primula.alpicola 01.01.25, 14:33 Jakim cudem wczoraj obejrzałam w kinie "Sztukę pięknego życia" ( We live in time), skoro polska premiera jest 3.01.25? Co tu się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Jakim cudem? 01.01.25, 14:36 Teraz popularne są pokazy przedpremierowe Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jakim cudem? 01.01.25, 14:43 O moderacja dzisiaj szybko działa. Jak miło! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jakim cudem? 01.01.25, 14:44 Nawet nie zdażylam obrazic tego pozałowania godnego starca! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakim cudem? 01.01.25, 15:15 W koncu sie za te odzywki do niego zabanuja. Nie przeginaj Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Jakim cudem? 01.01.25, 16:22 No bez przesady. Za młoda, za piękna, ignoruj🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jakim cudem? 01.01.25, 14:45 Sądziłam, że takie są przeznaczone dla creme de la creme a nie dla zwyklej grażyny. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Jakim cudem? 01.01.25, 14:53 primula.alpicola napisała: > Sądziłam, że takie są przeznaczone dla creme de la creme a nie dla zwyklej gra > żyny. Oj już tak się nie dołuj 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jakim cudem? 01.01.25, 14:55 Lepiej napisz czy film dobry 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jakim cudem? 01.01.25, 15:08 borsuczyca.klusek napisała: > Lepiej napisz czy film dobry 😀 > Tak! Bardzo mi się podobał! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jakim cudem? 01.01.25, 15:02 Przecież pokazy przedpremierowe na sylwestra to norma od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jakim cudem? 01.01.25, 15:10 W tym roku bardzo nietypowo, jak na mnie, spędzałam sylwestra. Pierwszy raz w życiu byłam w kinie w ten dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna Re: Jakim cudem? 01.01.25, 15:03 No jak to, przecież kilka dni temu był tu wątek pt. "Co oglądacie w ostatni weekend 2025". Wniosek jest jasny: tym bardziej było możliwe obejrzeć już film, którego premiera jest przewidziana na 03.01.2025 r. Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth.nakatami Re: Jakim cudem? 01.01.25, 15:06 Wystarczy wybrać kino, które ma prapremiery. Ja już widziałam: Emilię Perez Babygirl Boginię Partenope a wszystkie te filmy nie miały jeszcze oficjalnej premiery A na Emilię Perez chyba pójdę jeszcze raz jak zdążę przed urlopem, bo to jest masterpiece. Z kolei W pokoju obok jest rozczarowujące. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Jakim cudem? 01.01.25, 18:05 elisabeth.nakatami napisała: > Wystarczy wybrać kino, które ma prapremiery. > Ja już widziałam: > Emilię Perez > Babygirl > Boginię Partenope > a wszystkie te filmy nie miały jeszcze oficjalnej premiery > > A na Emilię Perez chyba pójdę jeszcze raz jak zdążę przed urlopem, bo to jest m > asterpiece. > Z kolei W pokoju obok jest rozczarowujące. W ogóle się nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Jakim cudem? 01.01.25, 18:18 Nie zgadzasz się co do Emilii Perez czy W pokoju obok? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Jakim cudem? 01.01.25, 17:28 Po prostu filmy wchodzą do kin (sieciówek też) przed oficjalna premierą. Taki np. Kleks miał mieć premierę rok temu w styczniu, a już koło świąt hulał. Odpowiedz Link Zgłoś