agatha.trixie
04.02.25, 09:41
Miałam wczoraj przedziwną, którą wytłumaczyć mogę tylko posiadaniem zdilności telepatycznych. 😉
Po południu źle się czułam i postanowiłam uciąć sobie drzemkę. Przysnęło mi się dość mocno i miałam dziwny sen. Śniła mi się koleżanka z pracy. Byłyśmy w jakiejś knajpce i dziewczyna bardzo szukała mojego towarzystwa. Wciąż mnie zagadywała, a nawet próbowała przytulać. Co ważne w realu nie jesteśmy blisko, nie utrzymujemy kontaktów poza pracą i nigdy wcześniej mi się nie śniła.
Jakie było moje zdziwienie, gdy bo przebudzeniu sprawdziłam telefon i zobaczyłam kilka nieodebranych połączeń właśnie od tej koleżanki! Telefon był wyciszony, więc nie mogłam słyszeć, że ktoś dzwoni. Okazało się, że miała mały pożar w pracy i potrzebowała pilnie się ze mną skonsultować.
Trudno mi uwierzyć w aż taki zbieg okoliczności, więc tłumaczę to sobie ukrytymi paranormalnymi zdolnościami. Bo jakie jest prawdopodobieństwo, że będziesz śnić o kimś pierwszy raz w życiu i to dokładnie w tym samym czasie, kiedy ta osoba o tories intensywnie myśli ioróbuje się z tobą skontaktować?!
A czy wam kiedyś przytrafiły się jakieś dziwne rzeczy, które trudno racjonalnie wytłumaczyć.