princesswhitewolf 28.12.24, 19:18 Do czego uzywacie? W celach umami smaku do zup, sosów? Jakies jeszcze pomysly. Wlasnie sprzatajac znalazlam. Trzeba zuzyc zanim bedzie " po dacie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 19:44 Moja corka posypuje salate z winegretem Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 19:47 Hmm musze sporobowac czy mi podejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 19:49 Gdybym miał córkę, też by posypywała. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 19:59 A moja druga corka posypywalaby tym czyms z konopii, co to kupilam w Polsce lata temu pod wplywem "oh w Polsce sa takie fajne produkty", a teraz lezy "nie wyrzuce/nie zuzyje". Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 20:07 Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. Najbardziej mnie cieszy, że odpowiedziałaś. Bo mój średnio inteligentny wpis miał jedynie sprawdzić, czy jesteś nadal obrażona. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:23 Przeciez nie bylam obrazona, tylko zawiedziona😜 A wiesz, ze w samym Paryzu na zywo z ematka to cie bronilam? W restauracji. Normalny facet, mowilam, fajny. A ty mi takie odstawiasz🙄 Prosze, te moje konopie, tuz obok platkow drozdzowych leza sobie Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:27 Jakaś tragikomedia się tu rozwija 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:29 Jezu blagam tylko nie ty😩 Ja naprawde staram sie byc milym kotkiem, ale idiotow coraz mniej toleruje. Nie pisz tam gdzie ja jestem Tani, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:38 boogiecat napisała: > Jezu blagam tylko nie ty😩 > > Ja naprawde staram sie byc milym kotkiem, ale idiotow coraz mniej toleruje. Nie > pisz tam gdzie ja jestem Tani, OK? Wiesz takie zakumulowane to na priv. Tam sobie wyjaśnicie wszystko🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:40 Nie pouczaj mnie, to nie ty decydujesz gdzie i o czym kto ma rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:47 boogiecat napisała: > Nie pouczaj mnie, to nie ty decydujesz gdzie i o czym kto ma rozmawiac. Ja cię nie pouczam. Tylko mówię że na priv sobie pogadasz i wyjaśnisz. Bo za bardzo nie jarzysz na tym forum kto z kim. Płatki to płatki🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:34 Normalny facet?? A wtedy kiedy sobie golnie i pisze na ematce też jest normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:36 Az tak forumowych przygod Lola nie sledze Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:55 Zdarza się często gęsto, że wymsknie mu się dosyć obrzydliwy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 23:05 Chyba mnie mylisz z kimś. Ja tam nikogo nie śledzę. Nie rozbijam wątków. I mam ogólnie wywalone na to. Ale papatki to na priv. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 23:06 Obrzydliwych komentarzy nie moge bronic w zaden sposob, wogole zadnego chamstwa nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 23:11 Wez wloz skarpetki. Golymi nogami zima 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 23:22 I zjedz zupy. Goraca przynajmniej😘 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Platki drożdżowe 29.12.24, 00:57 Jak mi zrobisz dobra to zjem Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Platki drożdżowe 29.12.24, 01:02 Jeśli je kupiłaś lata temu to już zjełczały i są w najlepszym wypadku na kompost Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Platki drożdżowe 29.12.24, 03:27 tania.dorada napisał(a): > Jeśli je kupiłaś lata temu to już zjełczały i są w najlepszym wypadku na kompos > t Gdzie to wyczytałaś/eś. Jak ludzie uwielbiają dodawać zupełnie inną historię. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 19:50 Moje to ładują to jogurtu. Ale nie trzeba przesadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 19:58 Posypuję ciepły popcorn, daję do pasztetów, past, posypuję zapiekanki Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 20:00 Ogolnie to sypnij byle gdzie, jak sobie przypomnisz. Moze by pieczona rybe tym sypnal? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 20:11 Do wszystkiego - sosy, zupy, makarony (jak nie mam vege parmezanu), sałatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 20:19 Generalnie kiedyś kupiłam, żeby używać zamiast sera. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 20:23 Posypuję spaghetti zamiast parmezanem i dodaję do tofurożku. Ale ja nie jem nabiału, gdybym mogła to bym nie używała erzacu Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Platki drożdżowe 28.12.24, 22:57 Też kiedyś kupiłam do jakiegoś przepisu i leżą w szufladzie, bo mi nie podeszły. Odpowiedz Link Zgłoś