać bo to ogólnie wiadomo skąd pochodzą paliwa. Generalnie
          > paliwo powstaje w Płocku i Gdańsku reszta to import i wynalazki paliwowych
          > alchemików i nie ma reguły, że wszystkie stacje Orlenu to syf bo paliwo
          dostają

Q: No właśnie mi w mej naiwności wydawało się, że na stacjach 'zagranicznych'
          są paliwa importowane, a nie 'niechrzczone'.

> z tego samego źródła, ale problem tkwi w tzw. czynniku ludzkim.
          >
          > Taki gostek jako ajent CPN w niebieskich porciętach całe życie chrzcił paliwo
          i
          >
          > co niby teraz jak mu przemalowali stację i dali nowy kubraczek to zaczął być
          > aniołkiem i sprzedaje "czystą jakość"????? Szczerze w to wątpię dla tego
          > trzymam się jak najdalej od Orlenu. Jeszcze gorsze od chrzczonego paliwa było
          > by moje samopoczucie gdybym świadomie fundował tym złodziejom i cwaniaczkom z
          > Orlenu na Pankiewicza premie za "ciężką " pracę w branży paliwowej.
          >
          > Tam od "specjalistów "aż się roi. Wystarczy być wyznania handlowego albo
          dawać
          > dupy (najczęściej jedno i drugie) i kariera w "branży paliwowej" murowana!!!!
          >
          > Tylko dlaczego miałoby to być za moje pieniądze. Tym, którzy nie mają w
          swojej
          > miejscowości innej stacji oprócz Orlenu serdecznie współczuję!!! Ja ponieważ
          > mam wybór zostawię swoje pieniądze u każdego nie ważne czy to BP czy Naste
          czy
          > cokolwiek innego, ale nie Orlen!!!!!!!!! I od razu mi lepiej.

Q: Ja tylko od święta tankuje benzynę /gaz/ ale jak juz to lubiłem Aral obecnie
          juz BP. Orlen nigdy mi nie zaszkodził /wyjątek od reguły/ za to 2 razy
          miałem 'traktor' po paliwie z Shella /z jednej i tej samej stacji!!!/

>
          > Swoją drogą może niedługo jakiś wiatr historii wymiecie tę szumowinę z
          Zarządu
          > i Dyrekcji tej firmy i może wtedy będzie można tankować bez poczucia
          wrzucania
          > ciężko zarobionych pieniędzy w bagno.
          >
          > Pozdrawiam,
          > Adam

'Spławików' nie da rady wywiać:( Jak go przytopią tu to wyplynie gdzie indziej:/
          pzdr.
          Q

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka