pytajacakinga 22.01.25, 00:24 Emamy podpowiedzcie proszę jakiś podkład muzyczny taki sexowny żeby zatańczyć partnerowi striptiz. Ale tylko z takich nowości bo klasykę to znam.DZiekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 00:26 Tylko klasyka, bogurodzica, a na koniec awemaryja. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 00:28 I smaganie różańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 00:29 Idź się pomodlić, może znajdziesz natchnienie. Same bezeceństwa w tej lepetynie Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 01:21 sueellen napisała: > Idź się pomodlić, może znajdziesz natchnienie. Same bezeceństwa w tej lepetynie Jestem nie wierząca ateistką ale uwierz mi że i wierzące żony i nawet zakonnice a nawet księża tańczą takie striptizy że nam się w głowach nie mieści.Nawet czasem tracą życie przy tym. Tak że proszę o poważne propozycje jakiejś muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 07:00 Marsz żałobny w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 07:15 Ewentualnie marsz imperialny. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:02 maszkaroni napisał: > Marsz żałobny w takim razie. Niektórzy nie mają co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:06 hrasier_2 napisał: > Niektórzy nie mają co robić. Na przykład ty. Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:12 O tak. Niektórzy nie mają co robić i z nudów za mną biegają i się dopieprzają. Tak, tak o tobie piszę taniucha. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:18 Weź no sobie znajdź zajęcie zamiast wypisywać głupoty na necie. Nie jesteśmy na ty spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 10:12 To ty spadaj i przestań za mną biegać. Bo sobie pomyślę że się zakochałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 00:35 Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On - 9½ Weeks Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 01:23 tanebo0001 napisał: > Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On > Dzięki ale to jest taka klasyka a mi chodziło o coś na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:14 Najprościej zadzwonić na parafię i zapytać do czego tak "tańczyli" że aż zeszli. To musiała być ostra muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:45 A mogli słuchać Paulli, to by bezpiecznie wymiękli Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 01:03 Eee tam, jeśli na poważnie to After Dark. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 01:26 krwawy.lolo napisał: > Eee tam, jeśli na poważnie to After Dark. Widać że nikt ci striptizow nie tańczył. Ma być zmysłowo i sexy Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 01:31 Bynamnie, organista z wikarym bajaderę robili. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 01:45 krwawy.lolo napisał: > Bynamnie, organista z wikarym bajaderę robili. Nie wątpię, ale to chodzi o normalny sensualny taniec dla partnera a nie homo orgie na viagrze. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 02:45 Nie ma takiego słowa, "sensualny". Może bezsensualny? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 02:47 Chyba, że chodzi Ci o słowo "zmysłowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 03:00 krwawy.lolo napisał: > Nie ma takiego słowa, "sensualny". Może bezsensualny? Współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 03:05 Jesteś kolejną sierotą intelktualną mylącą pojęcie współczucia z niewiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 03:22 krwawy.lolo napisał: > Jesteś kolejną sierotą intelktualną mylącą pojęcie współczucia z niewiedzą. A ty kolejnym sflustrowanym starym dziadem siedzącym na forum ematek i obrażającym kobiety. Nie znasz mnie to wypad z tekstami kim jestem bo takie dziady i ich opinie nie robią na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 13:27 krwawy.lolo napisał: > Masz rację. No ma rację. Bo zabierasz głos, gdzie nie powinieneś tego robić. A już twoje durne wklejki z religią, która ci się miesza w głowie. Ale to twoja broszka. Ośmieszaj się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 08:06 pytajacakinga napisał(a): > krwawy.lolo napisał: > > > Jesteś kolejną sierotą intelktualną mylącą pojęcie współczucia z niewiedz > ą. > > A ty kolejnym sflustrowanym starym dziadem Jakim dziadem??? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 08:11 No sflustrowanym, czytać nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 08:13 krwawy.lolo napisał: > Nie ma takiego słowa, "sensualny". Może bezsensualny? Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 02:09 tylko to Village People - YMCA (OFFICIAL Music Video 1978) Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 08:07 Oj to chyba jednak nie 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:58 Nadało się na bal u Trumpa, to i na striptiz u Kingi się nada. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 10:44 Chyba jakby jej partner tańczył dla innych partnerów Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 10:47 Ten kawałek będzie lepszy Village People - Sex Over The Phone OFFICIAL Music Video 1985 Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 06:57 To może tak - czyjeś polecenia. Moja starsza koleżanka Róża robiła niedawno striptiz do tej sensualnej piosenki Addison Rae. Jej chłopakowi się podobało. A z nieco wcześniejszych z 2020's - np. Doja Cat - 'Streets' ale to sprzed kilku lat ( zmysłowe sample). : Diet Pepsi (Preview) g.co/kgs/UAjLgM6 Inna koleżanka , Amber lubi za to kawałki sprzed dekady - np. Tinashe - Vulnerable ( ciekawe sekwencje), a współcześnie coś losowego z repertuaru Tate McRae( wokalistka i tancerka w 1), Tyli ( min. ' Jump jump'). Plus zeszłoroczne 'kontrowersje' Ariany Grande. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 08:58 Mocno obeznana jestes w klimatach striptizowych, chociaż nie jestem pewna, czy chodzi o sensualność 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pseudo_stokrotka Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:08 To koleżanki jej powiedziały 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:15 A jej mocno zapadło w pamięć 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:37 No tak. Chwaliły się, nie chciałam im przerywać, a że kocham muzykę na każdą okazję, to sobie zmyślnie zapisałam Odpowiedz Link Zgłoś
pseudo_stokrotka Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 10:55 Bardzo zmyślnie. To od zmyślenia? A Narcyz, przyjaciel Róży? Podobała mu się prezentacja? I co na to Xavier, narzeczony Amber? Jak on ocenia warstwę muzyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 12:11 Dziewczyny były zbyt zachowawcze, bo ograniczymy się do zdjęcia celebrytek, łańcuszków i podwiązek.. Chłopak nie chciał być cierpliwy i poszedł grać w grę, gdzie dostał natychmiastowe gratyfikacje Pudło, bo ma na imię Feliks i schrupał wszystkie nasze orzeszki. Róża obłędna w tańcu, a Amber daje radę w modern jazz. Twerkuje za to kotka Róży, Lucyna. Szczerze, te aranżacje od nich dość komercyjne są. A Mama powtarza, słuchaj 'Wicked Games' i 'Glory Box', to wyjdziesz kiedyś za demona tantrycznego seksu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 13:20 Tangu", nie tańcu, chociaż na jedno wychodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 12:40 pseudo_stokrotka napisała: > Bardzo zmyślnie. To od zmyślenia? > > A Narcyz, przyjaciel Róży? Podobała mu się prezentacja? > I co na to Xavier, narzeczony Amber? Jak on ocenia warstwę muzyczną? Amber to chyba koleżanka Tess, Alexis powinna ją znać Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:35 Tak, jak mówiłam już Pepsi- nie znam się na sztuce uwodzenia ( jeszcze) ale robię coś ciekawszego - strop- tiz, czyli zwisam że strychu jak nietoperz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 10:17 >Nie znam się... zwisam jak nietoperz.... Taka szelmutka i niewiniątko jesteś, c'nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 11:59 Kiedyś pewnie nabiorę wprawy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:11 Diet Pepsi? czy ja wiem... niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:32 Heh, wiedziałam, że się odezwiesz To nie moje propo. Nie znam się na strip tizie Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:58 Cieszę się, że cię nie zawiodłam 😁 to było prawie jak uderz w stół. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 08:08 Nice try trolliku Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 09:54 Madrugada „ Step into this room and dance for me” Może być nawet w ubraniu i dla mnie jest hot Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 12:00 Świetny kawałek i dzięki, Hermenegildo Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Muzyka na striptiz dla partnera? 22.01.25, 10:43 Ależ Kingusiu, nad czym tu deliberować? Tylko i wyłącznie klasyka - zaczynasz taniec na zwrotce, a w refrenie już rytmicznie smakujesz pytonga youtu.be/vIjdhIErp8I?si=HoT1gAFCBv3zI9vh Odpowiedz Link Zgłoś